Top

Pepstart dagen til morgenRAVE

26.09.2016
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

clinique_poster

ANNONCE

Indlægget er udgivet i samarbejde med Clinique i forbindelse med kampagnen #pepstartdk

Medinas titusinde morgenfester kan godt pakke sammen, for nu inviterer Costume og Clinique til morgenRAVE! Og DJ Emilie Lilja spiller musik. Det er allerede i næste uge, den 6. oktober. Torsdag morgen, så du kan enten tage den på vej hjem fra en onsdags-bytur, hvis du er lidt frisk, eller starte weekenden tidligt. God idé, ikke? Det er fra klokken 7.00-9.00, og hvis du kommer først sammen med de 499 andre, så får du en goodiebag. Og mon ikke, det er noget rart til ansigtet? Det kunne jeg godt forestille mig.

Clinique lancerer en ny øjencreme, som meget apropos de tidlige timer på dagen, får dig til at se friskere ud – jeg har endnu ikke testet cremen, men det skal jeg i næste uge, og det vil jeg da gerne! Altså, se friskere ud. Dagene bliver til tider liiidt lange, og så er der en hund, der lige skal ud, og et træningshold klokken løgn mandag morgen. Fik jeg nævnt, at Adam havde booket træning med Toke, som vi engang imellem træner med, i går morges klokken 08.00?! Klokken 08.00?! En søndag. Jeg så træt ud. Og jeg endte med at sove en time over mig i morges af samme grund – alle tricks duer, og jeg er gammel fan af concealer og masser af fugt – det hjælper lidt. Men sådan er vi nok mange, der forsøger at klemme lidt (rigeligt) meget ud af dagene.

Nu kan du så få en pepstart på din torsdag, på din weekend –  og det er altså i næste uge. Jeg forestiller mig lidt sådan en, Run DMC versus Jason Nevins “It’s like that”-stemning, kan I huske den musikvideo? For festen foregår i parkeringshuset til Frederiksberg Centret. Det lyder sgu sejt. Og som enhver GOD fest, så er der selvfølgelig også en lille bid mad – morgenmad that is. Og så er der dans og konkurrencer. OG kaffe! Det vigtigste, nærmest. Du kan tilmelde dig HER, ligesom jeg har gjort, og så er der bare dét at sige – GOD fest!

PS: Alle er i øvrigt velkomne, så tag dine veninder med <3 Tilmeld jer HER

#pepstartdk

clin_col

7 kommentarer

 1. Jeanette h siger:

  Ohh et sådan event ville edderundelyndeme være velkomment i Odense! Der er en anelse langt sådan en torsdag morgen inden job fra O’ense til KBhååå. Men det lyder som en perfekt start på en torsdag morgen <3

  1. Cathrine Widunok Wichmand siger:

   Altså, at hoppe på nattoget – DET ville være morgenfriskt 😀 Jeg siger det bare, Jeanette! Men der er måske grænser for, hvad man gør for en goodiebag. Og du har ret, mere sjov til Odense <3 Kh

 2. Sofia siger:

  Hej Cathrine.
  Der popper en (vanvittigt irriterende) reklame for Libresse og Støt brysterne op, når jeg læser din blog i Safari (på computeren). Den er i højre hjørne, men fylder halvdelen af skræmen og går ikke væk igen? Så jeg kan ikke rigtig komme til at læse blogindlægget.
  Bare til information – ved ikke, om jeg er den eneste med problemet..

 3. Bum bum. Det kunne da kraftig overvejes inden undervisning 😉 Mit studie er trods alt på Frederiksberg.

 4. Tine Bonde siger:

  Elsker dit outfit på billedet! Du er altid SÅ smækker lækker altså! <3 Haps.
  – Pilottine.

 5. Laura siger:

  Jeg stemmer for en (endnu) tidligere udgave i Aarhus.
  Så kan de morgenfriske sygeplejersker også nå med 😉
  Jeg håber at I havde en dejlig morgen.
  Kram.

Send en besked