Top

P A R I S

04.04.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

paris_col
Jeg er totalt bagud på det hele – på arbejde, på kalender, på bloggen, på kærligheden, på tid, på livet. Men jeg kan ligeså godt være bagud – bare i Paris. Der er lidt flottere, lidt bedre, lidt smukkere. Man er lidt mere forelsket. Bruger lidt flere penge. Så gør det egentlig ikke så meget, sådan at være lidt bagud.

De næste dage befinder jeg mig i byernes by, klar til at teste Places for Momondo, men mest af alt glæder jeg mig til at spise burgermacarons og nyde lidt forårssol. Jeg har computer med, så vi ses dernede!

Bisous!

3 kommentarer

 1. God tur for satans!
  Åh, jegskal besøge byen for første gang d. 16 på forlænget kæresteweekend, så håååber du smider et par anbefalinger, gerne på cafeer og små must-sees/eats/haves, for kendere! 😀
  Ih. Er helt helt oppe at ringe, over at skulle afsted. En tur på Seinen, endags-udflugt til Disneyland og et besøg i Notre Dame er planen so far, så nu må vi se. Nå ja, og røde bøffer, ostebord og maaaasser af fransk vin.
  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 2. Karina siger:

  Bare det var mig 😉 God ferie <3

 3. Lisbeth siger:

  Hej Cathrine,
  Er nødt til lige at give dig et par ekstra tips til hvis I får tid; jeg bor selv i Paris og blogger hernede fra 😉
  Besøg den lille men super hyggelige og toplækre café/resto Welcome Bio Cuisine (nær Bastille), som laver skøn vegetarisk mad middag og aften:
  http://welcomebio.fr/
  Og hvis vejret ikke skulle arte sig en af dagene (selvom det nu ser ud til du har heldet med dig, med høj solskin fra i dag;-)), så ligger der den fineste biograf i det 7e i en gammel japansk pagode, hvor der de næste par tage bl.a. vises Suite francaise (på engelsk):
  http://www.etoile-cinemas.com/pagode/horaires/
  Ha en skøn miniferie!
  Bisous

Send en besked