Top

OOTD: Too famous to function

21.01.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Rockpaperdresses, cathrine nissen, Amalienborg, dagens, OOTD, nordic blogger Rockpaperdresses, cathrine nissen, Amalienborg, dagens, OOTD, nordic blogger Rockpaperdresses, cathrine nissen, Amalienborg, dagens, OOTD, nordic blogger Rockpaperdresses, cathrine nissen, Amalienborg, dagens, OOTD, nordic blogger Sneakers – Mary Katrantzou for Adidas // Jeans – Diesel’s Skinzee // T-shirt – Minimum // Green coat – H&M Trend // Grey coat – COS // Bag – Mulberry // Photos by Acie

Der var engang, hvor jeg spurgte jer, hvad I helst ville have, jeg skrev om en aften, da jeg havde lidt tid alene på et hotelværelse i Aarhus – Frida eller om at være “for kendt til det her sted”, en arbejdstitel vel at mærke. I bad om Frida, og så tænkte jeg, at det andet indlæg da bare skulle komme en anden gang. Der var endda nogen af jer, der spurgte til mit kendte-indlæg senere.

Men jeg kom aldrig til det. For nogen gange får jeg, hvad jeg selv synes, er en skide sjov idé til et indlæg – en catchy titel eller en strøtanke, og selv om jeg i sekunder tænker det som en genistreg, så forsvinder geniet igen, hvis jeg ikke skriver med det samme. Jeg glemmer, hvad det kom af, og så er den væk igen. Motivationen for indlægget. SÅ nu prøver jeg igen, selv om det sikkert kommer i en anden retning nu.

For et godt stykke tid siden mødte jeg en rigtig sød læser på gaden. Hun blev så befippet over at møde mig, at jeg blev befippet, og hun begyndte at græde og tog hænderne op til munden. Ud mellem fingrene kom ordene: “Jeg har aldrig mødt en kendt. Og så møder jeg dig”. Jeg tænkte straks “i stedet for…?” Altså mig i stedet for en kendt? Men hun mente, at jeg var den kendte.

Der var engang hvor Bedste B og jeg skulle i byen. Vi stod i kø i usandsynligt lang tid foran en klub. Dørmanden rokkede sig ikke ud af flækken. Til sidst sagde B; “Kan du ikke gå op og sige hvem du er, så vi kan komme ind?”. Det kunne jeg altså ikke lide. For jeg var jo ikke nogen, dengang. Så vi stod i kø en halv time til. Dengang talte vi godt om (dengang jeg fik job på P3, for to år siden, hvor jeg “bare” blev ansat til at bånde timer og lave vikarradio), hvordan vores liv nu ville ændre sig, nu jeg blev kendt lige om lidt. Vi var ret overbevist om, at der ville komme konsekvenser af sådan at kunne høres nede i fitnesscentrene, shoppingcentrene og den slags. Jeg ville nok skulle have andre til at gå i Rema for mig. Og det var nok også slut med at købe pinlige ting på apoteket uden solbriller på.

Men så var det bare lige, at jeg forblev helt og aldeles ukendt. Ingen autografer. Ingenting.

Jeg har faktisk, utroligt nok, formået at leve et ganske almindeligt liv indtil videre. Jeg har selv købt vatrondeller, tampax, tre-romkugler-for-to. ENDNU. For noget kommer måske til at ændre sig!

Forleden fik jeg taget billeder ved siden af min gamle Fredensborgensiske næsten-nabo – Dronning Margrethe, og jeg synes egentlig, jeg passede lige ind. Sådan lidt en audiensforsmag, måske. Et andet trin på kendisfaktoren: Jeg har fået et styks stalkerlignende lytter på radioen. Egentlig lidt klamt. Uden at gå i detaljer. Men altså. jeg får serveret en del foruroligende mms’er i vores åbne indbakke, med ret meget hud og frække tilbud, når jeg er on air. Men jeg mener. Kim Kardashian har også haft en stalker. Og Kylie Minogue. Gwyneth Paltrow. Vi kan jo åbenlyst sammenlignes. Sådan er det åbenbart bare at blive kendt, har jeg fundet ud af.

En taxamand spurgte mig for noget tid siden, som han tog betaling for vores tid sammen, om det ikke var mig, der var stemmen på P3. Han kunne godt lide at høre mig. Jo, det var det da. Cathrine Nissen. Det var ikke fordi, han bad om en autograf, han var jo også høflig og professionel – den slags sætter man stor pris på, når man er kendt – at folk er professionelle og diskrete. Men hvis jeg havde tilbudt, havde han nok sagt ja.

Og så blev jeg i øvrigt også kontaktet forleden i forbindelse med et nyt realityprogram. De skulle bruge nogle kendte, så de tænkte, det lige var noget for mig (det var det ikke helt, så det blev et pænt nej).

Ja, det er altså ikke bare grebet ud af den blå luft. Jeg er faktisk ved at være kendt. Det er bare et spørgsmål om tid, før jeg må droppe offentlig transport for at være i fred, at jeg får spalteplads i Se&Hørs Øjne i natten-segment, at jeg er med i Vild Med Dans og skriver en biografi. Laver en tøjkollektion for nogen. Måske er jeg featuring på Burhan G’s kommende. Det kan også være. Der er så mange muligheder for kendte mennesker!

Så hvis I spørger om en autograf eller en selfie næste gang, så forstår jeg det godt, nu jeg er kendt. Og jeg kan også godt sælge en skive knækbrød, jeg har rørt ved, hvis det har interesse. I kan bare sige til!

XOXO (skal man egentlig lave autografer med sin underskrift, eller er det kritisk ifht. identitetstyveri og sikkerhed, skal man lave en separat fan-autografi, som man kan bruge uden fare? I så fald kunne jeg forestille mig at tage min gamle op igen fra folkeskolen, den hvor jeg ikke stavede mig CATHRINE men @thrine (altså sådan en fræk en med C og A som et snabel-a) – kan I lide den?).
Rockpaperdresses, cathrine nissen, Amalienborg, dagens, OOTD, nordic blogger

Rockpaperdresses, cathrine nissen, Amalienborg, dagens, OOTD, nordic bloggerRockpaperdresses, cathrine nissen, Amalienborg, dagens, OOTD, nordic blogger

34 kommentarer

 1. Lisbet siger:

  Haha, jeg elsker det! ..især efter nu at have approached dig TO gange, den seneste i Stockholms lufthavn. Måtte bagefter vende mig om mod måbende (mandlig) kollega og bruge den efterfølgende togtur på at forklare ham blog-følger-konceptet.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha og du har været så mega sød begge gange Lisbet 😀 TAK fordi du gjorde det, jeg ville ikke selv turde sige dav til nogle af de bloggere jeg læser 🙂 KH

 2. Louise Markussen siger:

  Se det er jo præcis derfor jeg bliver ved med at hænge på hos dig!
  Det var en tiltrængt morgengrin, tusind tak fordi din finurlige stil og fordi du er dig. (Lidt endnu, man bliver vel en anden, når men bliver en rigtig kendis? ;P)

  1. Cathrine Nissen siger:

   Dét er jeg glad for du gør 😀 Jeg forestiller mig også en snarlig transformation, en kendt er jo på en måde ikke et rigtig menneske. Indtil videre venter jeg i spænding! KH

 3. Camilla siger:

  Det er så fedt det her indlæg! Du er så sej, Cathrine.
  Jeg ville nok også græde, hvis jeg mødte dig – eller bare byde dig på en romkugle. 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Så begynder jeg også at græde Camilla, det skal du bare være forberedt på! KH

   1. Camilla siger:

    Så kan vi stå og græde sammen over et par romkugler 😉

 4. Trine siger:

  Haha, hvor er du god. Jeg elsker satiren, men også den stedsvise stolthed over at blive genkendt 🙂 Er det ikke en drøm vi alle lidt har?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Lidt kendt (og kongelig) er man vel altid? Det er bare et spørgsmål om øjnene der ser 😉 KH

 5. Sasja siger:

  Hvis jeg nogensinde møder dig så skal jeg klart have en autograf!!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Men hvordan skal den være?? Skal jeg gå for @thrine? KH

 6. Pernille Sindberg siger:

  1000 gange like på det her indlæg – det er rart med (endnu) en overspringshandling midt i eksamenslæsningen.
  Faktisk kan Frida og din kæreste også komme på listen! Min kæreste og jeg spadserede rundt på Frederiksberg en lørdag i september, og pludselig kom ovennævnte gående på den anden side af gaden, og jeg sagde noget i stil med: “pssst, der går en blogger, som jeg følgers kæreste og hund!” til min kæreste, som først opfangede, hvad jeg prøvede at sige, da de var long gone. Han himlede vist bare med øjnene og synes, jeg var en freaky stalker-type. Der er så meget, mænd ikke forstår!
  God dag 🙂

 7. Nanna Frank siger:

  Jeg bliver simpelthen nødt til at kommentere nu! Det her er det bedste indlæg jeg i mands minde har læst!! Hahahahaha
  Men jeg kunne måske også godt finde på at græde lidt, hvis jeg mødte én der var så kendt som dig (og Frida <3). Måske også fordi jeg er ved at fælde en tåre hver gang jeg ser en mops, af savn til min egen møffebasse der er i den anden ende af landet :-(.
  Men måske også fordi du er fantastisk! Tak for at bevare begge ben solidt på jorden! Når man er jyde langt væk hjemmefra sker det sjældent at man oplever folk med fødderne så solidt plantet i den jyske muldjord som os/mig ;-). Det er satme skønt!
  KH den mopseelskende Nordjyde ;-).

 8. Kirsten siger:

  Fedt indlæg! Jeg følger de andre og lover hindbærsnitter og beder om autografer hvis jeg (skulle være så heldig) møder dig en dag 😉
  Jeg må også indrømme at jeg blev en smule starstruck, da jeg opdagede at jeg arbejder samme sted som din kæreste..

 9. Kirsten siger:

  Fedt indlæg! Jeg følger de andre og lover hindbærsnitter og beder om autografer hvis jeg (skulle være så heldig) møder dig en dag 😉
  Jeg må også indrømme at jeg blev en smule starstruck, da jeg opdagede at jeg arbejder samme sted som din kæreste..

 10. Louise siger:

  Elsker, at du har udeladt smileys og hah’er i dette indlæg!

 11. Katrine siger:

  HVOR har du købt de helt fantastiske sneakers!?

 12. Hahaha! Dette blogindlæg er et tydeligt eksempel på, hvorfor du har, og er, min all-time favorit blogger. Det er dejligt med lidt selvironi, selvom du på en eller anden plan har ret i, at du er ved at være kendt 😉 Nok ikke på Medina måden, men stadig. Folk ved hvem du er.
  Jeg var i hvert fald en smule starstruck da jeg var til dit event hos Noise PR, også selvom jeg har gået forbi dig to gange ude i byen før. Det er sjovt, at man kan få det sådan over en ellers ganske “normal” person :o)
  Bare du aldrig bliver for kendt til dit sted – bloggen.

 13. sasja siger:

  Jeg mødte dig engang ved busstoppestedet på vej hjem fra Ikea, men jeg turde ikke sige hej! Jeg frøs fyldstændigt! (Emojiabe der holder sig for øjnene)
  Jeg fortryder det rigtig meget den dag idag, næste gang skal jeg nok love at være modig nok til at sige hej til dig 🙂

 14. Malou siger:

  Hahaha – jeg ELSKER det!! Tak for du stadig “bare” er dig <3

 15. Helene siger:

  Drøn go’ læbestift til dig der!
  I øvrigt var (er!) du også min yndlings blogger, jeg håbede at møde i Minimum butikken tilbage i november. Men i var væk før vi kom. 🙁

 16. KJ siger:

  Hahahahaha! 😀 Det her indlæg er lige i øjet – helt genialt, gennemført og hylende morsomt! Og ironi når det er allerbedst! 😉

 17. Hvor er du herlig! Man drager jo helt et lettelsens suk over, at ens blog stadig er medium size 😉

 18. Katja siger:

  Hahahaha! Jeg ææælsker det her indlæg!

 19. Jeanette h siger:

  Virkelig ikke indlægs-indhold relateret, men æææælsker dine sko og taske! Du er SÅ god til at mikse items fra forskellige “områder”, så de bare passer sammen!

 20. Catherine siger:

  Fantastisk indlæg. Du er så hamrende god med ord, altså!

 21. Line Bork siger:

  Arj, men seriøst. Jeg vil være som dig! Du er så skide morsom og god.
  Virkelig én af de største inspirationskilder for, at jeg skriver nogle lidt tungere, velovervejede indlæg fra tid til anden, ovre hos mig. Og hvis jeg stødte ind i dig en dag, så tror jeg sgu også jeg ville græde lidt! Af ren begejstring 😀

 22. Marie siger:

  Hvor er det bare skønt skrevet!!

 23. Louise siger:

  Godt indlæg!
  Jeg tror måske ikke, at jeg ville kunne trække vejret, hvis jeg pludselig så dig på gaden! Du er sådan lidt kendt for mig – du snakker jo i min radio for søren.

 24. Natassia siger:

  Verdens sjoveste Cathrine!
  Min mor bor i enden af gågaden i Fredensborg, med udsigt til slottet. Den dag du og kæresten havde været på tur deroppe, blev jeg ret ærgerlig over ikke at have været der på samme tid. Tænk jeg sad i min mors sofa, og opdagede først alt for sent at du måske havde gået forbi hendes vindue. Suk! 😀 Vi har måske misset hinanden med få minutter foran slottet, vi havde også været på hunde-lufter-tur..
  Du er den type blogger jeg godt tør sige hej til. Og fra nu af vil jeg også både have autograf og en selfie 😀

 25. Pernille S siger:

  Hahahahaha.. OMFG hvor er det et godt indlæg – I love it! 🙂 (and your blog!)
  Som flere af de andre kommentarer : JA det er jo derfor, jeg elsker at følge din blog; du er aldrig bange for at tage pis på dig selv, og åbne helt op for godteposen! 🙂
  Kh Pernille

 26. Anne Mette siger:

  Hahaha, det er fandeme sjovt 😀 Jeg elsker det! Mere af det!
  Jeg bliver altså også star struck når jeg ser bloggere ude i verden. Vi har jo set jeres undertøj.

 27. Sara HB siger:

  Hvor dit tørklæde fra?

Send en besked