Top

Puppy love

16.04.2012
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Der er ikke noget som puppy love til at starte ugen på! Og det skal I have; er de ikke lækre? Min mor og hendes kæreste har fået det mest nuttede kuld hvalpe, og sidst jeg så dem, var de 9 dage gamle. Der lå de oven i hinanden i bunker og skubbe og puffede til hinanden. Nu er de 7 uger, de trisser selv rundt og leger og har øjne. ÅH mit hjerte… Hvalpe er det lækreste; duften (hvalpe dufter uforklarligt lækkert), glæden over alt det nye, de skal opleve.

Det er en vidunderlig udvikling sådan nogle pus går igennem på så kort tid. Fra de ikke kan gå til de tosser rundt. Nu er de ved at være klar til at forlade reden; det er skønt at se hvalpene klare sig så fint, men det må også være en smule sørgmodigt at skulle sende dem af sted, når man har møsset og plejet dem fra, de kom til verden. Jeg gad gerne gøre det om igen, det var den største beslutning i mit liv at tage beslutningen om en lille ny, læs bare HER. Og min mors små hvalpe får mig sådan til at tænke på dengang, vi hentede Frida, og hun sov i mine arme hele vejen fra Fyn. NØJ hvor jeg godt kunne gøre det igen! Jeg tror dog, jeg må vente 1-2 års tid, så har jeg også god tid til at bearbejde A, der konsekvent stiller sig på bagbenene, når emnet dukker op, hæhæ..

Racen er i øvrigt Petit Basset Griffon Vendéen, der er stadig et par små damer, der mangler hjem, så klik lige ind HER hvis I er hvalpehungrende.

7 kommentarer

 1. Anne Mette siger:

  AAAAAAAAAARGH DE ER SØDE! Jeg er totalt hundeskruk, men vi må ikke have hund i lejligheden (og i virkeligheden er jeg heller ikke klar til at få hund med alt det ansvar der følger med). Heldigvis har min brormand og svigerinde, der bor i samme opgang som os en hund, som tit er på besøg og bliver passet hos os <3<3<3<3<3<3

 2. De er så mega lækre! Jeg var også hundeskruk i 100 år før det lykkedes. MEN glææææd dig til du får en lille pelset ven, det er verdens bedste 🙂 Skønt I kan passe, har også passet min søsters en del gange. Puppy love <3

 3. Malou siger:

  Åhh!!!! De er dejlige… JEG VIL HAVE EN HVALP TIL!!!!
  Sjovt du er taget til Fyn for at hente Frida.. Jeg synes ikke jeg kunne finde en ordentlig kennel på Fyn (har åbenbart ikke ledt nok), så vi tog til Ishøj for at hente Hector..

 4. Get one!! De skal af med fire damer 😉 Jeg købte Frida hos Kennel Azalias – den er i dag lukket. Det var altså et lidt sært sted, set i bakspejlet ville jeg ikke have købt hvalp dér. Det var altså en hvalpefabrik… Men jeg har da fået en dejlig og glad mops – trods store sundhedsproblemer… Hvad hedder jeres kennel? HVIS nu man skulle have én til 🙂

 5. Malou siger:

  Det var faktisk ved Kia’s (fierce) moster.. Så det er egentlig Hector der fik mig ind i blogverdenen 😉 Hun har kun lavet det ene kuld, men jeg har klart andre at anbefale 🙂 Tjek f.eks. http://www.mopshund.dk – det er opdrætters opdrætter. Hun “laver” KLART de smukkeste DKK mops hvis du spørger mig..

 6. Malou siger:

  PS hvis du har lyst, kan du så ikke lige smide mig en mail på malou_d@hotmail.com – kan ikke finde din mail nogen steder herinde?! Vil gerne invitere dig til noget rigtigt mopse-nørderi 😉

 7. Camilla siger:

  Åhh de hvalpe er bare så søde, lille A syntes godt nok at de var nogle mærkelige skabninger, han havde i hvert fald det der “hvad er det de laver” udtryk. Det mest fantastiske er, at de allerede ved hvor de skal tisse, de går stille og roligt over til avisen og lader vandet.
  /Camilla

Send en besked