Top

OOTD: Vintagekjole og H&M Conscious Exclusive

16.04.2017
Skabt af Cathrine

Rockpaperdresses, H&M Conscious Exclusive 2017

Jeg har en Ben & Jerry’s-spisende mand ved min venstre side, Billions på fjerneren (seriøst god serie på HBO Nordic) og min nye puf fra Marokko under fødderne. Den er fyldt med otte blå business-skjorter,  der var hullede og lagt til udsmidning, to gamle puder, og en bunke gamle t-shirts og hullede underbukser. Genial opbevaring åbenbart!

Det har været en LÆKKER søndag, sådan en der har budt på yoga for første gang i alt for lang tid. Den har budt på solskin og mange timer i gården, hvor jeg endelig fik gravet mit knædybe hul til den der blåregn. I med 1/3 plantestarter og 2/3 almindelig jord og så i med det lille, store træ. Af al det jord og sand jeg gravede op kom en masse flintesten og andre fine sten. Dem har jeg dækket overfladen af jorden med, det ser så fint ud.

Og nu, nu sidder jeg helt øm i skroget i sofaen, øm af alt det graveri, store sten jeg skulle flytte og en konstant bøjet ryg. Jeg synes altså godt, jeg kan mærke, jeg bliver ældre, hah! Gamle ryg…

I går var lidt mere glam! Det gik godt med toastmastertjansen – synes jeg selv, i hvert fald, haha! Men det tror jeg faktisk også brudeparret syntes, de sagde ikke andet. Flere gæster var også rigtig søde til at give god feedback. Og så var det i øvrigt ret sjovt! Aftenen gled, vi nåede brudevalsen før midnat. Så den der guide eller række med tips jeg talte om i går? Jeg tænker, den kommer! Jeg tror godt, jeg tør udtale mig. En blanding af mine egne erfaringer fra de sidste dage, jeres råd og flere tips jeg fandt rundt omkring på nettet. Og så glæder jeg mig endnu mere til august til næste omgang.

Et lille fest outfit fra i går, til de sidste rester af søndagen. Sov godt, når I når dertil 💘

Reklamelinks: Jakke – H&M Conscious Exclusive 2017 (lånt) // Kjole – vintage // Gummistøvler – Ilse Jacobsen (på udsalg) // Stiletter – MarniRockpaperdresses, H&M Conscious Exclusive 2017

Rockpaperdresses, H&M Conscious Exclusive 2017 Rockpaperdresses, H&M Conscious Exclusive 2017

… Oooog et lille bitte parbillede 👕👗

Rockpaperdresses, H&M Conscious Exclusive 2017

8 kommentarer

 1. Rebecca siger:

  Ih, det er bare en SÅ fin kjole! Den er virkelig, virkelig flot!

  1. Cathrine siger:

   Taaak Rebecca 🎀 KH

 2. Helle siger:

  Hvor har du fundet den fine vintage kjole? 😍

  1. Cathrine siger:

   Den købte jeg i efteråret i Jérôme Vintage! KH

 3. Heidi siger:

  Sådan en puf kan snildt fungere som opbevaringsplads for en gæstedyne! Bare et tip til de, der bor i trange lejligheder. 😉

  1. Cathrine siger:

   Det er fanme smart 😂

 4. Laura siger:

  Hej Cathrine,
  Har du nogen plan om hvornår du vil lave et indlæg om toastmaster-rollen. Jeg kunne virkelig godt bruge den 🙂

  1. Cathrine siger:

   Planen er at udarbejde det i denne uge, og så kommer det nok i næste uge <3 KH

Send en besked