Top

Pink little wonder: 7 Chair

26.02.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Syveren, Fritz Hansen, Jubilæumsudgave, lyserød syver, rockpaperhome, rockpaperdresses, cathrine nissen
Goodmornings!

– ingen Kaj-kager i dag, og det er da egentlig for kedeligt, hva’? Jeg burde spise dem oftere. Man bliver bare så frygteligt tit snydt. Der er for mange, der ikke forstår, at kagen går ud på lagkagebund + syltetøj + hindbærskum + marcipan + chokolade. Det er sådan, den skal skæres. Tænk sig, at jeg har fået den hvor en kedelig sandkage-agtig-ting har gemt sig under marcipanen. HVEM vover?! Nårh, men bageren i Nansensgade har dem, de rigtige, omend marcipanen er liiidt til det tørre. Træerne vokser ikke ind i himlen!

Nu til noget andet. Det lille lyserøde væsen, der bor i min stue i øjeblikket. ALDRIG har noget fået SÅ mange likes på instagram – ikke engang Frida-billeder. Eller kærestebilleder. Eller tylbilleder! I vil have intet andet end den lille lyserøde stol, næsten i al fald. Og temmelig mange spørgsmål fulgte også med, da jeg viste stolen. Pris, bestilling osv.

Arne Jacobsens Syver fylder tres år i år, og i den anledning er den lavet i to nye versioner – en lyserød med guldbelagte ben. En mørkeblå med brunerede ben. Så mørkeblå at den næsten ser sort ud. Da jeg så den lyserøde, var det kærlighed ved første blik, og jeg synes jo, den var som lavet til os. Derfor føler jeg mig også ganske heldig, at jeg har fået lov af Fritz Hansen til at låne de to stole til at lege med i indretningen herhjemme det næste stykke tid.

Stolene bliver kun solgt i år, 2015, men prisen følger de almindelige Syvere. En stol der nærmest findes i uendelige kombinationer; farver, ben, med armlæn/uden armlæn, med drejefunktion, med polstring/uden polstring. UENDELIGE! I kan læse mere om stolene HER, hvis I lyster.

Stigen er fra min farmor, de gamle sko-“modeller” er fra min oldefar, lyskæden er fra Lagerhaus i Malmö, den store kasse er fra Adax, den lille er fra Matchesfashion, krukken er fra HAY og kaktussen er købt hos Blomsterhjørnet på Værnedamsvej, stolen i front er Den Spanske Stol fra Børge Mogensen
Syveren, Fritz Hansen, Jubilæumsudgave, lyserød syver, rockpaperhome, rockpaperdresses, cathrine nissen

10 kommentarer

 1. Kristina siger:

  Dine “skomodeller” hedder en læst 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK Kristina 😀 Det anede jeg ikke! KH

 2. Så skal du da bare lave din kajkager selv! 🙂 Der ligger en opskrift på DR’s hjemmeside under Den Store Bagedyst, og det er ikke så svært, som det lyder. Jeg har prøvet dem af selv… Dét gav også mange likes. Særligt i den virkelige verden af mine gæster 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   I know, det skal jeg virkelig også prøve! Jeg tror bare altid lysten til en kajkage kommer bag på, og så må jeg jo ty til købekaj, når lysten melder sig. Men det kunne være sjovt at prøve 🙂 KH

 3. Malene Nielsen siger:

  Hvor har du købt den mega flotte kaktus henne? Simphelthen så fin! 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er et godt spørgsmål! Jeg har haft den i et par, men måske hos Blomsterhjørnet på Værnedamsvej? KH

Send en besked