Top

Postkort # 2 Fra LA til San Diego

22.08.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

cali2_3^^^ På vej ud af LA kørte vi først gennem “Fashion District”, med glimmer, velour, silkestoffer på ruller så tykke som træstammer, blonder på metermål. Et sandt Eldorado for stofnørder. Efter Fashion District kom vi til en hel bydel med festartikler. Blandt andet en masse pinatas!
cali2_4

^^^LA’s rå og gamle industriområde, som vi kørte gennem på vej til velhaver-Newport Beach
cali2_5^^^Where vending machines go to die
cali2_6^^^Balboa Island ud fra Newport Beach er en lille og dyr perle i ægte New England-stil og deres hofret? Frozen bananas!
cali2_7
cali2_8
cali2_9
cali2_10^^^På hver en mole står folk og fisker hele dagen og i håb om lidt mad til bordet
cali2_11
cali2_12^^^Bye bye Newport Beach -> næste stop: San Diego

Jeg kan ikke helt følge med én til én her på bloggen, med hvor langt vi er nået i virkeligheden. Pt. ligger jeg under lagenet på Grand Hotel lige uden for Grand Canyon National Park. Ved siden af sidder min kæreste og spiser Milk Duds mens han ser food channel. Vi har i dag hiket 10 km af Bright Angel Trail, og vi er helt færdige. Men mere om det på et andet tidspunkt.

For lad mig tage turen kronologisk! Efter tre dage i LA pakkede vi alle vores ting sammen, gik ned til bilen. Løftede vinduesviskeren for at fange den p-bøde, vi havde fået på de ti minutters overtid på parkometret, mens vi checkede ud. Og så satte vi kursen mod San Diego – med et lille stop i Newport Beach til en frokost. Apropos tv-serier, så har jeg i allerhøjeste grad også set Orange County (og hørt denne på repeat), så vi måtte lægge vejen forbi vestkystens svar på Tisvilde.

Inden vi nåede til glamouren, trillede vi lidt retningsløst rundt i et industriområde, ikke langt fra Compton – et af Californiens hårdeste områder hvor mangen en gangsterrapper er kommet fra; Dr. Dre. Kendrick Lamar. Game. Coolio. Og for at smide to wild cards i den bunke; Kevin Costner og George Bush (sådan set begge Bush’er, de boede der ét år omkring 1950).

Jeg hvinede lidt over, hvor fotogent alt var. Alt det rå. Industrielle. Tiden der var gået en stor bue uden om området. Bad min kæreste stoppe flere steder. “NO PHOTOS!” fik jeg at vide af damen med de mange pinatas. “Don’t want no picture!”. Jeg hoppede ind i bilen, låste dørene igen. Og så sad vi dér i den tilpas tempererede Volvo, uden en ridse i lakken og kunne kigge ud på alt det rå. Mennesker, der sov under broer. Unge mennesker. Med tatoveringer. Hår som hessian, groft og mat. Der er langt fra Justin Timberlakes hus med egen sikkerhedsvagt, Leonardo Dicaprios tolv skorstene, begge ting vi så i Beverly Hills, til de arme mennesker, der sover livet væk for at få det til at gå lidt hurtigere.

På vej mod Newport gjorde vi stop i Target, købte køresnacks (altid Oreos) og campinggear, og så tog vi den sidste del af ruten med. Mod Newport. Hvor vi nød en hotdog og “Fritos with cheese and chili”. Det lød så spændende! Det var en pose mini-tortilla-chips med chili con carne og cheddar på – det smagte forbandet godt. Damen ved siden af os havde nyeste Nike tennis-sæt på; sportsnederdel og top. I lyserød. Uden tvivl et sæt tøj købt for at se smart ud nærmere end blive brugt. Hvem træner i korte nederdel? Jeg har ikke mødt dem endnu (vi sladrer som et fast indslag på tidsfordrivkontoen om de mennesker vi møder – forestiller os deres liv, hvad de laver, krydser fingre for, at de ikke er danske). Hendes stemme er helt tynd og nasal, som hun bestiller “your homemade iced tea no added sugar, please”. Hendes næse er lavet lidt smallere og klemmer på lyden.

Newport er en kliché på sig selv, på alt hvad vi har set i film og serier. Dyre damer i lyserødt med en tan som de milk duds min kæreste stadig spiser ved siden af mig. Det er egentlig lidt herligt. Derhjemme havde folk sladret. Ligesom vi gør på hotdogbaren. Men her er vi de mærkelige. Så uredigerede.

Et par timer ankom vi til San Diego. Til stranden. Hos Lou i 40’erne, som sover på sofaen, mens han har lejet sit soveværelse til os. Et værelse med mørkt træ på væggene. En gammel tennissok bag døren. En lavalampe i hjørnet og brune lagner på sengen. Men mere om det i næste postkort!

GOD dag :-*

4 kommentarer

 1. A siger:

  Efter mange år som tennisspiller kan jeg fortælle, at man rent faktisk spiller tennis i de dersens korte nederdele (og badminton og squash for den sags skyld). Man har shorts indenunder med lommer til boldene 😉 Det er faktisk meget mere praktisk, end det ser ud til. Jeg har dog aldrig set det overført til andre sportsgrene 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hehe, jeg ved man faktisk bruger dem til den intenderede sport – Wozzy ser godt ud i det, men i andre sportsgrene har jeg heller ikke set det 😀 Jeg så en dame jogge i tennisnederdel i San Diego, og det virkede ikke helt smart som den løftede sig 😉 KH

 2. Kristina siger:

  Skønt at følge med!!!!
  Må hellere indrømme at jeg rent faktisk ejer 2 sportsnederdele som jeg for et års tid siden brugte rigtig meget på mine Bodystep timer 😛

 3. Tak fordi du ‘tager os med på ferie’ 🙂 Det er nogle skønne billeder! Fortsat god ferie 😀

Send en besked