Top

Ro på kammerat! Om polter-surprise og halvårsbryllupsdag

08.02.2017
Skabt af Cathrine

ca-228
Billeder af Amanda Thomsen

Det gik op for mig forleden, at vi har seks måneders bryllupsdag på mandag! Wauw, det er gået hurtigt. Sådan, altså, jeg forstår det ikke! Det er lige før, jeg vil sige, at det halve år efter brylluppet er gået hurtigere end det halve år op til. Men det har sikkert også noget med det der at glæde sig at gøre. Tiden går langsommere, når man virkelig glæder sig til noget, og det eneste man vil have er, at den går hurtigere. Tid er sgu en pusseløjerlig størrelse – den er jo den samme, altid, men den føles forskelligt, ikke?

Jeg går lidt og tænker på det der med, om det føles anderledes at være gift… Det synes jeg ofte, at folk påstår, det ikke gør. Men. Det synes jeg altså, det gør. Jo sgu, det føles anderledes. Jeg går lige og tygger lidt på, hvordan det føles anderledes og hvornår, og så giver jeg det et skud i næste uge i et indlæg.

Vi skal lidt uplanlagt fejre det, sådan næsten i hvert fald, på Frederiksminde Hotel, som skulle være sygt lækkert. Sidste jul, 2015, fik vi et gavekort til et ophold på Frederiksminde Hotel af min mor, eller en god hjælp dertil. Tanken fra min søde mor var en lille smule alene-tid inden brylluppet, bare os to.

Da vi endelig nåede til at sætte datoen i kalenderen – så skulle det ikke være sådan alligevel. Jeg var ellers om morgenen pakket og klar – Adam havde mega travlt med, at vi skulle af sted tidligt. “Vi skal ned og have nået ud af dagen!”. Jeg var mere sådan: “Ro på kammerat! Vi kan først checke ind klokken 14.00, så skal vi lige høre Mads&Monopolet og hente en morgenbolle hos bageren til bilen?” Klokken var jo 10.00 eller sådan noget! Det tager altså kun en times tid til Præstø, SLAP af, haha!

Vi kom endelig af sted, jeg var i kæmpe roadtripstemning med kørekaffe og en tebirkes til deling (FYI: IKKE en velegnet køresnack, birkes – dårlig idé i en bil, hah!). Og så et sted ude på ringvejen ved Valby, så stod der 22-25 piger med flag og banner, og jeg havde selvfølgelig hovedet i telefonen, mens jeg lagde det her billede op, at min dengang kæreste puffede mig i siden, så jeg så op og så pigerne i det øjeblik, vi kørte forbi. Jeg blev sygt forskrækket, haha!

Så blev det til polterabend i stedet. Derfor har vi det stadig tilgode. Og nu skal vi derned i weekenden – jeg skulle prøve at finde en dato og kunne frit vælge, da jeg bookede i september. Så tænkte jeg Valentine’s! Det er sgu da meget romantisk, ikke? Det er ikke noget, vi ellers gør os i. Men man skal da fejre kærlighed ved alle muligheder, der er, ikke? Så weekenden tættest på datoen blev det. Og så slog det mig i sidste uge, at vi har halv-bryllupsdag, hvis man ellers fejrer sådan noget, lige efter. Og fordi jeg er en kæmpe nørd, så har jeg da også lige tjekket i det sekund, at vi har kobberbryllup tirsdag den 13. februar 2029. SÅ deeet…

Men på lørdag skulle den være god nok. Der regner jeg med, at vi skal på Frederiksminde, og det glæder jeg mig sygt meget til. Det er også kun godt et år efter gaven blev givet. Det er på tide!

Amanda Thomsen fotograf, Cathrine & Adam

10 kommentarer

 1. Camilla Jørgensen siger:

  Helt forfærdelig dejlige billeder! Er tosset med det!
  Og så vil jeg bare lige sige tak. Livet spiller mig lidt et puds for tiden. Har siddet og scrollet gennem en del af dine indlæg om hvor vigtigt det er at lade glasset være halvt fyldt, fejre kærligheden og smile. Ud af det kom, en crossaint, glimmer drys på min kæreste, samt prikkede bukser og lyserød T-shirt. Smilet er allerede tilbage. Tak!

 2. Josefine siger:

  Ej, men jeg må simpelthen lige knytte en kommentar til det der med om det føles anderledes at være gift. Det synes jeg altså også det gør. Vi har 1,5 års bryllupsdag lige om hjørnet, og jeg synes altså stadig det er skønt og skørt at han er min MAND. Synes der er en eller anden grundglad følelse i maven der bare er blevet hængende efter vi blev gift. Ikke at jeg ikke var grundlæggende glad før, for det var jeg (og jeg har for søren da været sammen med manden i 7 år inden vi blev gift). Det er måske nærmere som om at glæden, lykken, roen og trygheden som var der i forvejen er blevet lagt ind på en anden hylde, og derfor føles det anderledes.
  Hmmm, denne kommentar blev skrevet umiddelbart og er altså ikke så gennemtænkt, men ville bare lige medgive dig den følelse af at det altså ER anderledes. Hurra for kærligheden i alle dens afskygninger <3

 3. Lene siger:

  Jeg ELSKER din blog. Håber du en dag skriver en bog – kan ikke få nok af dig og din måde at skrive på! <3

 4. Katrine siger:

  Så skønne billeder! Og helt ærligt; hvem andre end dig, kan finde på at tjekke det med kobberbrylluppet? Du er FANTASTISK, haha! 😁😘

 5. Camilla siger:

  Åh, fint indlæg om alt og ingenting – og lige præcis den type indlæg gør du så hammer godt! Husker tydeligt billedet på Instagram fra den dag, for jeg forelskede mig hovedkuls i de bukser, men var overbevist om, at de kostede en hel bondegård – det er jo dig. Forestil dig min lykke, da de “bare” var fra Monki! Fortsat mine yndlingsbukser, og jeg får simpelthen så mange fine kommentarer på dem. Rigtig god dag til dig, og god tur til jer begge <3

 6. Ida siger:

  Ej, nogle skønne billeder! Man kan seriøst mærke kærligheden igennem skærmen! <3

 7. Simone siger:

  Jeg tjekker lige ind fra Frederiksminde, og kan bekræfte rygterne – her er sygt lækkert og hyggeligt. Helt perfekt til at fejre kærlighedsdag!

 8. Det er simpelthen så fine billeder hende Amanda har fået tager af jer!
  Dæleme smart tænkt af din underbevidsthed, med at lægge opholdet oveni halvbryllupsdag. Man må fejre alt, hvis man har lyst, så synes bestemt det er en fejring værd 😉

 9. Christina siger:

  Elsker de fine billeder af jer, så propfyldt med kærlighed. <3

 10. Camilla siger:

  Skønne billeder og kæmpe ros til din blog! Er ny følger og allerede kæmpe fan 😊
  Min mand og jeg har også 6 måneders bryllupsdag på mandag, og ja det føles sgu anderledes at være gift – på en rolig, “vi er bare os to mod verden”, og overskudsagtig måde – synes jeg i hvert fald 😊

Send en besked