Top

OOTD: Voksen, fin dame der laver voksenting

27.09.2017
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Munthe, Westend, Dagens, OOTD
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Munthe, Westend, Dagens, OOTD
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Munthe, Westend, Dagens, OOTD

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Munthe, Westend, Dagens, OOTDrockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Munthe, Westend, Dagens, OOTD

Godeftermiddag venner,

Et lille outfit med en lyserød plet og en månemand på Vesterbro, til jer. Det er lidt “fin dame”, er det ikke? En pussybow-skjorte i silke og beige bukser og min lille skødehund. Fin dame.
Det er sjovt, ikke? Der er sådan nogle ting, som jeg synes, er vildt voksne, hvor sådan en voksenfølelse vælter frem i mig, og jeg føler mig markant anderledes.
Fx at købe et par dyre, tynde strømpebukser (hvor jeg føler mig som et barn i bomuldsdrengene fra H&M, mærkeligt egentlig). Især når jeg skal tage dem på, helt forsigtigt – måske føles det voksent, fordi jeg ved, jeg har ødelagt dem inden dagen er omme.
At sige “på beløbet, tak”. Fordi jeg har et dankort. Og det har jeg fordi jeg er voksen.
Når jeg kommer til at sige til min niece “fordi, sådan er det”, når hun bliver ved med at stille det samme spørgsmål. Det er sådan en irriterende voksenting at sige, haha!
Da jeg købte ny opvaskemaskine i sidste måned. Kedeligt. Og voksent! Især da jeg gik op i, at den skulle støje mindst muligt og bruge mindst muligt vand. Og endnu mere voksen da jeg faktisk læste brugsanvisningen OG brugte tid på at justere den ind efter vores hårde vand i København, da den kom.
At jeg lige nu går og pønser på at pakke planter og blomster væk inden for den næste måned og derfor planlægger at få købt noget mos i lange baner for at dække jorden for frost.
Når jeg får vasket ALT vasketøj på en weekend. Det er så sygt nice!
Når jeg køber ind og fylder gode, fornuftige ting i kurven. Fx mange grøntsager og fuldkorn og økologi – så får jeg opturs-voksen-følelsen blussende op i kroppen, ahhh! ISÆR når jeg husker mit eget net i stedet for at købe poser til at bringe varerne hjem.
Og også i mange andre situationer. Hvornår føler I jer mest voksne?
Det er ikke en dårlig ting, jeg kan altså meget godt lide at være voksen. Især kan jeg godt lide, når jeg gør noget fornuftigt og voksenfølelsen vælder op i mig. Men jeg kan også godt lide at købe et HappyMeal på Maccen og til tider købe en lille ting, jeg måske ikke helt har råd til, bare fordi. Ying, yang, ikke?
Og på en helt anden note – hvad siger I til en Insta-live Q&A på søndag klokken 16.00 fx? Gider I det? Og kan I?

reklamelinks: sneakers NIKE (same model// trousers H&M Trend (in blue) // shirt VINTAGE YSL (similar) // jacket MUNTHE // belt YSL (similar) // bag YSL // photos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Munthe, Westend, Dagens, OOTD
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Munthe, Westend, Dagens, OOTD
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Munthe, Westend, Dagens, OOTD
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Munthe, Westend, Dagens, OOTD
This is a regular lady-outfit. The pink pussybow silk shirt, the beige trousers, my lap dog. I look like a grown-up. And I am! Most times, and that’s not a bad thing. Five years ago I had this feeling of almost anxiety of growing up, being an adult – like it was the worst thing in the world! Too much practical stuff, boredom.
But it’s not. Adulting is the best. And sometimes I feel more adult than other times.
For example when I splurge on expensive and super thin stockings  – knowing I will ruin them within the day.
When I’m that annoying adult who’s answering “just because” when my niece keeps asking the same question.
When I am grocery shopping and only filling my net (’cause of course I am bringing my own net, like an adult) with adulty, healthy, organic things. 
Sounds boring, but I love the balance of it all. Buying HappyMeals on McDonald’s and doing laundry. Not too shabby.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Munthe, Westend, Dagens, OOTD

63 kommentarer

 1. Rikke siger:

  Haha
  Vi har købt intet mindre end 4 stk nye hårde hvidevarer i løbet af de sidste par måneder (opvaskemaskine, tørretumbler, vaskemaskine og køleskab) og der følte jeg mig godt nok også voksen, når vi kigger på vand- og el-forbrug, lydniveau, og er vaskemaskinen nu god til uldtrøjer?
  Jeg føler mig ret voksen, når jeg går rundt i min have og lægger planer for næste sæson, mange blomsterløg skal jo i jorden lige om lidt!
  Jeg følte mig også ret voksen, da jeg for nyligt skrev en mail til en af mine yndlingsbloggere om fiber-internet, fordi jeg syntes det var en mærkelig første kommentar at lave. Så nu har jeg også lavet en første kommentar 🙂

  1. Cathrine siger:

   Hahaha, SÅ voksent med de hårdehvidevarer 😂
   Og det med fibernet – SÅ godt tip 😀 Det elskede en voksen som jeg, haha! KH

 2. Julie siger:

  Jajaja til Live Q&A! 😍
  Og daaang, du rocker det look der! Den jakke er jeg helt solgt på! Så smuk!

  1. Cathrine siger:

   Jeg er også hammerglad for den – og den har vist sig at være vandafvisende indtil videre også. Bonus for en cykeltype 😂 KH

 3. N siger:

  så længe du gør sådan at man kan se din instavideo efter 😀

  1. Cathrine siger:

   Det skal jeg lige finde ud af, hvordan man gør 😆 KH

 4. Maria siger:

  Jeg har lige været i Toscana, hvor mig og min veninde lejede en bil og tøffede rundt i det smukke landskab.. Det var en vild voksenfølelse, trods vi begge er 25 og generelt ret voksne. Det plejer bare at være noget ens forældre gjorde.

  1. Cathrine siger:

   Haha, det lyder fanme dejligt! KH

 5. L siger:

  Hej Cathrine, først vil jeg lige sige at jeg elsker din blog, og jeg finder dig så inspirerende, så jeg håber ikke, at min kommentar opfattes på en forkert måde, det er bare noget jeg kom til at tænke over igår – jeg så dette https://www.facebook.com/dr2tv/videos/819222908255697/ indslag i dr2 omkring racehunde, og om hvor mange vejrtrækningsproblemer hunde med flade næser ofte har, og jeg tænkte på om du, dengang du fik supernuttede Frida, tænkte over ting som disse, eller “kun” købte den, fordi det er en flot hund og virkelig nuttet? Det er et meget interessant indslag, og jeg håber virkelig ikke du opfatter min kommentar som kritik.
  God aften 🙂

  1. Cathrine siger:

   Det er så fint et spørgsmål!
   Jeg har faktisk skrevet en hel del om det i arkiverne. Vi gik meget op i at lede efter den rigtige kennel, se moderen som var meget smuk og havde en fin næse (nogen er værre end andre), se stamtavle osv. Og så blev vi endda stadig snydt. Men Frida døjer ikke så meget med vejtrækningen, hun har haft andre issues, og derfor er hun også steriliseret – vi vil ikke avle på hende. Men der er problemer med rigtig mange racehunde. Gravhunde og deres ryg, Cavalierer med hjerteproblemer etc. Der burde være strammere krav for hundeavlere.
   Vi købte en mops, fordi det er en hund med det dejligste sind. Den er glad, omsorgsfuld, glad for mennesker med samme energiniveau som os. Det syntes vi, var vigtigt. Og så havde Adams storebror en mops, vi kendte rigtig godt – der ingen problemer eller sygdomme havde. Det lovede godt.
   KH

 6. I siger:

  Jeg føler mig mega voksen, når jeg ikke afleverer min opgave 10 min. før afleveringsfristen. Det kommer dog ikke til at ske i dag. Jeg sidder jo her og overspingshandler! Haha!

  1. Cathrine siger:

   Hahaha! Tell me about it, rettidig omhu – not my thang, haha! KH

 7. Karoline siger:

  Da jeg sidste sommer for første gang nogensinde kørte ombord på en færge alene, følte jeg mig virkelig voksen 😂

  1. Cathrine siger:

   Hahaha, det er fanme sjovt! Det kan jeg virkelig godt forestille mig må føles meget voksent 😂 KH

 8. Sara siger:

  Jeg føler mig mega voksen når kæresten og jeg seriøst snakker om tætningslister til de gamle, fine vinduer i vores lejlighed fordi “så sparer vi jo lidt på varmen”, eller da vi var nødt til at fikse og rense rørene til køkkenvasken. Ad.. Sidstnævnte var virkelig voksen på den nederen måde, når der ikke lige er nogen der kommer og fikser det for én. 😂

  1. Cathrine siger:

   Hahaha, hold kæft det er sjovt. Og jeg har det lige sådan, når jeg tømmer vandlåsen på badeværelset. SÅ voksent og TOP klamt 😂 KH

 9. Helene B siger:

  Ja til insta Q&A, men senere! Ellers må du vildt gerne gøre den tilgængelige for os der ikke kan! Jeg har nemlig glædet
  mig lige siden du forslog det sidst, men kan ikke onsdag 😀😀😀

  1. Cathrine siger:

   Jeg laver den klokken 17.00 på søndag kan det du? Ved ikke lige, hvordan jeg laver den tilgængelig ellers 😀 KH

 10. Sofie siger:

  Jeg har altid følt mig mega voksen, når jeg har skåret frugt ud i hånden i stedet for at lægge det på et skærebræt. Det kræver altså virkelig motorik!

  1. Anna siger:

   Hahhaha 😂😂 genialt
   Og det måtte man ALDRIG som barn.. altid på skærebræt 😡

   1. Cathrine siger:

    HOLD nu kæft, det er også sjovt 😂

 11. Camilla siger:

  Dejligt indlæg😊
  Selvom mit liv udefra er voksent med hus (realkreditlån), stationcar, barn og kone – så synes jeg jo ikke jeg er én dag ældre end 16 og gik i folkeskole🤣 Men men men når jeg sidder midt i møde på job med kolleger, chefer og andet som værdsætter mine holdninger, meninger og faktisk også ekspertise – DER føler jeg mig voksen! Det er som om man har fået lov til at være voksen for en stund😝 Og det er jo tosset når man har været en del af den verden i over 8 år🤣🤣

  1. Cathrine siger:

   Haha, DEN kan jeg godt følge. Jeg føler mig også super boss og voksen, når jeg har forberedt et oplæg til et møde og folk spørger interesseret ind. KH

 12. Marianne siger:

  Den med dankortet! Hørt! Nogle gange, når jeg var med min mor ude at handle, fik jeg lov at trykke ‘godkend’ på dankortterminalen, og det føltes så sejt! Så nu, hvor det er mit eget dankort, er det helt klart på voksen-listen!
  Føler mig sgu også ret voksen over at lave undervisningsbeskrivelse for den 3.g-klasse jeg lige straks skal overtage i dansk og potentielt føre til eksamen til sommer. Holy shiiiit! Hvem godkendte den idé?!?!

  1. Cathrine siger:

   Whaaat, det er er SÅ voksent Marianne – at have ansvar for andre mennesker på den måde. WAUW! Well done, dear! KH

 13. Du ser endnu en gang så møg hamrende godt ud 😉
  Der hvor jeg følte mig mest voksen, var da jeg skrev under på papirene til den andelslejlighed, min kæreste og jeg købte for 3 år siden. Dertil et lån også. Av! Der steg voksenhedsfølelsen gange en million. Og jeg var ikke engang særlig gammel. Ak ja :p

  1. Cathrine siger:

   DET er også voksent – GÆLD og især når man kan håndtere den 😂 KH

 14. Sofie B siger:

  Jeg følte mig meget voksen her den anden dag da jeg blev forlovet og i sidste måned da mig og min forlovede købte ny seng(en rigtig seng og ikke bare en ikeaseng) og så at sige forlovet!😅 Det er så voksent at det ikke er altid jeg tør sige det😳😂

  1. Cathrine siger:

   Wuuut! TIL LYKKE SOFIE! Jeg havde det også for FEDT over i sin tid at købe en fælles seng. En der ikke var nogen andres først, men vores. SÅ fedt! KH

 15. Julie siger:

  Dig med færgen! I hear ya’! Jeg er både kørt over en bro og igennem Limfjordstunellen for nylig, og det føles på en måde voksent. I dag stod jeg 5 minutter tidligere op for at koge quinoa, så jeg lynhurtigt kunne lave veggie-deller, når jeg kom sent hjem fra arbejde. Det føltes meget mor-planlægnings-agtigt. Der skal også lidt til at veje op for, at jeg gik amok i Magasins beauty-afdeling igår.. 🙄
  P.s: JA til insta live!

  1. Cathrine siger:

   Det føles så voksent 😂 Også at have en brobizz, synes jeg. OG HEY – super voksent at tænke fremad på madfronten. Det kommer stadig bag på mig hver aften, med mindre jeg har ladet de andre voksne bestemme menuen (aka Aarstiderne) 😂 KH

 16. Lærke siger:

  Jeg føler mig voksen nu hvor jeg sidder og planlægger et oplæg, jeg skal holde på selveste Københavns Universitet i morgen. – Og mindre voksen fordi jeg alligevel kommer til at overspringshandle her på din blog og slet, slet ikke kan styre mit indtag af de lakridspiber, der ligger i øverste skrivebordsskuffe…
  Derudover følte jeg mig også voksen da jeg vaskede bilen i dag, og når jeg klager over mine naboers larm, haha 🙂

  1. Cathrine siger:

   Du adulter max Lærke! Håber det gik godt med oplægget?? KH

 17. Simone siger:

  Jeg føler mig klart mest voksen når jeg nævner min søn, eller siger noget ala “min brors kone”, for det at min lillebror er gift må betyde at jeg fandme galme er voksen…..

  1. Cathrine siger:

   Haha, det er også SJOVT! Jeg har det generelt sådan med betegnelser så som svoger og svigerinde. Det er voksent !KH

 18. Sophie G siger:

  Åååårh hvad! Voksenlisten:
  Jeg er andelshaver
  Just bilejer (fuuuuuuck det voksent mand)
  Hundejer
  Når jeg får det her at vide på studiet: “ej, står du op kl 6.30! Men vi skal jo først møde 12.30?! Læser du virkelig før du møder? (Damn! Den svider altså lidt hver gang.. så meget ældre er jeg heller ikke!)
  Til gengææææææld .. så drikker jeg lige nu rom og studielæser (læs: Overspringshandler)

  1. Cathrine siger:

   ELSKER rom og tidligt-op kombien! Så er der balance 😂 KH

 19. Emilie siger:

  Kender den tanke: NU må jeg være “rigtig” voksen. Hihi.
  Lyder som en god idé med Q&A, men skal desværre arbejde søndag 🙁

  1. Cathrine siger:

   Hvis det er en succes, så gentager jeg! KH

 20. Anna siger:

  Det er små momenter, som f.eks. når jeg bruger den der mønt i mit nøglebundt til en indkøbsvogn 😁

  1. Cathrine siger:

   Hahaha, det har jeg ALDRIG, så sjovt 😂 KH

 21. Viola siger:

  Når jeg rent faktisk putter salt/afspænding i opvaskeren når den blinker eller hvis jeg støvsuger når det kun er semiklamt og ikke helt 100% af H til….

  1. Cathrine siger:

   Haha, det synes jeg også er pænt voksent. At huske at købe salt til opperen – mega voksent! KH

 22. S siger:

  Jaa Q&A, og søndag er godt 😁

  1. Cathrine siger:

   FEDT S, det er klokken 17.00! KH

 23. Mette WK siger:

  Dengang min lillesøster blev 30, der havde jeg sgu lige sådan en følelse af at være ret voksen.

  1. Cathrine siger:

   Haha, det kan jeg huske min mor også sagde, da hendes lillebror blev 50 år. SYGT voksent! KH

 24. Anette siger:

  Jeg føler mig voksen hver gang jeg kigger på kærestens og min budgetkonto. Hvor kan vi spare, hvor kan vi slå os lidt ud. Jeg følte mig mega voksen, da jeg fik forhandlet et nyt tilbud igennem med et forsikringsselskab, hvor jeg formåede at spare os for 4.000 kr. årligt i forsikring – stadig med en lige så god dækning. Det var fandme en fed følelse!
  Og søndag kl. 16.00 er det perfekte tidspunktet til sådan en “date” 👌🏻

  1. Cathrine siger:

   Budgetkonto, opsparingkonto – SÅ voksent. Især hvis der er plus på, haha! Jeg rykker det til klokken 17.00 for at få så mange med, det håber jeg er okay <3 KH

 25. Nikoline siger:

  Jeg føler mig voksen, når jeg betaler ind på min ratepension, når jeg opdager, at jeg nu har alderen for at bruge øjencreme, og når jeg planter mine grønne planter om.

  1. Cathrine siger:

   DET er også voksent! Pension og forsikring, alt for vokset men RET nødvendigt! KH

 26. Nina Skov siger:

  Skægt indlæg 🙂
  Jeg føler mig voksen, når jeg handler ind til en hel uge om søndagen – efter madplan og med vognen fyldt til randen med fornuftig spise, bleer og køkkenrulle.
  Jeg føler mig voksen, når jeg tanker bilen, ha ha – især når mine børn sidder på bagsædet. Så tænker jeg på, da det var mig der sad der og hvor voksen min far var, når han tankede 🙂
  Og så – i samme boldgade som med din niece – føler jeg mig enorm voksen, når jeg siger til min dreng på 4 år: “Fordi mor siger det!”
  Ha ha, så synes man lige man var 50 og ikke 30 🙂
  Ja tak til live! Men vær sød at gemme den <3

  1. Cathrine siger:

   Det SÅ sjovt med at tanke bil – jeg kan slet ikke lide at tanke. Men det er SÅ voksent, når jeg gør det. SÅ grineren! KH

 27. Lisbet siger:

  FEDT med live på Insta! Jeg kan desværre bare ikke søndag eftermiddag, så du må meget gerne gøre sådan, at man kan se den senere <3

  1. Cathrine siger:

   Kan man det? Har aldrig lavet insta-live før 😅 Det er rykket til klokken 17.00 så så mange kan være med som muligt! KH

 28. Emilie siger:

  Jeg følte mig rigtig voksen for nylig, da jeg lavede min første freelance-opgave, for (rigtig) voksne mennesker, som roste det og anerkendte mig og mine evner, til trods for aldersforskellen.
  Af og til føler jeg mig voksen når jeg kører bil, selvom jeg har haft kørekort i 7 år. Men jeg kan tydeligt huske hvor meget jeg glædede mig til det som lille, og hvor længe jeg syntes der var til.. Nu vil jeg egentlig helst være fri.
  Jeg føler mig også rigtig voksen, når jeg er ude en lørdag og siger; “Nej tak, der er jo også en dag i morgen”. Forlader mine venner, ædru, før 00, og står op næsten morgen og løber en tur inden kl. 9.
  Til sidst: Når jeg kommer til at sammenligne mine yndlingsprogrammer i dag, med for 10 år siden.
  Dengang: Paradise Hotel, MTV Cribs, mm.
  Nu: Kender du typen og haveprogrammer på TV FRI.

  1. Cathrine siger:

   Whaaaat Emilie, DET er også stærkt. At kunne sige fra, være fornuftig og gå hjem. Det er jeg så dårlig til, så jeg lader bare være med at gå ud i det hele taget 😂
   Og det sidste… Det er FREAKING sjovt! KH

 29. Simone siger:

  Hvor er du smuk – så selvom du føler dig voksen, så har du stadig ung og dewy hud!

 30. Tine siger:

  Jeg har tænkt og tænkt og tænkt, siden jeg læste dit indlæg. Men jeg – en 35-årig kvinde – kan simpelthen ikke komme på nogen voksenfølelse-eksempler! Måske fordi jeg faktisk indeni ikke er rigtigt voksen endnu?
  Jeg giver de andre ret i, at i det hele taget det med at have, køre og tanke bil er mega voksent. Men jeg har ikke en gang kørekort, haha!
  Eller at eje og have lån osv. Det har jeg heller ikke – jeg bor til leje stadigvæk og kommer måske altid til det.
  Jeg har heller ingen børn, så det tætteste jeg kommer på at være moderligt voksen er, når jeg fortæller min frikanin, at det er dårlig stil at skide på gulvtæppet, når man nu ellers er så dygtig til at bruge bakken ude på toilettet! 😀
  Til gengæld er jeg vildt barnlig indeni: Elsker wave SUP’ing, at spise dessert før aftensmaden, at sove til kl. 11, at tage på eksotiske og atypiske rejser, at læse gamle Anders And-blade, at sende billeder af String-Emil til mine kolleger og at løbe ind på stuegulvet i strømpesokker, så jeg kurer de sidste par meter hen til sofaen.

 31. maibritt siger:

  Det jeg tog mit bedste kontor-tøj på og satte mig bag skrivebordet på min praktikplads – der følte jeg mig dælme voksen. Så sad man der og sorterede i sin arbejdsmail og krydsede kalender med de andre. Shit det er voksent

 32. L siger:

  Jeg følte mig vildt voksen, da min kæreste og jeg flyttede sammen og skulle oprette en fælles madkonto. Så nu har jeg ikke bare ét, men hele TO dankort! Holy sh….
  Og cool med live, bare rigtig trist det skal være på Insta for os der forsøger at begrænse mængden af sociale medier vi bruger i tide og utide 🙁

  1. Cathrine siger:

   Det har jeg også – har faktisk tre OG et mastercard, haha! SÅ voksent!
   Det skal jo ligesom være på et medie; Facebook eller insta. Fordi det er en live. Og jeg tænker, du måske kan komme omkring “i tide og utide”; nu det er annonceret i god tid, og du så bare kan tjekke ind for et kvarter lige det 😀 KH

 33. Natascha siger:

  Jeg følte mig vildt voksen da jeg sidste vinter købte en RIGTIG kontinental-seng(!!!) Lige en fuld måneds løn på en seng – men til gengæld bedste investering nogensinde.
  Føler mig også rigtig voksen når jeg er i så god tid om morgenen at jeg kan står iført ny-strøget skjorte og drikke espresso imens jeg diskuterer ugens indkøb og rengøringsplaner osv med med kæresten, inden jeg skal på arbejde.
  Og næsten aller mest da jeg sidste år til min fødselsdag kun fik fornuftige ting i fødselsdagsgave i form af lammeskindssutsko, tallerkener, fade og kagegafler… Og så en ting der føles meget forbudt, når jeg helt selv kan bestemme om jeg rent faktisk vil spise kage når det egentlig er aftensmad – det man drømte om at kunne gøre når man blev voksen 😀

Send en besked