Top

OOTD: Trackpants on, booty's out

23.11.2017
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe

translation below, photos ALONA VIBE

Et lille bitte blåt outfit til jer på en tidlig torsdag morgen – måske en af de sidste muligheder for at skyde billeder uden vanter og frakke på?
Uf, det er blevet så koldt! Jeg har pakket alle planter ind og væk, for vi skulle få noget grim nattefrost i denne uge. Måske skal jeg vise jer det på storyen? How I do? Det er egentlig ikke noget særligt og ganske lige til, men jeg mindes, I har spurgt mig til det engang sidste år. Det kan være jeg lige fikser en gårdfremvisning senere i dag, har lige en yogatime om lidt.
Bukserne fra Ganni (reklamelink) har jeg lige købt, og de mindede mig om en yndig og feminin udgave af den klassiske Adidasbukser med trykknapper i siden. Her dog lavet med det lidt frækkere gennemsigtige stof ned langs benet – jeg opdagede først, da jeg sad ude med Alona, at siden af min nummer kunne ses gennem bukserne, haha! Hvis man lige løfter op i den der “peplum”-del, så er der der altså bare baller.
Men hey, det skal jeg ikke være sart med at vise. Jeg tænker lidt, at jeg ikke skal være så skidebange for at vise lidt kavalergang, bar mave og bare baller (åbenbart), som jeg nogen gange føler mig. Jeg kan godt høre mig selv sige “EJ! Det er jeg for gammel til”. Helt ærligt! Jeg skal tidsnok blive gammel og krøllet. Jeg er ikke 17 længere, men næsten! Og jeg har den altså endnu. Nårh.
Må jeg aldrig blive bange for bare arme og kavalergang og hvile i det hele, også om tyve år. Det har jeg hørt, man gør, altså hviler i det hele (ligesom ens sexliv kun blivere bedre, og livet bare generelt er federe efter fyrre (det siger de altid i Alt for Damerne og Femina, når de interviewer Ellen Hillingsøe m.fl. Livet bliver kun bedre)). Vi bliver aldrig yngre, end vi er lige nu, også når vi er fyrre – og det er åbenbart heller ikke målet at være ung. Vi skal glæde os til at blive ældre. Det siger Ellen Hillingsøe.
Så nu vil jeg trække min lille flade kontormås med ned i Senses til noget hot yoga – det er den slags yoga, der gør øm, og så vil jeg kravle rundt på måtten i trænings-bh og hotpants og det hele. Jep, jeg vender tilbage til mig – et lille glas vin, lidt træning, ikke tælle kaffekopper. Det er faktisk doktorens ordre.

reklamelinks: sneakers ADIDAS // trousers GANNI // top (actual dress) H&M // blazer BIRGITTE HERSKIND // bag YSL

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe

^^^Perfekt billede, haha!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
I fell hard for the Adidas 90s trackpants look-a-like from Ganni, I just bought, not noticing how “young” they are with their see-through material showcasing my bare behind, haha! If I lift the peplum, it’s all there. My booty, all showing, no hiding. And first I felt, not ashamed, but just… Uncomfortable (well, who wouldn’t be discovering their buttocks hanging lose in the middle of a breakfast date in public). But then I quickly made the decision to just not give a flying f***.
I mean, I’m still young. I shouldn’t let myself be discouraged with a bit of butt on the lose or cleavage or what ever. Sometimes I here myself say “ugh! I’m too old for…”. But I’m not. I’ll never be this young again, actually! And that’s how it’s going to be everyday for the rest of my life – I’m as young as I’ll get.
So here’s to getting older and even looking forward to it. To not ever discourage myself from wearing what I want to wear, to continue on a path of feeling good about my body (in all those lady magazines the interviewed women are always talking about how their sex life for example set a new standard past 40 – it’s the decade to be in apparently).
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe

13 kommentarer

 1. Emma siger:

  Hold nu op, hvor er du smuk altså! Mega pænt outfit 😍

  1. Cathrine siger:

   Du er søøøø’ Emma, TAK <3 KH

 2. June siger:

  Ja tak til guide til vinterhi for planter! 🙂

  1. Cathrine siger:

   FEDT, jeg laver en story i weekenden June! GOD weekend! KH

 3. Nanna siger:

  Smukke kvindemenneske!
  Ps. Jeg vil pokkers gerne se, hvordan du pakker dine planter ned/ind. Jeg er lige flyttet i hus, og det er min første vintersæson, så jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre af de stakkels grønne venner, før frosten sætter ind for alvor <3
  Kh.

  1. Cathrine siger:

   Yay! FEDT! Jeg laver en lille nem guide på instastory i weekenden <3 KH

 4. Camilla siger:

  Ush – de er fede, de bukser. De kommer lige på mental ønskeliste!
  Og ja tak til planteindpakning!

  1. Cathrine siger:

   JAA de er simpelthen så mega nice, ELSKER dem! Jeg laver planteindpakning på instastory i weekenden 😀 KH

 5. Kathrine siger:

  Den bluse er sååå fin! Hvor er den mon fra?

  1. Cathrine siger:

   Det er faktisk en kjole fra i sommer, proppet ned i bukserne, haha! KH

 6. Caroline siger:

  Ejjj Cathrine, du er sgu for lækker!!!

 7. Jeanette siger:

  De er så fede og du ser hammer godt ud!
  Kan du fortælle mig om elastikken er meget stram oppe ved maven? Eller kan den godt give sig lidt?
  KH

  1. Cathrine siger:

   Det synes jeg ikke den er – og jeg vil faktisk sige, de er til den lidt løse side. Men det er måske også et spørgsmål om smag og behag 😀 KH

Send en besked