Top

Pink onsdag på retreat?

15.08.2018
Skabt af Cathrine

Synger trenden på sidste vers? Den pink bølge som overstrømmede verdens kontinenter og fik møvet sig ind hos både The Guardian og NY Magazine. #pinkonsdag, #millenniumpink #onwednesdayswewearpink (hapset direkte fra alletiders Mean Girls). Det er snart to år siden, jeg lagde det allerførste billede op på instagram under #pinkonsdag – dengang var der måske et eller to billeder under hashtagget. Nu er der små 900. Vi er en bunke lyserøde sindsfæller.
Men er lyserød stadig smart? Har den fået status som den nye sort, som nogen spåede eller er den lidt træt af dage? Vogue spåede tidligere på året, at lilla kunne blive den nye lyserød. Og den er også dødflot, og der har været en hel del lavendelfarvet det sidste stykke tid. Jeg har så sent som i dag købt en Nørgaard 101’er – kjoleversionen – på udsalg i netop lavendel. Men jeg er altså ikke klar til at lægge lyserød på hylden. Jeg synes, den har bestået trend-testen, og ja, den er nok blevet en af mine basisfarver. Når man i næsten to år har delt lyserødt tøj engang om ugen med få pauser, så er der trods alt også en vis mængde at tage af, hah!
Også i boligindretningen lever den højt herhjemme stadig. Sjovt at tænke på, for da vi købte hus i 2013 lavede vi et inspirationsboard med musegrå, flaskegrøn og lyserød som de primære farver. Det er for os ikke en fling eller trend, det er en kærlighed. Adam var jo klar til et lyserødt Kabegulv. Der måtte jeg dog stemme konservativt og sige grå. Men en stor lyserød flade af Reform-låger er i produktion og så småt på vej mod os. Så den er der med os, stadig. Fem år senere. Det må være ‘bestået’-testen.

Hvordan har I det med den efterhånden? Mætte eller stadig klar på at male hele hytten lyserød?

some are adlinks: bed throw ELLOS book TOVE DITLEVSEN sneakers NEW BALANCE rouge GLOSSIER dress ARKET bathrobe TEKLA FABRICS dog collar ROLF & LAZARUS bag MARNI cup MR & MRS hairbands GINA TRICOT gym top ARKET shirt ARKET highlighter TOO FACED chair WARM NORDIC

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pink onsdag

34 kommentarer

 1. Randi siger:

  Det er jo glimmeronsdag? #onwednesdayswewearglitter #moreglitterlessbitter 😉
  Men pink er også en af mine yndlings, det har aldrig været outdated her

  1. Cathrine siger:

   Glimmeronsdag?! I’ve never heard! Det er da en fejl 😀 KH

  2. Cathrine siger:

   PS. #’et <3

 2. Line f siger:

  Stadig så klar på lyserød. Sjovt du siger det, for lyserød er også blevet en af mine basisfarver, og så bare så meget sjovere end alle de andre basisfarver😉💕

  1. Cathrine siger:

   Haha, det er det jo også så meget hos mig 😀 KH

 3. Nanna siger:

  Stadig helt med på lyserød! Dog mest i de små detaljer, men har så sent som i dag klikket Christina Barres kjole fra jeres stories hjem – tænker den er perfekt til min fars 60 års havefest – og købt et lille lyserødt hårspænde med hjem fra Føtex. Synes alle sneaks er pænest i lyserød og overvejede meget en lyserød/nude væg, da jeg flyttede i vinters, meeeen blev alligevel for kedelig og praktisk og holdt det i hvidt, dog med plakater i lyserøde farver.
  I det hele taget i inspirerer du mig meget til at gå i flere farver, hvor jeg for et par år siden mest holdt mig i grå-blå-sort-hvid-skalaen. Fx er rød virkelig også vokset på mig og blevet det naturlige valg når det kommer til fx tasker og sweatre! Og så har jeg lige købt det røde elsk hjertet-armbånd pga. dit og Emilys opslag ❤️

  1. Cathrine siger:

   ÅH den kjole var også fin, rigtig god med lidt vind i.
   Rød er også vokset så meget på mig! Det har ellers ikke været en favorit men siden sidste vinter <3 Den er så klassisk og dødpæn på! Og tak fordi du støtter op, så dejligt Nanna! KH

 4. K siger:

  <3 <3 <3 lyserød og har ligesom dig været på bølgen i adskillige år.

  1. Cathrine siger:

   Haha, jaaaa <3 KH

 5. Marianne siger:

  Ikke færdig med lyserød! Men måske nok efterhånden mest til de mere afdæmpede nuancer af farven. Farverne fra jeres moodboard er også mine – og særligt grøn har fulgt mig siden jeg farvestrømlinede mit teenageværelse, haha! Jeg får aldrig nok. De tre farver har blot nu også følgeskab af den smukke gule indenfor de sidste par år.. De fire farver sammen? SÅ PÆNT!

  1. Cathrine siger:

   Jeg ELSKER ELSKER ELSKER også den gul; den brændte/den sennepsagtige/den klare. Og du har så ret, den går glimrende til de andre farver! KH

 6. Nanna siger:

  Jeg er stadig vild med den lyserøde💕
  Min svigermor har lige strikket en lækker lyserød cardigan til mig – og selv har jeg strikket en lækker trøje i lavendel, så jeg tror bestemt på begge farver, ellers er det for mange håndarbejdstimer😂
  Du er i det hele taget kæmpe inspiration for mig i forhold til at gå i farver, Cathrine! Du worker altid de farver – og stadig i ligeså høj grad med din flotte mave, ikke mindst i dag i den lyserøde kjole💕🌸

 7. Mie siger:

  Den er helt klar også stadig i live her – ikke kun om onsdagen 🙂

  1. Cathrine siger:

   Haha, ja mit har også spredt sig til resten af ugen 😀 KH

 8. Michaela siger:

  Vi overvejer faktisk også lyserøde låger til vores Reform låger (så er fan af pink onsdag). Hvilken farve ramme har I, vi er lidt i tvivl. Har I indtil videre været tilfredse med dem (altså virksomheden)? Tak for en god og inspirerende blog

  1. Cathrine siger:

   Vi får lågerne på tirsdag, hurra! Tidligere end forventet, men so far super tilfreds! Kan det passe, vi tog egetræ? Er det ikke standarden? Selv tak da <3 KH

   1. Michaela siger:

    Uh, så kommer der måske snart et billede eller to op? Kunne være så fedt at se en hel skabsvæg. Tror man kan vælge mellem eg og hvid. kh

 9. Anita siger:

  Stadig fan her 👛👙👚🐷🦄🌸 men mest som tilbehør. Lilla har altid været min yndlingsfarve, så der kan jeg nemt være med 🙂 jeg synes lilla kan noget, som pink ikke kan, nemlig klæde alle. Den er bare kompatibel med alle hudtoner og hårfarver tror jeg.

  1. Cathrine siger:

   Uh du går en god tid i møde med alt det lilla, der kommer i modebilledet <3 Den er også hammerpæn. Især for mig den lavendelagtige! KH

 10. Lisa B siger:

  Jeg kommer aldrig nogensinde til at føle mig tilpas i lyserød/pink, og det får aldrig en plads i mit hjem, men jeg nyder nu ret meget at se dem der virkelig formår at holde det igang, for det er 100% gået fra at være en mode farve til nu at være en “rigtig” farve, som ikke kun er for (tøse)børn 😊 go pink, selvom det bliver uden mig, men nogle skal jo holde gang i alt det sorte 🖤💗

  1. Cathrine siger:

   Ja er det ikke det? Det tænker jeg også! Den er hverken for småbørn eller en modedille længere, tænker helt det samme! Og hep på at holde det sort – som jo også er god sammen med det lyserøde, just saying 😛 KH

 11. Michelle siger:

  Hej Cathrine
  Jeg elsker, at du elsker lyserød og holder fanen højt stadigvæk! Jeg er med dig hele vejen! Og håber du også til efteråret vil vise nogle pæne sæt med lyserød – er selv vild med bordeaux og lyserød sammen 🙂
  Noget helt andet: Det handler om smykker! Jeg har fulgt dig i nogle år efterhånden og finder stor inspiration hos dig, både hvad angår mode og bolig. Og så slog det mig lige, at jeg egentlig ikke så tir har set indlæg fra dig om smykker. (Sorry hvis det er forkert) Selvf var der din fine hjerte-kæde og din Julie Nielsdottir-perle. Men der er jo simpelthen kommet så mange dygtige danske designere på smykkefronten de senere år (Julie Sandlau, Stine A, Louise Kragh, Line og Jo, Carré osv osv) og så kom jeg bare til at tænke på, hvordan du bruger smykker i din garderobe. Har du egentlig nogensinde lavet et samarbejde med nogle danske smykkemærker (udover Lindhardt) De nævnte designere laver smykker i et prisleje, hvor vi alle kan være med, og jeg kunne forestille mig, at du også på smykkefronten ville kunne inspirere os læsere 😉 Og hey, hvorfor har du ikke et Anni Lu armbånd som resten af modebranchen?, hehe.
  Nåh, men min pointe er bare, at selvom jeg fornemmer og kan se på dine billeder, at du ofte har de samme smykker på, kunne det bare være spændende at se nye sider af dig på smykkefronten, nu du har så god smag 🙂

  1. Cathrine siger:

   Hehe det er nok det eneste punkt, hvor jeg er ret konservativ. Smpelthen også af dovenskab og vane. Jeg skifter ikke meget ud. Jeg går meget med de samme ting, du har ret helt.
   Men jeg er også mest tilhænger af “ægte” smykker, altså ikke bijouteri, selv om jeg har også har nogle forgyldte favoritter. Men der er så mange dygtige, du har så ret!
   Smykker er virkelig et sted, hvor jeg ikke følger trends – det er det til tider for dyrt til, og jeg er for dårlig til rotere 😀 Og så er kvaliteten ved guldsmykker ofte højere end det bløde sølv eller forgyldte sager, som skal genforgyldes.
   Jeg kan godt lide at den del af min garderobe, som jeg bærer hjertet nær, også er mit at give videre til senere generationer. Jeg har selv arvesmykker, som jeg elsker og som betyder enormt meget. KH

 12. Pernille siger:

  Jeg er først kommet med på lyserød nu😃. Især i min indretning. Lige malet en reol lyserød. Tøjet begynder også så småt💕🌸

  1. Cathrine siger:

   Ej skidegodt 😀 Pernille! Længe leve lyserød! KH

 13. Kan man overhovedet blive træt af lyserød? Jeg kan ikke forstille mig det. Hos mig lever den i hvert fald videre i bedste velgående 🙂

  1. Cathrine siger:

   Haha, makes two of us så! Hurra!K H

 14. Christina siger:

  På nuværende tidspunkt ejer jeg ikke et eneste lyserødt stykke tøj, men det giver dine fine onsdags outfit mig helt lyst til at ændre på. 🙂

  1. Cathrine siger:

   Haha, lokker dig over to the pink side <3 KH

 15. Hanne siger:

  Min mand har lavet en regel om 1 stk. lyserød møbel/ting i hvert rum (ud over lyserøde kopper i køkkenet og lyserøde produkter på badeværelset) og det er helt ok, da det nemt kunne tage overhånd for mig 🙂
  Lige et gravid-spørgsmål: bruger du selv rougen eller andre produkter fra Glossier?

  1. Cathrine siger:

   God regel, hehe 😀
   Yes I do og boy brow og lidt andre ting. Jeg købte en del på min New York-tur, som jeg har været så glad for. Har et favorit-glossier-indlæg i tankerne! KH

 16. Louisa siger:

  Hvor købte du den smukke Nørgaard klassiker henne? Helt lun på farven! 🙂

  1. Cathrine siger:

   På udsalg nede i Tullinsgade for en slik <3 KH

 17. Kristina siger:

  Lyserød, pink, pudder, rosa, BRING IT <3

Send en besked