Top

OOTD: When Sandy met Kelly

20.04.2015
Skabt af Cathrine

dagens200415_1
dagens200415_4

Godmorgen – op til tyve grader i dag, hvad giver I mig??

Jeg skal på et vaskeægte photoshoot med en mega sej, ung fotograf. Vi skal nemlig have taget nye billeder til Smag på P3, det føles egentlig sådan et helt endeligt. NU bliver jeg en helt og endelig del af programmet. Det har jeg glædet mig så meget til. Vi skal ud på Amager, langt ude, hvor kragerne vender og landskabet kommer så tæt på ørken som muligt. Så bliver det noget med en sej bil, balloner og nogle store højtalere. NØJ, jeg glæder mig. Men det betyder også, at jeg skal køre NU. Ellers når jeg ikke det hele.

Derfor får I et hurtigt og meget ude-af-min-vante-zone-outfit fra forleden. Bar mave, gennemsigtigt, bare skuldre. Det der med at træne har faktisk givet mig mod på og lyst til at prøve noget af det lidt vildere af (ofte synes jeg faktisk,d et er sjovere at være modig end gå efter det smukke, apropos). Og det er den bluse, for  mig. Det er jo bare tøj, og jeg kan heldigvis hurtigt skifte. Men jeg kan godt lide, at jeg befinder mig et sted mellem Sandy (fra Grease, duh!), i sit final makeover-look fra slutningen af filmen, og så en god 90’er-Kelly (fra 90210), i det der outfit. Den bluse kunne jeg ligeså godt have haft på, sidst det var moderne med det blondebohemede.

Jeg vil skynde mig af sted, så ses vi senere. Hvis I har mod på at læse noget, der er lidt længere, så læs mit indlæg fra sent i går aftes lige HER.

Adlinks: Heels – Louboutin “Neo Filo” // Jeans – H&M // Top – Ganni // Leather jacket – Maje
dagens200415_5
dagens200415_3
dagens200415_2

13 kommentarer

 1. Stinne siger:

  Wow, du ser godt ud Cathrine. Den mave er helt bestemt værd at vise frem. Og så ELSKER jeg den nye læderjakke, hold da op, den ville jeg gerne eje 🙂

 2. Det er bare spot on, super outfit. Er de 90´er allerede på vej ind igen, synes bare ikke det er så langt tid siden, der var stonewased jeans og knuste hjerter over Dylan.

 3. Tanja siger:

  Hold nu k……. Du ser lækker og smoking hot ud i den top .. de jeans .. og dén jakke. Jeg er dødmisundelig på den. Frynser, hallo – det er så undervurderet. Men en lækker mave, den må godt vises frem,- og så især i så fin en bluse. Thumps up, Cathrine – du er en kæmpe inspiration!

 4. Lisbeth siger:

  Looking gooooood, girl! Jeg går virkelig også og forsøger at tage mig mod til at hoppe i sådan en crop-top. Det kan jo se vanvittigt godt ud! Men man ser også bare alt for ofte små ofre, der ligner en hvalros i spandex, og det er pænt demotiverende. Hvad nu hvis jeg er én af dem, og heller ikke selv kan se det, ligesom de tydeligvis ikke kan?! O_o
  – så er det godt at få et yderst motiverende, fuldstændigt hvalrosfrit outfit fra dig af. Held og lykke på photoshoot din steg 😉
  // http://www.moonlitmadness.dk

 5. Anne siger:

  Du er sindssygt lækker, Cathrine. Det hr du været hele tiden, men jeg kan godt forstå at al den træning har givet dig et ekstra selvtillidsboost så du ikke er bleg for at springe i sådan en sag der. Skulle man mon prøve? Jeg er gravid i 5. måned. Det ville være et yndigt syn.
  Nå, men jeg ville også bare sige at du er the shit, det er du virkelig. Godt gået.

 6. Så 90’er fint! <3 😀 Blonder er bare fedt.
  Og så er jeg altså tosset med din nye jakke – er netop selv hjemvendt fra Paris, dog uden at falde over en af slagsen, men som indlæggene på bloggen bærer præg af, blev jeg ikke snydt for mange andre herlige oplevelser 😀
  Iøvrigt dejligt at din rejseguide lige lå tilgængelig på nettet, fra jeres besøg og jeres forrige, til jeg skulle afsted 😀
  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 7. Gitte siger:

  schalp af, du ser flot ud! Er du da åndssvag! Desuden er jeg vild med det lidt bløde, naturlige (?) fald i dit hår. Det er så lækkert til dig!

 8. Hvor ser du smækker ud! Du har helt ret, det er en meget fin kombination mellem Kelly og Sandy 😉 Alting bliver også lige en tand pænere med Loubs. :p
  Glæder mig til at se billederne fra fotoshootet.

 9. Teddy siger:

  Hej smukkeste. Normalt er jeg ikke en af dem der skriver kommentar men synes dig og din outfit fortjener en kommentar. High five!!! Hvor ser du smuk og lækker ud!

 10. Louise siger:

  AV min arm hvor er du hot! (indsæt selv den dér smiley med hjerteøjne)..

 11. I am SO with you on the whole kelly – sandy thing!
  Guuud mand – jeg er ikke engang så “gammel” – altså 16 år, snart 17 igås! Men jeg har set 902010, Friends og i den grad også både grease og dirty dancing en billion gange! kan flere detaljer end min kære mutter kan (og hun er ellers ret så opmærksom)
  Men i hvert fald! Skide lækker styling! Hvis jakken havde været tilbage i min størrelse havde jeg snuppet den med det samme – meeen.. ja.. du ved, udsolgt…
  Kelly – pandehåret, denimjeans, lidt løse men fremhæver lige netop det smukke ved kroppen – hun er lidt dirty i og med at hun tør vise mavsen frem.
  Sandy – blonderne, det uskyldige, længden på dit hår, og så er du lige så køn som dem begge tilsammen!
  tja en masse snik snak, men det er nu hyggeligt at kommentere i øst og vest 😉
  x Laura
  http://www.stinusit.dk/

 12. Karoline siger:

  Kæft, du er lækker. Hatten af for at hoppe ud af sin comfortzone!

Send en besked