Top

Outfits fra 2017

29.12.2017
Skabt af Cathrine

Er jeg blevet smartere i 2017? Næehhh, haha! Men endnu et helt år uden sort! Og i år er jeg mere end nogensinde blevet glad for vintage. Lidt her og der. Det er ofte de pieces, som jeg synes, gør udslaget for outfittet, fordi de er lidt ekstra særlige.
Jeg tænker altid over, hvilke af mine outfits , som jeg i dag synes er hammersmart, som jeg mon ryster på hovedet af om tre år. Som dengang jeg syede en fjerboa-nederdel og fik sorte lår af den og fældede fra numsen hele aftenen. Idéen var sådan set sjov, men udførslen knapt så meget.
Jeg tror i det hele taget der bliver færre af den slags. Dem jeg ryster på hovedet af, for er der en ting, jeg fornemmer, så er det, at jeg bliver en smule mere klassisk år for år. Og med det mener jeg ikke kedeligt, mere klassisk med et twist (som måske er den mest Femina-agtige beskivelse). Jeg holder af et jakkesæt – med sneakers til. Jeg elsker en smukt fitted frakke – med en teddytrøje under. Det er hverken rocket science eller den dybe tallerken, men mest af alt mig, der har fundet min stil. Der må gerne være noget lady over det – men det skal også være praktisk i en eller anden forstand. I hvert fald til hverdag.
Så måske smartere i 2017 men i hvert fald pænere i 2017, haha! Og det kun takket være de to vanvittigt dygtige fotografer, som jeg har fået fornøjelsen af at lege med i år.
Julie, som er min næsten-nabo. Julie har jeg brugt rigtig mange timer sammen med! Vi kan begge to tide at lege, vi elsker kager og lyserød, og så elsker jeg, at hun altid arbejder på at forbedre. For det gør jeg også. Det gør det ret inspirerende at arbejde sammen og udvikle os selv og hinanden. Hun har virkelig rykket mig, hvad angår outfitbilleder. Hun er tålmodig og skyder med et øje for det poetiske – det mørke til tider.
Og så er der Alona, som på en eller anden måde føles som en sjæleven, vi spiller ligesom bare på samme tangenter, føler jeg. Kender I det, når man møder sådan et menneske? Alona er den bedste til alt, hvad hun kaster sig ud i, og jeg kan på rigtig mange måder se mig selv i hende. At have mange muligheder foran sig, have svært ved at vælge. At være et hjertets menneske, der bare lidt vil det hele. Det forstår jeg mig på! Hun tager billeder med en ømhed, jeg ikke har oplevet før. Det er historiefortælling på højt plan.
Jeg er meget, meget taknemmelig for at have arbejdet med dem begge det sidste lille år. Jeg startede med Julie i slutningen af maj-måned, og det har været en af mine bedste beslutninger for bloggen at få fotohjælp udefra.
Så herunder er mine favoritter i vilkårlig rækkefølge fra i år. Jeg kan måske allerbedst lide nummer 14 og 16. Der er så mange lag og detaljer, og det hele passer så fint sammen. Og så er der jo sennepsfarven inklusiv i begge! En klar favorit i 2017, som jeg tænker, jeg tager med i 2018.

Hvad er jeres favorit?

Outfit 1: Til bryllup i vintagekjole og mine yndlingsstilletter – se det HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 2: Elle Style Awards i matchende kjole til gulvtæppet bag mig, med en vintagefrakke – se det HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 3: Min yndlingskjole i 2017 sammen med sneakers – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 4: Bleu, blanc, rouge – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 5: Lady in red – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 6: Simple does it – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 7: Italian mama med mønster og krøl på skjorten – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 8: Pink on pink on pink! – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 9: Den lånte vintagekjole til det helt store shoot på Nordhavn – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 10: Dum-Dummere-sneakers og en blød strik – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 11: Pink og rød er en af mine yndlingskombinationer – og den frakke var et genialt køb i 2017 – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 12: Min gamle vintage YSL-skjorte til et herrelook – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 13: Udover pink på pink, så er nuancer af den samme tone en favorit – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 14: En af mine favoritter med flere klatter sennepsfarve – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 15: Endnu mere sennepsfarve. Det blev en ny favorit i 2017  – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 16: En af mine yndlingstøjstykker i hele 2017, blazeren! Den redder så mange outfits! Se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 17: Jeg ærgrer mig stadig over ikke at have fået fingrene i det gule/sorte sæt med jakke og nederdel i tweet fra Erdem-kollektionen – så pænt alt sammen! Se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 18: En blandet landhandel, men jeg synes, det spiller fint sammen med pailletter og teddytrøje – se mere HER

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Outfits of 2017

Outfit 19: En gammel engelsk dame er hvad jeg ligner, men jeg synes, det spiller fint sammen. Se mere HER

16 kommentarer

 1. Frederikke Flyvholm siger:

  Du har simpelthen de fineste, gladeste, smukkeste, sjoveste, pæneste outfits. Om nogen, en DRØMMEGARDEROBE. Selv har jeg forsøgt at smide det sorte væk og ind med mere farve, det giver ligesom bare mere glæde og liv. Det må på listen med nytårsfortsæt! Jeg håber i nyder NY. Kram fra Vestjylland

 2. Marianne siger:

  Din garderobe er simpelthen så fin. Jeg vil også meget gerne skære ned på mit forbrug af sort tøj, men jeg synes godt det kan være svært, fordi jeg ofte har nederdel på, og der følger tit sorte strømpebukser med, medmindre jeg gerne vil fryse måsen af… Hvordan håndterer du det problem? Eller har du nogle gode fifs til det?

 3. Ida siger:

  Jeg kan ikke vælger én favorit, for hold op du rokker alle de outfits.
  Jeg er en pige(kvinde) på 25 år og har altid gået meget i sort, grå, you name it. Jeg prøver virkelig at inkorporerer flere farver i min garderobe, men synes godt det kan være svært. Ved ikke om det er muligt, men vil du ikke prøve at lave en form for guide til os lidt farveforstrækket typer? 🙂 Hvordan man lige så stille og roligt kan snige mere farverigt tøj ind og evt. et par gode basic ting? 🙂
  Godt nytår! Jeg håber i har en skøn tur!

 4. Katrine siger:

  nr: 3, 11 og 18 <3 Tak for insp:D

 5. Anne Bruhn siger:

  Mit suveræne yndlings-look fra dig i år er din pink Asos kjole, som du bar til din fødselsdag. Den var SÅ fantastisk! Godt nytår. ❤

 6. Karoline siger:

  Outfit 10 og 16 er klart mine favoritter, men der er jo SÅ mange flotte imellem og jeg bliver altid inspireret af dine looks 😍

 7. Janne siger:

  Jeg synes, at du ser VIDUNDERLIG ud på alle billeder!!!!

 8. Julie siger:

  Du ser vidunderlig ud på dem alle sammen! Men især nr.9+16 er jeg helt tosset med!!

 9. Tine siger:

  Nummer 10!! Jeg elsker så meget Dum&Dummere-referencen, at jeg er begyndt at finde skoene fede, haha!
  Og så er nr. 17 altså bare SÅ fint! <3

 10. Nanna J siger:

  Elsker alle dine outfits, men især nr. 12 og 15 (især 15) synes jeg er fantastiske! 🙂 også elsker jeg også bare den gule farve, hvilket får mig til at tænke på, at jeg da slet ikke ejer noget i den farve! Det må være et nytårsfortsæt for 2018.. for den farve er da bare pæn!

 11. Anne Sofie siger:

  Åh, den lyserøde frakke😍Du må endelig sige til hvis det er en du vil overveje at sælge! Outfit 2,3 og 15 er mine fa(r)voritter

 12. Cecilie siger:

  Ej hvor er det bare nogle smukke outfits alle sammen. Det skal helt sikkert også være i mit nytårsforsæt at mindske det trivielle sorte tøj. Tak for dejlig inspiration til smukke sammensætninger af tøj!

 13. Anne siger:

  Jeg ELSKER at kunne følge med i dine smukke outfits. Man bliver hele tiden bombarderet med indtryk – de er gode at danne smag ud fra, for mange af dem er stærke forstået på den måde, at man ikke kan lade være med at forholde sig til de enkelte elementer. Nogle dele af outfits’ne kan alt, mens andre er knap så smukke for øjet. haha.
  Jeg må sige, at 14, 15 og 16 er mine yndlinge. Jeg ville kopiere dem alle tre, hvis jeg kunne. Og teddy/glimmer mixet kan også noget, hvorimod jeg ikke er helt sikker på, at jeg forstår underdelene. Men sådan er det jo 😆
  Men en ting, jeg ikke helt forstår i år, er dine (lyse)blå/grå løbesko (fra billede 2). De ligner alt for meget noget, min mor brugte til aerobics i 90’erne til, at jeg kan synes at de er flotte eller fashionable.
  Men tak fordi, at du trods forskelligheder (og dem er der MANGE af) mellem os kan få mig til at reflektere over de ting, du nu engang behandler – hvad end det er farvede strømpebukser eller barnløshed, Aarstidernes måltidskasser eller økonomi – jeg kommer til at kende mine egne standpunkter meget bedre, og det er vel en styrke, du har, også selvom jeg nogle gange får lyst til at skælde dig lidt ud… 😄😄
  Jeg glæder mig til et år mere med dig, vores alles bedste internet-penneveninde 💃🏼

 14. Karoline siger:

  Enig med dig i nr. 16 😍 …men er også ret vild med 12 ❤️

 15. Sarah siger:

  Nr. 12 og 16 er ON POINT!! Men alle er virkelig flotte og spændende på hver deres måde. Elsker din outfit posts! Din stil inspirerer mig utrolig meget i deres farve, mønster, og tekstil kombination!

 16. Mette siger:

  Jeg ELSKER din stil <3 Du er smuk!

Send en besked