Top

Postkort #1 C A L I F O R N I A L O V E

17.08.2015
Skabt af Cathrine

cali_1_2

Neonlys ?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Udsigten fra vores hotelværelse på The Line ?

cali_1_1

Udsigten fra Mulholland Drive udover LA ?

cali_1_3
cali_1_4

cali_1_5

De gamle telefonpæle fascinerer mig altid – alle de søm fra gamle opslag ?

cali_1_6

cali_1_10

På Venice Beach ?

cali_1_7

En regnbue af e-numre ?

cali_1_8

cali_1_9

Mmm… In’n’Out Burger ?

Processed with VSCOcam with f2 presetVenice Canals ?

Jeg sidder her i min king size-seng, noget større end vores derhjemme. Kun i underhyler, det er så eddervarmt, med Sandra Bullock på fjerneren og udsigt til Hollywood-skiltet. Mine skuldre brænder, og jeg pøser på med aftersun. Til trods for faktor 50 er jeg forbrændt. Men at ligge her. Med barmen fri. Måsen dybt i madrassen. Gulv-til-loft-vinduer og dertil hørende udsigt (antager ingen kan se ind op vores lille værelse), det er en lille smule magisk. Pyt med mine brankede skulre. Min kæreste er parkeret ved poolen på hotellet, og så har jeg tilraget mig lidt tid med computeren. Minutter i hvert fald.

Den der tidsforskel er ikke helt nem – min computer fortæller mig, at klokken er 03.13 derhjemme. Herovre skal vi til at komme i tøjet og hoppe ud af døren, vi skal ud med agurken og skjorten. Så det her lille postkort, må I vågne til.

Vi ankom lørdag morgen dansk tid i LAX. Totalt udkørte. Klistrede og mega sultne. Vi tog hjemmefra 05.30 og sov ikke hele vejen på flyet. Til gengæld nåede jeg tre film. To afsnit Walking Dead og at slå tidligere kamphaner, der havde siddet på min plads på fly AA0109 i Tetris. Den slags kan godt give lidt hård hud på fingrene.

Vi fik kufferter, hentet bil – vi har trods kæmpe kuffertmas valgt at opgradere Ford Mustang Cabriolet med en Volvo SUV med soltag. Den er så rummelig og høj på vejene. Passer perfekt i højden til Drive-thru på McD fx. På vej mod hotellet trillede vi allerede forbi de første mange, mange, mange junkfood-perler. Wendy’s. El Pollo Loco. Taco Bell. KFC. McD. Burger King. No wonder amerikanerne er til den tungere side – de kører alle sammen SUV’s, der passer så perfekt til Drive-thru. Vi holdt os i skindet og kørte direkte til hotellet for at gå i drivhuset på pooldækket (de af jer, der er med på rejsen på snapchat så det), dele et par retter og så sov vi kl. 21.00 LA time. Hele ni gode timer. Og vågnede til den mest magisk solopgang.

Vi har nået lidt af LA i dag og i går. Men slet ikke i nærheden af nok. Byens madscene er fuldstændig uovertruffen, men nøj hvor bliver man træt af at køre alle vegne. Byen er KÆMPE. Små rullende segways men uden “kørestangen”, så det egentlig bare er et elektrisk skateboard, er the shit. Selv overvejede jeg i et kort øjeblik at købe sneakers med hjul under og lys i, som jeg spottede i butikken ved siden af den frække Next to Naked på Hollywood Blvd. Butikken havde Adidos, Pama og andre plastikplanker til fødderne. Og altså klassikeren; blinkende sneaker med hjul under. Og så i voksenstørrelse. Jeg besluttede, jeg hellere måtte passe lidt på pengene. Rejsen er jo kun begyndt.

I morgen forlader vi allerede LA til fordel for to dage i San Diego. Tiden går allerede tjept. Må I få en fortryllende mandag!

7 kommentarer

 1. Lisbeth siger:

  Hvor ser det bare lækkert ud. Især det sidste billede er ret så magisk!
  Bare rolig – vi kan skam sagtens overleve lidt forskudte tider. Så længe indholdet er så fantastisk, så går det nok, at vi ikke får det live, haha (:
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Søs / Frk NV siger:

  Hold nu op en udsigt, hvor er den vild!
  Og skittlets-heaven <3 Dét og så deres mange variationer af M&Ms fik mig helt op at ringe, da vi var i NYC og DC i foråret. Det er de små glæder i livet, right? 😉

 3. Aida siger:

  Hvor din fine blå kjole købt? 🙂

 4. Katrine siger:

  Hvor ser det altså bare herligt ud!
  Jeg er netop ved at planlægge en tur, der minder meget om jeres. Så jeg ville egentlig gerne høre, hvordan hotellet ‘The Line’ i LA var? Er det anbefalelses værdigt? Vi har fået afvide, at det kan være en god ide at booke overnatning hjemmefra, da vi rejser i juni måned – men det er lidt svært at vælge, da vi intet kendskab har til Californien.

  1. Cathrine Nissen siger:

   The Line og Ace hotel kan begge anbefales i allerhøjeste grad!
   GOD tur! KH

Send en besked