Top

Rens dit ansigt (blidt) – du vasker også dine hænder, ikke?

19.02.2019
Skabt af Cathrine — Annonce

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Nivea
Det her indlæg var ren familieindsats at lave. Og det var fanme hyggeligt. Adam tager billederne, mens Eddie ligger på en dyne på gulvet med noget legetøj og TALER. Han er virkelig begyndt at “snakke” meget – og højlydt. De vildeste udbrud til tider, og så griner han lidt af sig selv imens. Og jeg forsøger så imidlertid at være beauty-agtig og seriøs, hey – mor er på arbejde. Men det går ingenlunde at holde masken, og jeg kommer til at bryde ud i mægtige grin. Men det er faktisk ret så hyggeligt og lige dér velfungerende tilmed – familien på arbejde!

I SAMARBEJDE MED NIVEA

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Nivea
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Nivea

^^^Virkelig svært at holde masken!

Kan I huske, at jeg var på en skydning kort efter jeg fødte? Hvor Eddie var med på settet, og det hele gik så vidunderligt godt og han sov det hele igennem? Det var for at skyde en kampagne til lanceringen af NIVEA’s MicellAIR Expert. En ny form for micellevand, som endda også tager vandfast makeup (og er uden parfume – det er virkelig svært at opstøve).
Vi hyggede os så meget på settet, at NIVEA gerne ville hive min blog med i samarbejdet – i stedet for jeg kun blev brugt som “model” i nogle videoer, de skød. Og da kærligheden var gengældt var det bare at takke ja.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Nivea
Især efter jeg fik en lille pose med hjem fra settet dengang, så jeg selv kunne få lov at teste rensen, og det viste sig, at det er en af de bedste micellevand, jeg har prøvet. Og jeg har testet mange i årenes løb (og skrevet et indlæg eller ti om micellevand – men det er bare genialt; hurtigt, skånsomt og effektivt). Grunden til min egen ‘wow-ness’ over denne her er, at jeg aldrig har prøvet at kunne rense så godt i dybden ‘bare’ med en enkelt vatrondel. Min beskidte vatrondel er simpelthen beviset på, at denne her kan noget særligt og ekstra – uden at udtørre. Der hænger simpelthen lige et helt ansigt på den bagefter! Det lyder klamt, haha! Og det er det jo også!
At det stadig er størstedelen af os kvinder (og jeg antager 99,9 % af alle mænd), der går i seng uden at rense ansigt – jeg begriber det ikke. At tage både gammel makeup med i sengen PLUS luftforurening, snavs – alt hvad vi bevæger os i. Hvis man vasker jeans og sin bluse efter at have haft det på en hel dag (og de er blevet beskidte), hvordan tror I så ikke, ansigtet har det? Det møder jo ligeså meget verden, det smukke ansigt, som tøjet.
Ja, jeg kan tude jer ørerne fulde, og jeg skal ikke prædike, men I spørger mig tit, “hvad gør du med din hud?!” Og så roser I mig – så dejligt! Men det største trick i min skønhedsrutine er altså rens. Jeg kan shuffle mellem cremer, typer, mærker. Men stepsene i min renserutine; rock solid. Og jeg viger ikke fra den. Hverken når jeg har haft en lang dag, aften eller nat. Eller hvis jeg kan høre, Eddie rører på sig og skal have natmad. Så renser jeg bare det tidligere. Klokken 19.00, så snart han er puttet, så rutinen ikke ryger i vasken med en grædende baby. Det er så vigtigt. Og den der klamme vatrondel med mit ansigt hængende på – den er beviset på, hvor vigtigt det er.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Nivea

^^^100 % au naturel og nyrenset (med tislugtende brudeslør foran mig – utroligt jeg kan holde masken, haha!)

Og det bliver ikke meget lettere end med micellevand – jeg er på mit syvende år, tror jeg, med den som første trin. NIVEA har lanceret micellevandet som I ser på billedet; MicellAIR Expert – hertil kunne man (i bæredygtighedens navn) overveje at bruge genanvendelige vatrondeller. Det var der et par af jer, der tippede mig om forleden. Enten på DIY-måden (opskrift her) eller blot købe dem færdiglavede (fx her).
Men er man på farten og har brug for et touch up, lige tage lidt mascaraklatter eller pandaøjne, så kan wipe-udgaven af MicellAIR i tasken være ret genial. Og som jeg viser jer på min story i dag – et ekstra lille fif, jeg lærte af Nicki Welsh, for de læbestiftglade – netop med wipen.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Nivea
Det vigtigste parameter for mig er, hvor skånsom den er. Du skal ikke hive eller trække den henover huden. Micellevand fungerer sådan, at micellerne fungerer som små magneter, der binder snavs til sig. Du kan tilmed fjerne den vandfaste makeup – du skal dog lade vatrondellen hvile på øjet i 10 sekunders tid, evt. gentage – så kommer det af.
Så er der ingen parfume i – og ja, så er der prisen; knap 70 kroner. For den store flaske vel at mærke. Det er til at arbejde med, ikke? Næsten rørende, synes jeg.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Nivea

^^^Snakker lige lidt babysnak undervejs, hehe…

Jeg føler, hver gang jeg taler rens, så bliver det en dundertale fra mig, haha! Jeg ved det godt, men det er bare hamrende vigtigt. Jeg ved også godt, nogen siger, “hvis man vender sin hud til det!” eller “det er et behov skabt af industrien!” – men igen, vi putter også sæbe på vores hænder, når vi vasker dem. Vi kommer også vaskemiddel i vores maskiner, når vi vasker tøj. Der er ikke noget, der hedder selvrensende hud i ansigtet. Tværtom er den sart og udsat, så pas godt på den <3
 

16 kommentarer

 1. Line siger:

  Lækkert indlæg! Hvor er din fine bluse fra? 🙂

  1. Cathrine siger:

   Det er en gammel H&M Studio silkeskjorte – hvis du vil prøve at søge den frem 🙂 KH

 2. Julie siger:

  Forstår slet ikke dem der ikke renser deres ansigt om aftenen. Det er da den rareste følelse at vaske dagen af 🙏🏻

  1. Emilie siger:

   Ja det er da det allerbedste…jeg tror aldrig jeg har gået i seng med makeup (eller uden rens selv på makeupfri dage), min hud ville da freake helt ud hvis den skulle sove med makeup på. Hvis ikke man renser ender det hele jo også på pudebetrækket og ad altså, haha 🙂

   1. Cathrine siger:

    Det nærmest rituelt! SÅ dejligt synes jeg også altså! Af med dagen, klar til natten. KH

 3. Amalie siger:

  Uh! Sikke et produkt til så god en pris. Jeg bruger normalt Bioderma, men jeg kan godt tænke at prisen er lidt pebret, så jeg må lige prøve denne. Og så er jeg i øvrigt helt vild med din smukke bluse – hvor er den mon fra? <3

  1. Cathrine siger:

   Det er en gammel H&M Studio silkeskjorte, hvis du vil søge den frem 🙂
   Jeg har også brugt Bioderma i flere år – den er også god. Men jeg mener det vitterligt ærligt – den er ikke bedre. Og taget prisen i betragning slet ikke. KH

 4. Sofie siger:

  Skyller du din micellevand af efter rens? De står jo på de fleste, at det ikke er nødvendigt at skylle af, men jeg har hørt at det faktisk er vigtigt at skylle den af, da det jo egentlig er en mild form for sæbe. Kan du mon be- eller afkræfte dette? 🙂

  1. Cathrine siger:

   Jeg skyller den ikke af – men jeg dobbeltrenser. Dvs. jeg bruger micellevand til at rense makeup af – og huden, første omgang. Næste omgang en renseskum. NIVEAs micellevand skal ikke renses af ifølge dem selv – og jeg oplever ikke, den efterlader huden vasketrængende. Det er bare min vane og rutine med dobbelrensen 🙂 KH

 5. Mia Malene siger:

  Du har så meget ret!
  Jeg er en synderne. Typen der gik i seng med makeup på – uanset om det bare var en gang mascara eller om jeg havde haft hele pakken smurt i hovedet. Det blev først fjernet næste morgen, men det var egentlig kun øjnene der fik en tur. Bevares, det var da micelle vand der blev kradset hen over øjnene hver morgen, men med ødelagt hud og øjenvipper som følge.
  Det er først for en måneds tid siden jeg begyndte at gøre det til en fast rutine hver aften – vaske ansigtet både med rensemousse samt mit micelle vand… og en lækker fugtighedscreme til sidst. Et par gange om ugen er rutinen blevet udvidet. Og hold da op hvor er det egentlig nemt – og vildt dumt at jeg ikke har gjort det noget før. Følelsen er så rar og min hud har allerede taget sig langt bedre ud. Det er bestemt det værd!
  Ved du mon om Niveas kan købes andre steder end Matas? Mit lager er ved at være tømt og denne her skal da prøves!

  1. Katrine siger:

   Normal har den også lige for tiden 😊

   1. Cathrine siger:

    Det er så kæmpe lækkert altså! Hvis man først har fået den rutine, så kan man næsten ikke gå tilbage. Så føler man sig helt beskidt og ufærdig, hvis man lægger sig før det rene ansigt.
    Det er så meget tiden værd at rense og give fugt. Overvej en serum og en mist in the mix, hvis du vil gøre huden ekstra godt. I hvert fald to af mine tricks til gennemglad og fugtet hud!
    – og Kat, tak fordi du lige tipper! KH

 6. Kristina siger:

  Vil du ikke lave en hverdagsmake-up tutorial med de produkter du bruger? Synes du er så fin og naturlig 🙂

  1. Cathrine siger:

   Jooo der ligger faktisk en under highlights, har du set den? På instagram altså! KH

 7. Katrine siger:

  Fine billeder 😊
  Kan den bruges til alle hudtyper?

  1. Cathrine siger:

   Ja den kan så – og så er den uden parfume, ret rart hvis man er lidt sart. Vil faktisk sige micellevand er virkelig velegnet en rensemetode, hvis man har sart hud, da man undgår udtørrende vand og for meget hiveri i huden. KH

Send en besked