Top

Postkort fra Paris # 2

14.04.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpapertravel, paris
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpapertravel, paris
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpapertravel, paris^^^Bedste croissanter fra Des Pains et des Idées
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpapertravel, paris^^^Det får mig HVER GANG, Eiffeltårnet mit yndlingsmonument
Ganni, rockpaperdresses, cathrine nissen, paris, magnoliatree^^^Magnolietræer gør SÅ glad!
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpapertravel, paris^^^Vores hængelås, købt på gaden, pyntet med min neglelak
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpapertravel, paris^^^Endnu et brudepar
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpapertravel, paris
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpapertravel, paris^^^Bedste falafel fra L’As du falafel (Rue des Rosiers)
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpapertravel, paris
Paris er og bliver min absolutte yndlingsby!

Selv om jeg altså er kommet hjem, så får I lige lidt billeder fra byen – deriblandt mit mest likede billede nogensinde på instagram, det øverste. Det billede min kæreste og jeg fik i hus ved Eiffeltårnet, som solen gik ned over byen. Vi havde faktisk aftalt, at vi ville tage tilbage til Eiffeltårnet om aftenen ved solnedgang for at få den lyserøde himmel med. Den næstsidste aften var der overskyet og ingen smuk himmel. Men den sidste aften? Det lagde smukt an hele dagen og aftenen med; klar og blå himmel. Vi vidste, at solen gik ned ca. 20.30, så vi spiste en tidlig aftensmad og tog mod Trocadéro med metroen.

Da vi kom op af jorden var skyerne allerede lyserøde, og jeg hvinede lidt. I hvert fald inden i. Det var så smukt! Vi kyssede, først, men så tog nørderiet over.

Vi greb telefonerne og tog masser af billeder – hvordan vi fik spejlbilledet? A magician never tells its tricks! Det mener min kæreste i hvert fald. Jeg er lidt af en anden gade og fortæller stolt, hvordan vi asede og masede med to telefoner for at ramme spejlbilledet rigtigt i den ene og slukkede telefon, mens vi tog billeder med den anden. Det endte med at være mit billede, der blev bedst, hah! Jeg var så stolt. Det er nu alligevel lidt heldigt, at mit fotonørderi også forlængst har smittet af på min kæreste. At folk på instagram så elskede det ligeså meget – jeg var helt overvældet.

Der kommer tre opdaterede guides inden længe, og så har jeg testet app’en Places fra Momondo, og en anmeldelse af den er bestemt også på sin plads.

God tirsdag!

8 kommentarer

 1. J. siger:

  Paris er altså også en virkelig dejlig by – og jeg vil meget gerne tilbage snart. Helst i foråret, så det må nok vente til næste år. Min kærestes og min første ferie sammen var i Paris og vi var knap nok kærester og det var så vanvittigt spontant, så Paris har også en hel særlig plads i mit hjerte. Der er bare et eller andet meget magisk ved at være på ferie sammen for første gang og når man så er helt nyforelsket, så bliver omgivelserne også lidt særlige. Vi har ikke været i Paris siden, så jeg er lidt bange for at blive skuffet, når vi vender tilbage igen efter. 6-7 år og det hele ikke er så magisk og fantastisk på samme måde 😉 Ps. Jeg glæder mig til dine guides!

 2. Laura siger:

  Bare for at forstå det rigtigt: Er spejlingen så bagsiden af en af jeres telefoner? Det er sgu godt tænkt! Og VIRKELIG et pænt billede! Generelt er det nogle virkelig pæne billeder fra Paris. Jeg tør næsten ikke sige det herinde, haha, men jeg har faktisk kun været i Paris en enkelt gang – i noget der minder om to timer, før turen gik tilbage til lufthavnen. Lang historie kort, min far overraskede min veninde og jeg på klassetur i 8. klasse, og så tog vi med hjem – som også var hans intention 😉 Og der nåede jeg lige akkurat at lægge nakken tilbage som vi gik under Eiffeltårnet! Jeg glæder mig dog til at vende tilbage en dag! Specielt når jeg ser dine billeder derfra 🙂

 3. Ha – jeg nåede at være meget forvirret over, at der da ikke er nogen sø bag ved Eiffeltårnet, som det kunne spejle sig i!? Flot altså…
  I øvrigt – jeg cykler lige forbi tårnet hver dag på vej fra arbejde, og det tager stadig pusten fra mig hver gang. Også her efter 8 måneder. Jeg håber aldrig, det stopper med at være sådan.

 4. Lisbeth siger:

  Det billede fortjener jo også bare alt den ros det overhovedet kan få! Endnu mere nu, hvor jeg ved, at det er et trick. Stakkels lille uvidende mig, som aldrig har været i Paris stillede da ikke spørgsmålstegn ved, at Eiffeltårnet blev spejlet i en sø. Det virker da meget naturligt haha.
  Det fantastiske ved Paris er også bare, at selvom man nærmest har set alle billederne derfra tonsvis af gange (croissanterne, hængelåsene, Eiffeltårnet), så bliver det aldrig kedeligt, og det bliver aldrig kliché. Det er smukt, og smukke ting skal man huske at værdsætte (:
  // http://www.moonlitmadness.dk

 5. Det er også et vildt godt billede, det første. Så der er vi vidst mange der er enige 🙂
  Det lyder som en rigtig dejlig tur, så jeg forstår godt, at byen er en af dine favoritter.

 6. Mia siger:

  Jeg har også lige været i Paris, og det her indlæg forstærker bare min lyst til at skulle tilbage snart.
  Det er en skøn by 🙂

 7. Ann Mølgaard siger:

  Ih jeg ville bare skrive at jeg slubrer dine indlæg i mig for tiden, men jeg har haft rygende travlt, så jeg glemmer at smide en kommentar. Og at jeg heppede sådan på dig i søndags, og du var sej! Og at jeg synes det er nogle vidunderlige billeder, der får mig til at ønske at jeg både havde tid og penge til en smuttur til Paris (og en kæreste jeg i så fald kunne tage med).

 8. Lise R siger:

  Jeg skal afsted til Paris om 2 uger, så jeg glæder mig til at læse dine opdaterede guides ☺️

Send en besked