Top

Our minibar: Mad Men style

27.11.2014
Skabt af Cathrine

Barbord, Noblesse glas, Studio Arhøj, cathrine nissen, rockpaperdresses Barbord, Noblesse glas, Studio Arhøj, cathrine nissen, rockpaperdresses
Godmorgen!
Det er aldrig for tidligt til en sjus, er det vel? Klokken er for længst passeret formiddag. Det passer perfekt. Ej, sandt være sagt. Jeg drikker meget, meget sjældent. Især også efter jeg er begyndt at træne – det er egentlig nogle fjollede kalorier i mit hoved, der er i alkohol. Så vil jeg hellere have noget, man kan tygge på fx kage! Men et kagebord ville ikke leve længe her i huset. Det gør vores minibar til gengæld. Og Adam og jeg har datenight i weekenden, og der skal vi have os en cocktail!

Jeg har vist det lille fine rullebord på insta et par gange, og hver gang er jeg blevet spurgt – HVOR KAN DET KØBES?! Og der må jeg være rigtig kedelig og sige – i en genner. Ligeså dårlig jeg er til at købe genbrugstøj, ligeså god er jeg til at købe møbler fra genbrug. DBA, Lauritz, Smukt Brugt og Shop Dora er mine klare favoritter og vældig tit besøgt.

Rullebordet fandt jeg hos en pige i Søborg via DBA. Hun ville have 700 for det, men jeg stak hende en plovmand. Godt køb, synes jeg nok lige! Mærket, har jeg lige fundet ud af, er KAYMET UK, som siden 1947 har lavet metalbakker og små vogne. Man kan købe mærket via deres site og på ebay. Vores lille vogn skulle være temmelig gammel.

Det fine ved den er, at den konstant forandrer sig. Lige nu har jeg sat vores adventskrans på. Andre gange får de finere flasker lov at fylde. Så mangler vi bare at holde en fest! Og i øvrigt at finde et spisebord (vi har ikke længere betonbordet, and I don’t want to talk about it). Så er vi langt i det lille køkken!

Glassene hedder Noblesse og er fra Spiegelau // Sugerørene er købt i Singapore men kan findes på etsy eller i Søstrene Grene // Det lille spøgelse og krukken sugerørene er i er fra Studio Arhoj // Glasbakken under flaskerne er fra Shop Dora // Champagnebeholderen, som egentlig er en vase er naturligvis Royal Copenhagen //

Blandt flaskerne er der en fin limited edition Absolute Vodka, en cherry Heering likør, en Hendricks Gin, Diplomatico rom, Legendario rom (vi købte en del rom med hjem fra Cuba), en Baileys med chokolade

Ved siden af står vores spisebordsstole fra Bent Hansen // Et lysende A fra LebenCPH // Et verdenskort i hjørnet, som jeg har fået i fødselsdagsgave for mange år siden // En urtepotteskjuler fra IKEA og en fra Lively Living

SKÅL!

Barbord, Noblesse glas, Studio Arhøj, cathrine nissen, rockpaperdresses

When we bought our house I had a dream of three things: 1 // A walk-in closet 2 // A small and cute makeup table 3 // A minibar or a bar wagon.

The first two things were quickly excluded due to our lack of space but the last one I hung on to. I found the table og Craigslist and but for less than 100 US $. It’s vintage Kaymet, an industrial brand from the UK.

We kept the vintage style of it with beautiful whiskey glasses from Spiegelau, an old school shaker, a beautiful glass tray and quite a few good quality liquors. I actually rarely drink alcohol but I can’t wait till we have a dining table and can finally bring our friends together – then I’m sure the cart will come in handy!
Barbord, Noblesse glas, Studio Arhøj, cathrine nissen, rockpaperdresses

13 kommentarer

 1. Maria Bech Christensen siger:

  Jeg ved godt jeg ikke er fair lige nu, men det er din egen skyld! For nu er jeg altså vildt nysgerrig for hvad dealbreakeren med det betonbord der er!?

  1. Ja – nu er det anden gang, du hinter til betonbordet og en kedelig historie. Bring it on!;)

   1. Cathrine Nissen siger:

    Hah! Jeg er selv ude om det. I know. Men det er en meget kompliceret og kedelig historie. I meget meget korte træk:
    En tømrer tilbød at lave det for os. Det havde han aldrig prøvet før. Han lavede det desværre omvendt, på den led at den glatte overflade, som normalt vender op ad på en betonbordplade, vendte nedad mod gulvet, uden mulighed for at vi selv kunne vende det om. Her kunne man nemlig ane de jernlægter, han havde lagt i bordet for at det blev stivet af. Det betød også at bordet smuldrede i lårene på folk, når de sad ved det. Og overfladen af bordet var som at spise på en haveflise. Dybt uhygiejnisk og ret ubehageligt at sidde ved. Det var den korte og kedelige historie. Vi er 2.500 kroner og et spisebord fattigere. Æv!

    1. maria siger:

     Ej, æv for en træls oplevelse med spisebordet! Men hvorfor skal i betale for et bord han lavede forkert? Det er jo ikke jeres skyld…!

     1. Cathrine Nissen siger:

      Nej, men han har sin ret til at tilbyde at prøve igen – hvis man ser på forbrugerlovgivningen. Og det orkede vi ikke med den risiko at vi stod med et halvt ton beton og ikke kun et kvart ton, hvis det gik galt. Derfor betalte vi de dyre lærepenge for at komme videre. Rigtig ærgerligt! KH

     2. maria siger:

      Øv med øv på! Held og lykke med at finde et nyt bord 🙂

     3. Cathrine Nissen siger:

      Ja det blev lidt øv, men altså – vi bliver klogere 🙂 Nu leder vi intenst efter et nyt bord – det er svært ikke at kunne have gæster i julen. Ellers går vi feng shui style og inviterer til mad på gulvet! KH

 2. Omveje siger:

  Til alle dem, der er interesseret i et barbord i den stil, så kan jeg anbefale Old i Nørre Farimagsgade http://oldkbh.dk.
  Michael har både barborde i den stil (og andre) og også originale whiskeyglas i samme stil. Og hvis man vil have glassene fra Spiegelau, er de på tilbud i Maga lige nu.
  Dong – serviceinfo ovre!

  1. Cathrine Nissen siger:

   SEJT! Tak! Jeg må i Maga 🙂 KH

 3. Lisbet siger:

  Bare lige en lille info, så er glassene fra et mærke der hedder Nachtmann og ikke Spiegelau, Spiegelau forhandler dem bare på deres hjemmeside 🙂 Glassene er i øvrigt helt geniale, min kæreste er vist ved at blive skør over så ofte jeg ævler om hvor glad jeg er for mine 😉

 4. Amanda siger:

  Jeg har også en lille info – butikken Next Door på Dag Hammerskjölds Alle 33 har også rigtig mange seje ting i den stil 🙂 Mega god idé at bruge vasen som chanpagnekøler, hvor er den dog smuk.

 5. Julie Monberg siger:

  Uh den er bare så hyggelig jeres mini-bar (:

Send en besked