Top

OOTD: Une petite française på Tullinsgade

15.06.2017
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff, Tullinsgade

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff, Tullinsgade

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff, Tullinsgade

Annonce i samarbejde med MINIMUM

Jeg er en lille frankofil bøf, er jeg. Først nu ser jeg, at jeg er trukket i franske farver; bleu, blanc, rouge haha! Det er da sødt; min længsel efter det franske, selv om jeg kom hjem så sent som i går aftes. Og nu er der faktisk kun 2,5 uge til, at vi tager mod det franske igen. Sommerferie. Speaking of which vi slet ikke er kommet videre med at planlægge. Der har ligesom bare været alt for meget om ørerne. Og det er egentlig dumt. Selv om der gerne må være friheder undervejs, så er det nu også meget rart at have planlagt bare lidt undervejs, og I kom med så afsindig god feedback på mit bilferie-indlæg.

MEN. I morgen har jeg en af mine yndlingsaftener; aleneaften for Adam er til fest med arbejde. “Der er grill hos Niels Jørgen” (okay, skat, hehe) og så skal de spille havespil og quizze og spise is. Og det er så fint! Så vil jeg nemlig bestille noget lækker mad og så ellers sidde og kigge sommerferie og få booket lidt.

God fordeling, ikke? Adam fester, og jeg planlægger ferie, det har jeg det perfekt med, ELSKER at nørde hoteller. Og så skal jeg tidligt i seng. Vi skal allerede være på bryllupslokation kl. 09.30 for at hjælpe Emsen og Nik og deres bryllupsforberedelser. Det må ikke blive sent i morgen aften. Nu må vi selvfølgelig se, hvor længe Niels Jørgen griller, hehe… Men jeg sover før tolv!

Et voilà, det lille franske outfit fra tidligere i dag, skudt på Tullinsgade i Københavns Lille Paris i en ny kjole fra Minimum, som jeg fik med posten i går, og som allerede er udsolgt. Det går for hurtigt, men fin er den.

REKLAMELINKS: sandaler & OTHER STORIES // kjole MINIMUM (udsolgt, men fandt den her) // taske H&M (gammel, men alternativ her og her) // fotos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff, Tullinsgade

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff, Tullinsgade

9 kommentarer

 1. Pil siger:

  kan varmt anbefale det her sted https://www.carrefour-de-lormeau.com

  1. Cathrine siger:

   DET ser godt ud – det må jeg kigge nærmere på. Ligger det nord for Paris?

   1. Pil siger:

    Narj, det er godt nok mere sydvest for Paris, så ikke helt på ruten. Men der er motorvej det meste af vejen, så det er heller ikke så lang en detour.
    I hvert fald er det et meget hjertevarmt og unikt b&b. De fortæller fantastiske historier, Isabelle laver skøn øko-mad og Alain har lavet alle møblerne i huset.Jeg ville overveje om det kunne passes ind på ruten…

 2. Kaja siger:

  Hvilken str har du? sååå fin

 3. Ida siger:

  Ej, du og kjolen er virkelig fine! Har set på den før og bliver da endnu mere fristet nu jeg ser den på dig.

  1. Cathrine siger:

   Aww tak Ida, den er også dejlig, helt sommerlet <3 KH

 4. Sofie siger:

  Totalt Carrie Bradshaw-udtryk på billede tre. WOW! 😀

 5. Camilla N siger:

  Nu ved jeg slet ikke lige, hvor langt I har tænkt jer at køre i Frankrig, men vi kørte selv rundt i Frankrig sidste sommer – og vi kørte fra Paris til Marseille. Vi gjorde et par dages holdt mellem de to, nær Avignon på Villa Mon Amour, en BnB, der er ejet og drevet af et fransk/dansk ægtepar. Hyggeligt og lige midt i et lækkert vindistrikt man kan udforske 😀

 6. Trine siger:

  Apropos Paris – har du/I set, at der er indført miljøzoner i Paris, hvor man som bilist hjemmefra skal have købt et særligt mærke til bilruden? Politiken skrev om det i dag. Det købes på http://www.certificat-air.gouv.fr 🙂

Send en besked