Top

Postcard from Sälen

31.12.2014
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Hundfjäldet, sälen, rockpaperdresses, cathrine nissen

Godmorgen <3

Et lille koldt postkort fra Sälen, eller Hundfjället. Vi er klar til at køre ud på ski-dag tre. Jeg lavede et godt styrt på knæet i går og humper som en gammel dame. Der har skidt i bukserne. Men det er en del af fornøjelsen. Lidt små knubs og trætte lår. I går kom vi lidt uplanlagt off piste. Det var så sjovt, lige indtil min ene ski faldt af, og min fod gik gennem sneen, og da Adam så ville hjælpe mig i skien, så røg han gennem sneen til livet. Jeg havde nær tisset i bukserne af grin, så dumt det var. Men her går det altså godt.

I dag skal vi stå på ski til tidlig eftermiddag, og så er det hjem og gøre os klar. Min far har samme mængde køkkenudstyr som Flemming Leth har stjerneskruetrækkere. Og han havde åndet lettet op, da vi besluttede os for at køre selv i stedet for at sidde på hans bagsæde. Så var der nemlig plads til maskinerne, der sættes ligeså højt som hans egne børn. En maskine, der kan lave alt til skum. Fordi vi blandt andet skal have gorgonzolaskum til forret. Og så er der den der maskine, der laver kød så blødt og trevlet som englehår. Vist en form for tryk/dampmaskine-agtig-dims. Og klokken 18.00 starter Danmarks madamme #1, og det skal vi selvfølgelig se – der går altid diskussion i, om hun egentlig ikke bare gentager sig. Og om emnet var det rigtige for i år. Hvad tror I hun vil tale om? Jeg er overbevist om at fremmedgjorthed, rummelighed og måske eventyr/udlængsel/rejser kommer med. Og så vil jeg gerne vædde min kæreste og min hund på, at søens folk og danskere “under fjernere himmelstrøg” får en hilsen. Andre gode bud?

De af jer, der har spurgt til skisættet – det er FABELAGTIGT. Det er ikke så tit, man kan sige det om skitøj, men det er det altså bare. Nu har jeg det samme sæt i 12-13 år. I en størrelse to gange for stor. Som min mor i sin tid har købt. Det her er altså noget smart, men det forpligter ærligt talt også lidt. Man kan ikke være gået all in på gear, se professionel ud, klar til Verdensmesterskaberne i slalom, og så ploven den hele vejen ned ad pisterne. Eller jo, man kan fysisk godt. Det er jeg beviset på 😛

HVIS jeg ikke når at tjekke ind senere, så hav en fantastisk aften, rigtig godt nytår og pas på jer selv! Vi ses næste år :-*

Jakken HER hos NAP (eller HER hos Nelly), bukserne HER hos NAP (eller HER hos Nelly). Der er i øvrigt også noget rimelig cool skiundertøj HER og HER (adlinks).
Hundfjäldet, sälen, rockpaperdresses, cathrine nissen Hundfjäldet, sälen, rockpaperdresses, cathrine nissen

Another day of skiing is about to start and my niece, 3,5 years old is running around screaming the soundtrack to Frozen. Typical morning in the snow cabin, hah! We are just about to leave for the lifts and another day going downhill. Tonight my father is cooking the most superb dinner – he was rather relieved when my boyfriend and I decided to drive up here alone – then he could fit in all his crazy kitchen gadgets in the car. He brought 3-4 machines for the feast tonight. Honestly? I think he loves those machines just as much as his kids – or almost at least! My expectations are so high, haha!

If I don’t find time to check in later have a great evening of fun and take care! See you next year!Hundfjäldet, sälen, rockpaperdresses, cathrine nissenHundfjäldet, sälen, rockpaperdresses, cathrine nissen Hundfjäldet, sälen, rockpaperdresses, cathrine nissen Hundfjäldet, sälen, rockpaperdresses, cathrine nissen

7 kommentarer

 1. Marie siger:

  Også godt nytår til dig.
  Den med søens folk skal du passe på med. Sidste år spillede jeg 50 kr på, at hun sagde det, men ak… Det viste sig, at hun ikke havde sagt det i tre år. Det var noget hendes far ALTID gjorde, men Dronningen gør det kun nogen gange, så… 🙂
  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

 2. Julie siger:

  Der kommer stensikkert en hilsen til vores venner på Grønland! Jeg er SÅ misundelig på det skisæt!! Men hvor er hjelmen? Man skal passe på hovedet 😉 Rigtig godt nytår Cathrine – og tak for din blog og fantastiske indlæg, som jeg elsker at læse. Jeg glæder mig til at følge med i det nye år 🙂 Kh.

 3. CamillaB siger:

  Shiit mannn.. I er sgu da for søde at se på! <3 Håber I får den dejligste aften!
  Her står aftenen i skønne venners tegn på herlige Værnedamsvej – og det er slet ikke tosset!!
  GODT NYTÅR

 4. nana kyhn siger:

  Iii er det sälen du er i?:-D der har jeg kun tilbragt 7 dage om året i ca 8 år :-)!
  Tusind tak for det sidste års blogging – det har altid været fantastisk at følge dig og din indflytning i hus :-)!
  Håber i har en dejlig ferie og godt nytår til jer :-)!

 5. Laura siger:

  Hold op hvor ser det hyggeligt ud med sådan en nytårsskitur! Jeg har aldrig været på ski faktisk – og det bliver nok ikke i 2015 at det kommer til at ske. Men en dag skal jeg sgu prøve det!
  Rigtig godt nytår, Cathrine 😀

 6. Hvor lyder det virkelig som om, I har en rigtig god tur. Godt nytår 🙂

 7. helene siger:

  Hvor er hjelmen?!!! 😉

Send en besked