Top

På tryk

19.02.2013
Skabt af Cathrine

Jeg har ventet i halvanden måned på at se min første klumme på rigtig fysisk papir. I dag i min lille postkasse lå et glinsende nyt blad pakket fint i cellofan. På forsiden så jeg min egen rubrik. Det er så vildt. Og fedt. Og dejligt! Det er den samme klumme, som jeg blev bedt om at skrive til den endelige afgørelse, da jeg var i opløbet til måske at blive valgt. De vigtigste ord jeg længe har skrevet. Og de ord der fik mig jobbet som klummeskribent i WOMAN.

Det er min drømmetjans. At være klummeskribent. Og det har det været i mange år. At jeg allerede nu, i en alder af 23 år, har opnået det er ren lykke. Jeg har lyst til at skrive til min gamle dansklærer fra gymnasiet; “se selv, det kunne drives til noget!” (også selv om jeg aldrig lærte at skrive et essay, men kun skrev klummer.

Jeg har skrevet mange, mange ord på bloggen over det de sidste 15 måneder på bloggen. Og der har jeg elsket og elsker stadig jeres kommentarer allermest. Den direkte kontakt. Det er faktisk min favoritdel. Den demokratisk tankeudveksling mellem jer og mig (også selv om jeg er blevet længere om at skrivetilbage til jer som antallet af kommentarer er steget – det sidste til min store lykke). Det bliver ret anderledes nu at skrive klummen. Den ryger i bladet, og jeg får ingen kommentarer eller tanker tilbage. Det skal jeg lige vænne mig til, kan jeg mærke. Den manglende feedback. Men forhåbentligt kommer ordene til at sprede grin, smil og måske en dag et rørt hjerte.

Hvis I har abonnement på bladet, så har I fået det nye blad i dag. Hvis ikke, så udkommer det i butikkerne på torsdag – hvis I læser klummen, må I endelig sige, hvad I synes!

25 kommentarer

 1. Emma siger:

  Jeg har Woman-abonnement, men har ikke fået bladet endnu 🙁 Glæder mig sådan til at læse din klumme! Det er vildt – og flot – at du er nået så langt!

 2. Anne siger:

  Jubijæææ! Tillykke med pladsen i de glitrende magasiner! Med sådan en lummer appetitvækker på forsiden, kan den kun være af sjov og genial kaliber 🙂

 3. Emily siger:

  Hvor er du heldig. En hver bloggers drøm, tror jeg!

 4. J. siger:

  TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE! Hvor er det kæmpe stort. Håber du fejrer det med champagne og kopkager og dejlige mennesker – og Frida naturligvis. Jeg glæder mig til at læse den, så snart jeg får fingrene i et blad!

 5. Mange gange tillykke, Cathrine! Jeg må lige få den læst, er sikker på det er supergodt 🙂

 6. Caroline siger:

  Nu er jeg af flere grunde ikke den store tilhænger af diverse kvinde magasiner. Når jeg er hos frisøren bladrer jeg demonstrativt forbi artikler som “Lær at tilfredsstille din mand” og “tab dig på kun 6 uger”, men klummerne, dem elsker jeg! Klummeskribenter som Maise Njor og Søren Staal Balslev er med til at forsøde mine “drivert stunder” om jeg så henkaster mig til den lette Alt for damerne eller den kulturtunge Weekendavisen.’
  MEN, du fortjener at få at vide hvor sej du er! Klummeskribent som 23 årig er en præstation du kan være stolt af og som jeg håber du tillader, at give dig selv stor ros for.
  TILLYKKE

 7. NatasjaS siger:

  Hvor fedt! Jeg får forhåbentlig bladet senere på ugen.. Glæder mig til at læse det 🙂
  PS. Har lige tilladt mig at sende dig en mail…

 8. Miriam siger:

  Hvor er det stort! Tillykke med det! Jeg er 26, og det eneste livsmål, jeg har opnået indtil videre er at eje en Chanel-taske…

 9. Catherine siger:

  Jeg glæder mig til at læse din klumme på torsdag, Cathrine 🙂
  Kh

 10. Camilla siger:

  haha! Hvor er det sejt! Har lige fået bladet ind af døren. Hvor er det godt! Tillykke! 🙂
  http://www.camillaoverby.com

 11. Baysen siger:

  Stort tillykke! Så må jeg jo i gang med at købe Woman igen 😉

 12. Cat S siger:

  1) D. 4. klasse.
  2) Pizza! Men frites hvis der er alkohol indover…
  3) Aqua, da de hittede med Barbie girl 🙂

 13. Hvor er det altså bare stort for dig 😀 Og så fedt!
  Jeg skal i hvert fald have fat i Woman på en eller anden måde, så jeg kan få læst din klumme. Er sikker på den er ligeså god, som alle de tanker du deler med os herinde 🙂

 14. stine siger:

  Da jeg så du lagde billedet på instagram, sprang jeg ud til postkassen for at læse klummen.
  Hold op hvor er du dygtig. Måden du får fortalt nogle ting om dig selv, så man ligesom ved hvem du er, og samtidig skriver en god lille historie er fantastisk. Det er en perfekt første klumme i bladet, og glæder mig til at læse den næste! 🙂

 15. Hvor er du bare pisse sej! Skal vist en tur ned i kiosken og købe det her til weekenden 🙂

 16. Maria siger:

  Kære Cathrine
  Hvor må du være evindelig stolt af dig selv – og med rette.
  Jeg læser ikke normalt Woman, ikke af negative årsager, men grundet alle de fine ting man køber når man ser dem i bladet, men denne gang, for at vise mine støtte til dig, så kan du tro jeg vil købe bladet.
  Du er en inspirerende ung kvinde der giver os læsere (læs: mig)lyst til at ville mere.
  Mange lykønskninger herfra.

 17. Wichmand siger:

  Wow 😮 , det skal købes i morgen…………
  Spændende

 18. Mette H siger:

  Hvor er det sejt! Virkelig Carrie Bradshaw-agtigt med egen klumme og en garderobe, der er ‘to-die-for’!!!

 19. Kristina siger:

  Ej bliver da helt misundelig på dem der har abonnement og kan læse din klumme i dag 😉 Glæder mig nemlig helt vildt meget til at læse den 🙂

 20. Camilla siger:

  Det er bare så godt gået Cathrine 🙂 et stort tillykke og en masse kærlighed herfra <3
  Kh Camilla

 21. Nina siger:

  Jeg tror det bliver på torsdag jeg køber mit første “Woman” nogensinde. Hvor er det flot gjort! Du er for sej!

 22. Ann siger:

  Tillykke (med den lille ny)!
  Jeg vil suse ned i 7eleven imorgen for at købe bladet 😀

 23. V siger:

  Åh! Er så stor fan af dig at jeg nok er nødt til at købe bladet, kun for at læse hvad du skriver! Tillykke! Kan mærke hvor glad og stolt du er af dig selv, og den følelse skal man nogle gange lede længe efter.
  /V

 24. Farmand siger:

  Kæmpe vinger bagud! Tillykke med debuten – så bliver jeg nødt til at købe dameblad! Hvor er det flot.

Send en besked