Top

Paris, à bientôt ♥

25.03.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Ganni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint Martin
Paris, Guide, what to do in paris, blog, rockpaperdresses, cityguide paris free

Paris, Guide, what to do in paris, blog, rockpaperdresses, cityguide paris free
Cecilie Lassen for Won Hundred, Paris, Moulin Rouge, Pigalle, Montmatre, Philip LimSoon we’ll meet again, Paris, din lille frække sag.

Om halvanden uge drager jeg med min kæreste til Paris, igen. Jeg glæder mig så, så meget. Den første april har vi været kærester i otte år – ej, at forveksle med otte års kyssedag – jeg (eller han) holdt stand i små tre uger, før jeg fik spørgsmålet; “Skal vi være kærester?” mens vi lå på sengen i hans Provencegule værelse efter en kongelig fest, og den har vi et par gange før fejret udenlands. I Rom og sidste år i Barcelona (lidt tips til den fine by får I her og her).

Jeg er inviteret til Paris af Momondo for at teste deres nye byguide på app-funktion, Places, absolut luksus. Og så har vi taget os et par ekstra dage på egen regning, så vi kan kysse lidt mere (og spise flere af dem her og dem her). Vi har booket hotel i nogenlunde samme område som sidst – tæt på Republique. Og dét faktisk bare, så vi kan spise morgenmad og drikke kaffe på vores ulitmative morgenmadssted igen, Ten Belles (som også er tippet om i min madguide til Paris her), vi er vel vanedyr! Det er også tæt på det bedste croissantsted, i følge os – det passer glimrende (også tippet om her).

Nøj, hvor jeg glæder mig – især efter at have fulgt Chris på instagram i sidste uge, da hun var i Paris. Jeg håber på varmegrader og kig til bare ben, eftersom det forestående forår lader vente på sig. I det mindste sner det ikke herhjemme, så meget i al fald! Chris tippede i øvrigt også om Hotel Emile, som vi MÅ prøve næste gang, vi er på de kanter. Nøj hvor så det vidunderligt ud.

Hvis du også skal til Paris, så kan du passende tjekke min ene guide til, hvad man kan lave i Paris her, hvor man shopper bedst her – og hvis du er parfumeentusiast, skal du næsten også forbi her.

Nu vil jeg hoppe ud af min croissantbobbel og cykle på arbejde og sende radio!
Paris, rockpaperdresses, cathrine nissen
Paris, rockpaperdresses, cathrine nissen
Paris, Guide, what to do in paris, blog, rockpaperdresses, cityguide paris free
Paris, Guide, what to do in paris, blog, rockpaperdresses, cityguide paris free

11 kommentarer

 1. Hmm, altså lige nu er her gråt og det regner… Men lad os satse på forbedring til næste uge!

 2. Lisbeth siger:

  Åh, så fik du da lige kickstartet min drømmeimpuls her fra formiddagen. Paris – en af de ultimative drømmedestinationer! Glæder mig så umådeligt til den dag, jeg kan erstatte SU’en med voksenløn, og ned god samvittighed kan begynde at rejse jorden tynd (:
  Håber I får en fantastisk tur!
  http://www.moonlitmadness.dk

 3. Julie Monberg siger:

  Hvor lyder det bare skønt med endnu en rejse til Paris. Paris er bare en fantastisk by fyldt med stemning! Nyd dagene i Paris, når I når dertil (:

 4. Maiken R siger:

  Påsken plejer at være god dernede. For mange år siden, var jeg af sted i påsken. Det regnede en dag ud af fem, så det var til at holde ud 🙂

 5. Lærke siger:

  Kære yndlings-rocker og yndlings-blogger:-)
  Efter en meeeeget travl måned, hvor bloglæsning har været en by i Rusland, og efter en nat med en meget ond drøm om, at ROCKPAPERDRESSES var forsvundet fra min liste af faste blogs, har jeg nu fået læst de 40 (+/-) indlæg jeg har haft til gode fra din hånd.
  Hvor har du været savnet!
  Du er vidunderlig, inspirerende og faktisk Danmarks svar på Carrie Bradshaw, hvis ikke mere:-)
  Husk at gi’ dig selv komplimenter også;-)
  Kæmpe krammer og tyl og glimmer og forårsvibes til dig<3

 6. Helene siger:

  Uhh.. Sejt at I tør flyve uden angst pt!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg tror på, at vi ikke skal begrænse os af frygt. Det er klart at angsten lige vender, men den skal ikke blive boende. Der sker trods alt flere trafikulykker, og vi har lige købt bil. KH

 7. Ida V.R. siger:

  Ej hvor sjovt, jeg skal også til Paris i næste uge. Har boet der et år for snart tre år siden, så glæder mig meget til at gense byen. 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Gooood tur Ida, den bedste by i Europa <3 KH

 8. Anni siger:

  Rigtig god tur til jer 🙂
  Du skulle vel ikke have en guide til Rom? Skal derned til sommer med min familie, men har ikke så mange ideer i forhold til, hvad vi skal se, ud over de sædvanlige seværdigheder, der nu er der. 🙂

 9. Amalie siger:

  Hej Cathrine 🙂
  Årh, hvor er jeg misundelig! Jeg har selv boet i Paris, og jeg savner det HVER eneste dag. Jeg vil også lige spørge dig om, hvor din fine kjole på det øverste billede er fra? Jeg er helt vild med din. God tur!

Send en besked