Top

OOTD: Winter warm

01.02.2016
Skabt af Cathrine

Gucci Disco bag shocking pink, rockpaperdresses, cathrine nissen, Too Faced melted strawberry, H&M mom jeans, reebok camouflage

Gucci Disco bag shocking pink, rockpaperdresses, cathrine nissen, Too Faced melted strawberry, H&M mom jeans, reebok camouflage
Det er på ingen måde, det mest inspirerende at klæde sig på i disse dage. De smarte damer jeg ser på de dyre blogs – jeg fatter ikke, hvordan de gør. Altså én ting er tynde strømper til fest. Men til hverdag at køre råhvid strik og camelfarvede bukser – så douche og sart. Sig mig, cykler de ikke på arbejde? Jeg forstår det ikke. Måske er jeg også bare magelig mandag-fredag. Det skal være rart og cykelbart og ikke for sart, som det sjasker på en fra andres cykler, når de racer forbi (ej, det er sgu MIG, der racer forbi og sjasker andre til – sorryyy). Mine jeans holder stort set kun én dag pt. før jeg har fået snavset dem til med sjap.

Jeg holder dog stadig på farver. Også selv om de er klassiske; mørkeblå og grå. Men de der små skvat kontrast som pink – det gør mig sgu næsten til et bedre menneske. Næsten. Meget lidt. I hvert fald. Og tjek så de to blogger tricks – jakken uden hængende CA-SJUUHL på skuldrene, så man kan se blusen under og ikke ligner en stoppet pølse (snarere en armløs bjørn) OG håndfladevarme på næsen, så den ikke bliver helt rød og ukendelig. Okay, det sidste er vist ikke et anderkendt trick og metoden er stadig i testfasen. Jeg tror faktisk ikke, der er noget at stille op med den slags.

Selv om klokken er ukristeligt lidt, 06:15 as we speak, så skal jeg ud af døren. Danmarks Indsamling på P3 starter i dag, og min medvært på Smag og jeg er reporter. Turen går til Brædstrup, Gråsten, Bogense, et sted på Langeland jeg ikke kan huske, Præstø og til slut – København igen på fredag. Jeg har min computer med, men uden nogen som helst anelse om, hvor meget tid jeg kommer til at have. Forhåbentlig ses vi – måske endda derude på ruten? Nogen der læser med fra byerne??

Tootles :-*

Sneakers – Reebok // Jeans (old, but similar) + knit – H&M // Coat – Ganni // Bag – Gucci (other colors) // Scarf – Mads Nørgaard // Lips – Too Faced (“melted strawberry”)
Gucci Disco bag shocking pink, rockpaperdresses, cathrine nissen, Too Faced melted strawberry, H&M mom jeans, reebok camouflage
Gucci Disco bag shocking pink, rockpaperdresses, cathrine nissen, Too Faced melted strawberry, H&M mom jeans, reebok camouflage
Gucci Disco bag shocking pink, rockpaperdresses, cathrine nissen, Too Faced melted strawberry, H&M mom jeans, reebok camouflage^^^Prøver lige at varme næsen, så den ikke er så rød på billeder, godt fanget af Adam, haha!
Gucci Disco bag shocking pink, rockpaperdresses, cathrine nissen, Too Faced melted strawberry, H&M mom jeans, reebok camouflage

14 kommentarer

 1. J. siger:

  Jeg har altid regnbukser på, når jeg cykler til/fra arbejde. Ikke super smart at se på, men det holder vinden ude og snavset væk. Win-win, siger jeg bare – og mon ikke man også kan få nogle smarte, farverige regnbukser ;). GOD MANDAG!

 2. Malene siger:

  Du er det skønneste – må du have en helt fantastisk mandag!

 3. Sacha siger:

  Når I kommer forbi Bogense, tag et hurtigt kig på Menneken Pis – det er lillebroderen til ham i Bruxelles. Han står oppe i den ene ende af Adelgade og send nogle forbi Bogense Bageren efter en brunner.
  – og ja, jeg er vokset op ved Bogense 😉
  Mht. tilsjasket tøj, så cykler jeg iført regnbukser hvis jeg er i det mindste tvivl om vejr og vejforholdene, det kan godt være det er mindre fashionabelt, men bukserne holder til flere dages brug.

 4. Susanne siger:

  Jeg bor i Brædstrup hvornår kommer i forbi der
  Husk der er andet i Brædstrup end Pejsegården:-)

 5. Line siger:

  Læser med fra næsten Gråsten, bor i den lille by Felsted, 5 km derfra.
  Desværre ingen fancy anbefalinger herfra. Men den Gamle Kro laver god gammel dags dansk mad. 🙂

 6. Mit gæt er umiddelbart også, at de store bloggere må skifte tøj lige efter billederne til noget varmere. Eller åbenbart har lokale og meget varmere tilstande end her hos mig. Ja jeg kan altså ikke holde varmen i bare ben, strømpebukser eller en tynd camitop. Jeg vil sgu se nogen, der rocker en uldsweater og en pakacoat!

 7. Anna siger:

  Jeg lytter med fra Aarhus 😉
  Og jeg ser nu, Cathrine, at du er ved at få ganske langt hår igen. Er det planen at få det langt inden bryllup? 🙂
  Vil også lige fortælle dig, at jeg er begyndt at løbe igen. I efteråret forstuvede jeg min fod (det var dengang jeg så til gengæld, og som et plaster på såret, havde tid til at læse alle dine gamle blog-indlæg igennem igen!) men i går var jeg inspireret af dig på min løbetur og det gik bedre end forventet med 9 km løb. Har ømme stænger i dag!
  Rigtig god tur rundt i Danmark!

 8. M siger:

  Æj altså Cathrine! Så er du i min hjemby dagen før jeg tager hjem og besøger mine forældre igen, altså! Fik i besøgt andet af byen end Brugsen? 🙂

  1. M siger:

   Og nå ja – måske skulle jeg lige huske at nævne at det er Brædstrup der er min hjemby!

 9. L siger:

  Altså, hvor det der ear-to-ear smil dog bare smitter! Selv på en kold og våd mandag. Tak for det og din sprogligt legende, dejlige måde at skrive på. Nå ja, og så er de der sneaks da bare smukke.
  /L

 10. Emilie siger:

  Åh, Cathrine, du er så sjov! “Og tjek så de to blogger tricks – jakken uden hængende CA-SJUUHL på skuldrene, så man kan se blusen under og ikke ligner en stoppet pølse (snarere en armløs bjørn) OG håndfladevarme på næsen, så den ikke bliver helt rød og ukendelig.” Det er derfor, jeg elsker at læse din blog! Er simpelthen så vild med din ironiske distance til det, du laver, samtidig med at dine outfits er for lækre, og dine andre skriblerier stadig er inderlige og ærlige. High five igennem computeren, altså.

 11. Johanne siger:

  Praktisk tøj styrer. Men hvorfor er der ikke nogen, der har fanget, at gøre det smart og/eller farverigt. Jeg havde ellers store forventninger til hende regntøjs-kjoledesigneren fra Løvens Hule – De outfits gad jeg skisme godt drøne ned af Nordre Ringgade i på cykel. 🙂 Tjek det ud 😀

 12. Ditte V. siger:

  Hvor ser du skøn ud!
  Jeg er vild med jakken – kan du evt. finde et modelnavn/nummer? Jeg synes nemlig ikke jeg kan finde den på hjemmesiden… 🙁
  Knus Ditte

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er en gammel sag, jeg købte for to år siden. Måtte lige tjekke, jeg købte den på asos, men der er den ikke mere – ej heller på deres hjemmeside, deres egen altså :/ Det ser ikke ud som om, de har lavet den igen i år. KH

Send en besked