Top

Roadtrippin'

15.01.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

roadtrip_col
SÅ for filan! NU er drømmene sat i gang. Vi er lidt ramt af en “det-her-vil-vi-gerne-nå-inden-vi-sådan-for-alvor-bliver-voksne-med-bil-og-barnesæde”-følelse. Og en af de ting vi mega gerne vil og drømmer stort om, det er mere tid på de amerikanske veje. Vi skal selvfølgelig spare op, men for at sætte et mål, også økonomisk, så skal vi en plan om hvor og hvad, og så skal vi snart se på flybilletter. Én ting er sikkert – det er sjovest at roadtrippe med penge på lommen 🙂

Vi var af sted på den allerbedste ferie nogensinde i 2012 – vi var i New York, Buffalo og på roadtrip rundt i New England. Det var den sommerferie med bryllup i Buffalo, den ferie vi kørte rundt i det blå lyn, vores Ford Mustang cabriolet. Det var det fedeste, bedste, sjoveste. Den ferie vi var allerbedste kærester på. Kender I ikke det, hvor man slet ikke skændes og diskuterer og bare er totalt happy camper fra man slår øjnene op til man lukker dem om aftenen?

Er jeg en tåbe for at ville genskabe den ferieglæde? Næppe! Men hvis vi skal på roadtrip igen, så tager vi en anden landsdel af USA. Vi er begge helt forelskede i sydstaterne; New Orleans, Deep South. Men det kunne også være en smuk tur at køre langs vestkysten. Eller måske noget helt tredje?

SÅ! Mit spørgsmål til jer: Hvis I havde tre-fire uger at køre rundt i i USA, hvor vil I så tage? Årstid: Ligesom sidst, august/september. 

Vi vil måske besøge vennerne i Buffalo igen, men det kommer nok ikke til at hænge sammen med selve bilturen men bliver en detour med fly – så tænk ikke det ind.

Alle bud vil være så hjerteligt velkomne ligeså vil alle tanker og besyv være! Jeg tager imod det hele med kæmpe taknemmelighed, og så håber jeg meget, meget på at det kan hjælpe os i retning af, hvad der skal ske, hvor vi skal hen og hvor meget vi skal spare op, haha! Det er trods alt tre år siden vi sidst rejste på den måde. Vi kommer uden tvivl til at booke gennem Airbnb igen, som vi har gjort det så mange gange før.

 

Hvis I også går i roadtrip-tanker, så vil jeg anbefale jer at besøge Laura og Anders på Afterglobe!

rockpaperdresses, cathrine nissen, Roadtrip pictures, roadtripping in the USWe’re strongly thinking about going back to the US for another road trip. This year it’s been three years since our last visit and our last road trip. We both have a BIG love for all American and especially a big fascination for the deep South.

The last time we drove around New England. We started in New York, leaving for Buffalo, seeing Niagara Falls. Then going to Vermont, Maine, Boston, Cape Cod. Back to New York. BEST TRIP EVER!

 If you have any ideas or thoughts on where to go, what to see, which route please share <3 I’d be so ever grateful!

THANKS A MILLION!

 

48 kommentarer

 1. Astrid siger:

  Jeg synes I burde gå med mavefornemmelsen omkring sydstaterne.. Jeg er godt klar over, at det er lidt en kliche hele tiden at forsøge at rejse på en ny og unik måde (i så fald kan I allerede sortere roadtrip i USA fra nu 😉 men jeg synes alligevel sydstaterne har lidt af det uberørte tilbage når man sammenligner med vestkysten! OG, så finder I landets uden tvivl bedste madoplevelser sydpå (Loisianna)! Desuden, så synes jeg, at hele essensen ved at rejse i USA er menneskene.. Hvis jeg var jer ville jeg prøve at bo noget af tiden med lokale – enten gennem Couchsurfing.org eller airbnb.. De fleste amerikanere der udlejer/låner deres værelser på den måde har hele ekstra gæsteafsnit i deres huse, så altså absolut ikke noget med at sove på sofaen 🙂 og så er den kæmpe bonus jo både de insider-tips I kan lokke ud af dem og ikke mindst den kulturelle udveksling.
  Jeg er misundelig – god tur! 🙂

 2. Sabrina siger:

  Hvor lyder det bare fantastisk med sådan en tur! Jeg gad SÅ godt! Det må desværre vente lidt. Jeg har ikke selv været på roadtrip – har kun drømt om det en milliard gange men både http://ohmygown.dk og http://gownsandroses.dk var på roadtrip i sommers og har skrevet flere indlæg omkring det, så der kan du måske finde lidt inspiration 🙂

 3. Laura siger:

  Hvor er du sød at linke, Cathrine! Tusind tak!
  Det gipper helt i mig, når jeg tænker på roadtrip. Jeg vil afsted. NU! Jeg tror uden tvivl også at vi har haft allerfærrest diskussioner på vores roadtrips, selvom man egentlig skulle tro det modsatte – diskussion om hvor mange penge man skal bruge på hvad, er alligevel oplagt. For at undgå det, har vi altid afstemt vores forventninger hjemmefra – forventningsafstemning er jo i det hele taget et godt udgangspunkt for et velfungerende forhold 😉
  Well. I forhold til jeres roadtrip, så lyder august/september som et ret godt udgangspunkt. Vi har både været afsted i juni/juli og september/oktober, og det var SÅ varmt i sommermånederne sammenlignet med efteråret. Samtidig var der også masser af amerikanske turister om sommeren, hvilket jo egentlig er forståeligt.
  Hvis jeg havde fire uger at gøre godt med, så gad jeg godt tage på endnu en roadtrip i Cali-området. En lille afstikker til Grand Canyon, Yosemite og Death Valley ville også sagtens kunne nås. Og så storbyerne som Las Vegas og San Francisco. LA havde vi det lidt ambivalent med, fordi vi med bil ikke rigtigt fik et godt indtryk. Jeg tror det opleves bedre med offentlig. San Diego var klart en af vores favorit byer, men den ligger til gengæld også helt sydligt i Cali.
  Uanset ville jeg i hvert fald anbefale at plotte nogle nationalparker ind – der er mange gode muligheder i området ved Cali, hvis man også er frisk på at køre nogle timer ind i landet. Omkring nationalparkerne (uanset hvilke) er det også en god ide at bruge Airbnb til overnatning – det har vi haft succes med flere gange, fordi hotellerne i nærheden af parkerne enten er lidt dyrere eller fuldt optaget. Tidspunktet for jeres roadtrip gør det nok lidt nemmere 🙂
  Hvis I godt gad tage hjem med en vild, vild oplevelse og har mulighed for at rykke noget af roadtrippen til start-oktober, kan Albuquerque International Balloon Fiesta helt klart anbefales!! Det er en af de største oplevelser nogensinde, og byen var simpelthen også så rar!!
  I hvert fald held og lykke med at få det planlagt. Det kan være svært når der er så meget man gerne vil nå 😉

 4. Mette siger:

  Jeg ved godt at Californien er noget af et kliche-svar. Men der er bare en grund til at det er så populært. Jeg var der i sommers med min kæreste. Det var lidt en feberredning for mig. Jeg ville gerne til Asien eller Sydamerika, sådan rigtig på eventyr. Men min kæreste er ikke vandt til at rejse, så kompromiset blev Californien (LA, Highway 1, San Fran, Napa Valley, Yosemite, Death Valley, Las Vegas og Grand Canyon på 3 uger). Og jeg måtte i den grad tage alle mine halvlunkne tanker til mig igen. Hver eneste dag blev jeg forundret over de skiftende, men hver eneste gang smukke landskaber, oplevelserne og storbyerne. Vi kunne godt finde på at vende tilbage en dag, for der var bare så meget vi ikke fik set, eller steder i gerne ville bruge længere tid.

  1. louise Larsen siger:

   Helt enig med Mette på den her. Det er altså fantastisk og prioritér (flere) nationalparker end storbyerne. At køre rundt blandt de forskellige nationalparker var næsten en større oplevelse end selve parkerne. Jeg har været mange steder i Asien også, men turen i Californien er en tur, jeg næsten tænker tilbage på hveranden dag. Vi tog Seattle, San Fran, Yosemite, Death Valley, Bryce Canyon, Zion National park, Grand Canyon, LA, Santa Barbara, San Diego, Palm Spring, Mojave Ørken. Alle steder var en oplevelse, og vi havde kun 28 dage med bil (fløj fra Seattle til San fran). Vi sov bag i bilen og så delfiner springe i vandet imens vi spiste pasta fra dåsen. Hvis det skulle være rigtig fint blev det takeaway fra Trader’s Joe. Fantastisk tur!

 5. Marie siger:

  Yellowstone uden tvivl – det er helt fantastisk, auentisk og smukt. Go, go, go… Her kan I godt bruge 3-5 dage. Og så lige et par dage på luksushotel bagefter.
  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

 6. Nanna siger:

  California! Evt start i Las Vegas og så kør sydpå – San Francisco, Los Angeles, Beverly Hills, Venice Beach, Walk of fame, Calabasas, San Diego. Så kan I også tage en smuttur til Mexico hvis lysten melder sig? Jeg kan i hvert fald kun anbefale Cali!

 7. Ditte siger:

  Jeg elsker det nordvestlige USA (og Canada). Havde den mest fantastiske ferie der for 5-6 år siden. Vi havde 3 uger og startede i seattle, hvorfra vi kørte til Vancouver – begge super fede byer med god shopping, lækre restauranter og smuk natur. Vi tog en lille færge over til Vancouver Island hvor den stod på whale watching. Derefter kørte vi mod bjergene og nationalparkerne i Jasper og Banff – den vej der går ned gennem parkerne, icefields parkway, er udnævnt til verdens smukkeste køretur og jeg er meget enig. Fantastiske bjerglandskaber, vandfald, gletcherne og wildlife over alt. Der er masser af fede vandreture og mulighed for mountainbike, river rafting og den slags. På vejen tilbage kom vi også igennem yellowstone som var lige så fantastisk, men stadig helt sin egen. Vi kørte gennem Idaho og Oregon på vejen mod seattle og begge stater har masser at byde på i form af både natur og byliv. Anbefaler Portland som en lidt overset storby i det amerikanske, den går under tilnavnet “hipster Capital of the World” og her er masser af quirky øko spisesteder, mikrobryggerier og spillesteder.
  God tur lige meget hvad i ender med at gøre!

  1. Louise siger:

   Jeg er helt enig i at den Canadiske vestkyst er helt fantastik. Jeg afsluttede min udveksling sidste år i Toronto ved at tage til Banff og Jasper National park, hvor jeg tog en 3-dags tur med Moose Travel Network og det er uden tvivl en af de største oplevelser i mit liv. Smukke bjerge, canyon, blå floder, bjørne, elge, søer, vandfald. Turen i selve nationalparkerne var kun 3 dage, men jeg kunne have brugt så meget længere!

 8. Oh My Gown siger:

  Kære Cathrine.
  Min kæreste og jeg var på roadtrip i 24 magiske dage i Sydstaterne i sommers, hvor vi besøgte både Louisiana, Mississippi, Tenessesse og alle de andre. Det er DET FEDESTE. Menneskene, maden, musikken, kulturen, historien. Sydstaterne har så uendeligt meget at byde på.
  På min blog har jeg skrevet flere indlæg om roadtrip, så jeg er sikker på, at du vil finde masser af inspiration der. Mit yndlingsindlæg fra USA er dette: http://ohmygown.dk/2014/07/fundet/.
  Ellers kan du bare gå ind på kategorien ‘usa’.
  Kh Emma

 9. Louise siger:

  Roadtrip i USA er bare så fedt! Jeg har lige haft 4 uger på vejene i Californien – selvfølgelig med afstikker til Las Vegas, Gran Canyon, Zion og Death Valley. Det kan helt sikkert anbefales, da det er så smuk en tur. Især turen langs kysten ved Big Sur er helt eminent, og både Yosemite og Zion National Parks er fantastisk flotte. Jeg vil dog også sige at det er dyrt, men det tror jeg er ligemeget hvor man kører henne.
  Jeg er også helt forelsket i sydstaterne og netop New Orleans og Louisiana er helt hundrede næste stop for mig! Så ja, ligemeget hvad I gør så glæder jeg mig helt sikkert til at følge med – turen bliver fantastisk uanset hvor I ender! 🙂

 10. Sophie siger:

  Fed ide. Misundelse herfra! 🙂 Vi tog 5 uger i sommers (juli-august) med start i New York og slut i San F. Af større byer nåede vi DC, Philadelphia, Pittsburg, Detroit, Chicago, Minneapolis, St-Louis, Denver, et smut til Vancouver i Cananda, Seattle, Portland og derefter ind i Californien med slut i San F. Det var det vildeste roadtrip. På turen nåede vi også Badlands Nationalpark og Yellowstone. Begge dele så fantastisk smukt og spændende, at det er et must! Chicago, Vancouver og Portland var måske nogle af de dejligste byer på turen, selvom det er svært at sammenligne. Sådan en nordlig tur fra øst til vest er fantastisk, men også en tur ned af vestkysten. Det ville vi gerne igen med bedre tid til fx Washington, hvor vi kun nåede Seattle (a la start Vancouver slut San Diego). En kombi ville jeg dog ikke anbefale med jeres tidsramme – 5 uger var alt for lidt for os.

 11. Marie siger:

  Jeg var selv på den klassiske Highway 1-roadtrip i USA for 1,5 år siden og det var intet mindre end fantastisk! Min pointe er netop som Mette skriver tidligere, at der er en klar årsag til, at netop den tur er så populær. Jeg er stadig helt forundret over at omgivelserne kunne skifte så meget på de tre uger vi kørte rundt.
  Vores tur så således ud:
  – Vi landede i SF og havde et par dage der, hvor vi bl.a. cyklede over Golden Gate bridge.
  – Derfra lejede vi en bil og kørte mod Yosemite Nationalpark. På vejen derhen gjorde vi stop ved en Walmart, hvor vi købte campingudstyr.
  – Vi havde nogle dage med store oplevelser i nationalparken. Om aftenen lavede vi bål og krøb ellers tideligt i seng i teltet, så vi kunne komme ud på nogle smukke hikes.
  – Fra Yosemite kørte vi tilbage til kysten og nedad Highway 1, hvor vi overnattede i Monteray.
  – Vi havde to overnatninger i Santa Barbara og nød et par dage ved stranden.
  – Herfra kørte vi mod Grand Canyon.
  – I Grand Canyon overnattede vi igen i telt på campingpladser inde i selve parken.
  – Herfra kørte vi til Antelope Canyon og videre til Las Vegas.
  – Efter Las Vegas kørte vi til LA, hvor vi afleverede bilen og nød lige dele shopping og Venice beach.
  Tid: Vi havde tre uger, men jeg ville ønske vi havde fire, så man kunne tage en ekstra overnatning flere steder.
  Penge: Vi brugte ca. 11.000 pr. mand ved to personer på de tre uger eksklusiv flybilletter.
  – Vi brugte ekstra penge på en lækker og stor bil, da vi skulle bruge så meget tid i den + det er rart at have en stor og lidt dyrere bil, når man kører på en 8-sporet vej med mange andre trafikanter. Der bliver givet lidt eksta plads.
  – Vi sparede en del på mad og overnatning i nationalparkerne fordi vi overnattede på campingplads og havde køletaske.
  – Min total tur løb op i 18.500 kr., men så er det også relativt budget.
  Største oplevelse: Overnatte i telt i nationalparkerne! Det er en kæmpe oplevelse at sove i nationalparkerne og det er det mest fantastiske at sidde om aftenen ved bålet. Rundt omkring en er det bare andres bål og stjernerne der lyser op. ..og så havde vi nogle ret flotte hikes i både Yosemite og Grand Canyon.
  Mit sidste besyv skal måske være hvilken tur af de to I overvejer, som ville være fedest med børn? Så kan I tage den der er mest oplagt som par, og gemme den der er bedst med børn til fremtiden? Den tur vi var på kunne i hvert fald sagtens gøres som familie i en camper 🙂
  Hov, det her blev ganske langt, men jeg håber dette kan hjælpe jer til at finde ud af, hvad I skal.
  /Marie

 12. Ann Mølgaard siger:

  Åh!! Det lyder som en vidnderlig drøm! Deep south er også på min liste; at se the Everglades og sejle på the Bayou i Louisiana. Men jeg vil til nordstaterne først! Se Yellowstone og de store redwoods. Køre rundt i udmarken i Montana og mærke luften, og blive lidt væk fra verden. … Men det er også mig; håbløst forelsket i bjerge som i nordstaterne… man er vel altid en håbløs romantiker?

 13. J. siger:

  I 2012 kørte vi langs vestkysten fra San Francisco ned til LA og så til Las Vegas. Det var virkelig en smuk tur ned langs kysten. Turen til Las Vegas kan jeg til gengæld slet ikke anbefale – og Vegas var også en frygtelig by 🙂
  Jeg ELSKER San Francisco – har været der to gange nu og vil SÅ gerne tilbage. Så hvis I ikke har været der, er det et must. Jeg kunne godt have tænkt mig også at køre nord for SF og ind i landet til Yosemite National Park (den skulle være så smuk). Så hvis jeg kunne gøre turen om havde vi droppet Vegas og i stedet taget parken. Der er rigtig mange fine og smukke steder langs kysten, så I må endelig ikke haste ned igennem, men sæt tid af til at stoppe. San Diego skulle i øvrigt også være ret fantastisk, så det vil jeg klart prioritere næste gang vi skal afsted.
  I forhold til årstiden, så var vi der i august – og der var det lige koldt nok i SF og lige lidt for varmt i LA. Jeg har også været i SF i en efterårsferie og der var vejret helt perfekt – varmt uden at være for varmt. Så I løbet af efteråret, tror jeg vejret er godt til sådan en tur (hvad jeg også har hørt fra andre).

  1. J. siger:

   I øvrigt – hvis I ender med vestkysten, så vil jeg anbefale, at I kører fra SF til LA og ikke omvendt, fordi så kører man længst mod vandet og skal altså ikke kigge forbi alle bilerne i modsatte vejbane 😉

 14. GOWNSANDROSES siger:

  Åh, jeg elsker USA.
  I sommeren var jeg af sted på min fjerde tur derover (og mit tredje roadtrip), og turen gik netop til sydstaterne. Jeg har altid været en sucker for sydens charme, og det var en skøn tur.
  MEN! Og det er et kæmpestort men!
  Sydstaterne er ikke gode at besøge i august.
  Det er den allerværste måned på grund af luftfugtigheden, og næsten hver eneste eftermiddag blev vi angrebet af 3-5 timer lange thunderstorms, hvilket betød, at alt andet end at vandre rundt i shopping malls var helt umuligt (shopping er skønt – men ikke 4 tvungne timer hver dag). Ofte regnede det endda så meget, at vi ikke kunne køre.
  Jeg ville så gerne anbefale jer at tage til sydstaterne, men de er meget skønnere i juni/juli. Selvfølgelig kan I være heldige at undgå det dårlige vejr, men det var i hvert fald lige ved at blive for meget for os, og vi endte med at måtte opgive at se hovedparten af de steder, vi havde set frem til.
  Til gengæld vil jeg så slå et lille slag for vestkysten. Jeg har kun været på et roadtrip i den ende af landet, men jeg må overgive mig og give masserne ret i, at Californien er et skønt sted at være. Ørkenturen gennem Nevada og Arizona er en helt fantastisk oplevelse, som jeg drømmer om at genopleve inden for de næste par år.
  Uanset hvad I vælger, håber jeg, at I får en formidabel tur. Det er heldigvis rigtig nemt i det vidunderlige land! 🙂

  1. J. siger:

   Enig. Jeg har boet 1 år i Missouri og der var helt latterligt varmt i august og høj luftfugtighed – og jeg kan forestille mig, at det er endnu værre, når man kommer længere syd på.

 15. Pernille S siger:

  Ååååh hvor ville jeg også bare gerne til USA – det behøvede ikke en gang at være en road trip, bare et par uger i New York fx.. Elsker USA! Det sted bliver man jo aldrig træt af. Så mange forskellige kulturer, SÅ anderledes fra DK.. Og alting er jo faktisk større!
  Jeg kan fuldt ud tilslutte mig alle som nævner steder som San Fran (FANTASTISK by og i mine øjne langt bedre end fx LA (selvom Universal Studios er mega fedt)), en afstikker til Santa Cruz (bare fordi det er et lidt lakrids sted på en måde og på en anden måde.. bare super amerikansk badeby), Yosemite (fx campe inde i nationalparken!), Death Valley og Grand Canyon. Grand Canyon er det mest fantastiske jeg nogensinde har set. Aldrig før har natur givet mig tårer ned af kinderne.. Det var virkelig storslående! (er det egentligt et ord?! Det var ihvertfald VILDT)
  MEN, skulle I være i humør til at prøve noget ganske andet, så vil jeg klart anbefale en tur i Midtvesten 😉 Jeg ville fx flyve til Chicago (FEEEEED by) og hygge der i nogle dage (fx 4-5 styks), så kører nordpå til det eksotiske WISCONSIN (the Cheeeese state som Cody siger i Kaos i Familien). Selvom Wisconsin nok ikke står øverst på de flestes must-sees i USA, så kan jeg altså varmt anbefale det; fra Chicago ville jeg køre til Milwaukee som er den største by i Wisconsin, jeg ville nok nøjes med 2 dage – bare til at gå rundt og kigge lidt i byen og shoppe (billig skat!) i det nærtliggende mall, og besøge et par stykker af byens bryggerier – Millers Beer har hovedsæde i Milwaukee (det var her firmaet startede!) og det er ret skægt at se fabrikken, de har selvfølgelig guidede tours med masser af gratis øl og saltkringler. Alternativt et af byens mikrobryggerier, som laver absurd god øl! (fx Lakefront Brewery, som laver en sublim Pumpkin Ale.. mums!) Byen ligger også lige ud til Lake Michigan så det vil også være oplagt med en strand dag fx.
  Fra Milwaukee ville jeg køre op til det nordlige Wisconsin som er super smukt. Det minder meget om Sverige/Norge og mange svenskere og nordmænd er udvandret fra Sverige/Norge hertil. Der er masser af søer, med sommerhuse helt ned til vandet og det er simpelthen så hyggeligt i de små nærliggende byer også. Så her ville jeg tilbringe et par dage med vandreture, dasning og hygge.
  Herfra køre ind i Minnesota, opleve den smukke natur og tage en tur til Minneapolis – herunder Mall of America, som vistnok er verdens største mall (ved ikke om det er overgået af et i Dubai), med en rutschebane indenfor!! Dertil kommer at der er 0 % i sale tax i hele centeret… 😉
  Et andet plus ved denne tur er at folk i midwest er nogen af de flinkeste i hele USA! 😀
  Kh Pernille

 16. Katrine siger:

  Hej Cathrine
  Jeg vil lige starte med at sende et kæmpe virtuelt skulderklap i din retning – du gør det simpelthen så godt 🙂 Jeg har læst din blog i et års tid nu, og den er, uden tvivl, blevet min favorit!
  Jeg var på roadtrip i sommeren 2012 på Vestkysten. Vi fløj til LA, hvor vi lejede en bil, og herefter havde vi knap 4 uger på følgende rute: LA – San Diego – Phoenix – Grand Canyon – Bryce Canyon, Las Vegas, Sequoia National Park – San Francisco – Santa Barbara – LA
  Vestkysten får min varmeste anbefaling!
  Kh Katrine

 17. Tanja siger:

  Jeg elsker USA og roadtrips! I min verden er der intet bedre end bare at drøne derudaf med radioen på max. Min kæreste og jeg har været afsted fire gange: Californien, Sydstaterne, Midwest og New England. Alle fire ture har været fantastiske på hver sin måde. Så jeg kan ikke anbefale én rute over de øvrige. Dog vil jeg sige, at hvis I er lidt lune på sydstaterne, så go go go! Især vil jeg anbefale Savannah, Georgia (Et magisk sted!) og New Orleans (Louisiana generelt faktisk): Swamp tours, plantager, træer fyldt med spansk mos…
  De første gange vi var afsted, var vi begge på SU, så der var budgettet en anelse stramt. Nu har vi begge voksenjob og penge, men holder stadig fast i nogle enkelte overnatninger på billige moteller (ikke så billige som på de første to ture – omg nogle scarry steder vi havnede der!). Det er så amerikansk. Og charmerende på sin egen mærkelige måde. Jeg vil iøvrigt anbefale, at booke i hvert fald nogle overnatninger inden i byerne eller på hoteller med restaurant eller lign. Det er så super ærgerligt ikke at kunne dele en flaske vin, når man er ude at spise, fordi den ene skal køre hjem (det er sådan noget, jeg normalt ikke tænker over, fordi jeg cykler til alt her hjemme:)).

 18. Emilie siger:

  Nu har jeg selv boet i Las Vegas i et år, og derfor vil jeg helt klart anbefale vestkysten. Det lyder nok meget kliché, men jeg har også boet flere måneder i Washington og New York, og jeg hælder stadig mest til vestkysten. Jeg har dog aldrig været i Sydstaterne… Men der er en charme omkring vestkysten. San Fransisco er den fedeste by med den største charme, og turen fra LA til SF er noget af det smukkeste. LA er en klart en by, som jeg også vil sige er et besøg værd, når man er i USA. Det er selvfølgelig mere til den turistede/vilde side, men stadig en oplevelse for sig.Hvis I leder efter mere naturområder vil jeg anbefale at kombinere San Fransisco med Oregon. Fantastisk stat, alt for undervurderet! Turen langs kysten deroppe er noget af det smukkeste, jeg har set. Derudover byder vestkysten jo på nogle ultimative must-see’s som f.eks. Gran Canyon. Og Disneyland er jo heller aldrig kedeligt 😉 Hvis I vil prøve lidt noget andeledes, så vil jeg anbefale Antelope Canyon. Det er så fascinerende (det ligger i Arizona) og det kan kombineres med en tur over Hoover Dam (dæmningen mellem Arizona og Nevada). Og så synes jeg selvfølgelig Las Vegas er et besøg værd – for der er meget mere end bare The Strip 😉 Det kan måske give lidt stof til eftertanke!

 19. Stine siger:

  Ej, bliver helt misundelig på jer. Jeg har selv været i Florida en masse masse gange, som virkelig er et sted jeg elsker, men et sted jeg elsker endnu mere er Seattle i Washington State. Jeg var sidste år på udveksling i USA og var så heldig at komme til at bo et helt år i storbyen Seattle. Det er udentvivl min ynglingsby i hele verden, jeg har nok også en ekstra stor kærlighed til den, da det jo er mit andet hjem. Men hvis i vælger vestkyst turen synes jeg i skal smutte lidt længere op på vestkysten end mange gør, når de tager vestkyst turen- altså evt. start i Seattle og så derefter ned mod Portland, hvilket også er en dejlig by, og så derefter Cali og alt det man nu skal der! Kan i hvert fald selv sige at man leeeet kan bruge et par dage i Seattle!
  Håber i finder på noget lækkert, om det så bliver vestkysten eller sydstaterne – USA er jo bare en dejligt land man ikke kan få nok af!
  – Stine

 20. Helena siger:

  Jeg kan rigtigt godt forstå, at du vælger roadtrip i USA, det er det fedeste land at roadtrippe i, og ikke mindst fordi at landet er så forskelligt fra sted til sted. Jeg var selv på roadtrip i 6 uger i sommers. Vi startede i Chicago og kørte ind over midtvesten, hvor vi har flere bekendte. Vi fik dog lige også set Elkorn, nu hvor man jo er dansk 😉 Jeg vil sige det hele peakede i Colorado, specifikt i Rocky Mountains, som jeg synes var ekstremt flot! Og ikke mindst Grand Canyon! Vi var også forbi Las Vegas, som er sjovt at se, bare ikke et sted man er længe 🙂 Vi kørte også længe i Arizona og så hvordan nutidens indianer bor. Derefter tog vi mod Cali, først i San Diego, som var rigtigt fedt! og så op mod LA med alt det man skal se der. Jeg synes ikke LA var særligt fedt i sig selv, byen er ikke noget specielt. Vi tog derefter mod San Fran via highway 1, som er utroligt smukt! og udsigt til sealions og hvaler. Den vej vil jeg nok vælge, hvis jeg skulle roadtrippe igen. Jeg har også været i Washington State før, og det var også flot! Fra San Fran fløj jeg til NY, som altid er super fedt! Og derfra ned af østkysten, som jeg bestemt også kan anbefale. Der finder man ægte Hamptons stemning i mange af kystbyerne. Jeg var specielt begejstret for North Carolina. Turen endte i Texas, som jeg også nød, i vest-texas er der cowboystemning og i øst-texas er der hippiestemning, specielt i Austin 🙂 Håber du kan bruge det til noget 🙂

 21. Kirstine siger:

  USA er et FANTASTIK rejseland. Og gode kommentarer og anbefalinger som dine læsere kommer med!
  Klassisk er det nordvestlige USA ikke nævnt så meget. Jeg kan klart anbefale det. Naturen er storslået. Kan se at en Ditte nævner nogle af de helt rigtige destinationer. Personligt synes jeg det var fedt at kunne få noget af Canada med på turen.
  Mit hjerte slår et slag for det nordvestlige USA. Californien kan man altid tage til!
  Held og lykke med jeres planlægning og opsparing!

 22. Okay, jeg dør en lille smule over det her indlæg, som bare falder så meget ned i min turban.
  Vi har i en del år snakket om Road trip i staterne og ja, endelig besluttet at lave en dedikeret opsparing i år, nu jeg (forhåbentlig) kommer ud af SU’en og over på en voksenløn (fingers crossed).
  Men phew, med en massiv familie og vennekreds, som både har rejst og boet i USA er det ren jungle at finde rundt i den helt rigtige rute, som er SÅ subjektiv. Dog har jeg taget det med fra kloge, berejste hoveder, at USA ikke kan ses på en rejse, men kræver en håndfuld for at opleve landet fuldt ud.
  Så det tager vi udgangspunkt i, mærker efter hvad vi allerhelst vil se her første gang og hvor det er nemmest at rejse, lære kulturen og få et godt udgangspunkt. Muligvis et par ind-rejser for, at opleve lidt af hvert og “føle os ind” på landet.
  Men fedt, fedt, fedt – glæder mig til at følge Jeres rejse, læse alle rådene/guides i kommentarerne og skrive bag øret 🙂

 23. Christine siger:

  Var i Californien 3 uger i marts/april og kan også varmt anbefale det. 4 dage i San Francisco, derefter til Napa Valley og Santa Ynez Valley, hvor vi kørte rundt til tastings på de en masse wineries. Derefter 3 meget turistede dage i LA, hvor vi boede i Beverly Hills på et fancy hotel, kørte ud og så the Walsh House, var på Home of The Stars Tour, i Warner Brothers Studios (stor oplevelse at stå midt på Central Perk fra Venner), videre til sol og varme i Scottsdale Arizona og derefter to dage i Vegas inden vi kørte tilbage til San Fran (hvor vi burde have taget et indenrigs fly og afleveret bilen i Vegas).
  Kom afsted! Den tur ned af Highway 1 var det smukkeste nogensinde og det var en stor oplevelse at køre gennem ørkenen til Az.
  Cali-turen har så meget at byde på fra gastronomiske oplevelser til vin til über turistede ting i LA, som man bare bør give sig hen til efter min mening. Amerkanerne kan bare noget med guided tours.
  Hvis I kan lidt vin og taget nogle dage i Wine Country, så se Sideways som inspiration. Vi boede på motellet fra filmen og det kostede ikke en skid.
  Jeg nupper Sydstaterne næste gang, selvom jeg har lyst til at tage en taxa til lufthavnen og hoppe på et fly til Californien igen. Suk, hvor er der dejligt.
  Ha en dejlig tur.

 24. Louise siger:

  Hej Cathrine,
  Min kæreste og jeg var fire uger afsted i sommers. Det var FANTASTISK – og vi havde en fantastisk rute:
  Washington – Boston – Buffalo – Cherokee – Nashville – Memphis – Atlanta – Jacksonville – Cape Canaveral (og Kennedy Space Center!) – St. Augustine – Savannah – Charleston – Charlotte – Washington.
  Masser af spændende og afvekslende oplevelser undervejs; og tonsvis af søde mennesker (vi boede også på airbnb) 🙂

 25. Kristina siger:

  I skal tage til New Orleans og ture den i Sydstaterne. Var i åben, sort Mustang med bedsteveninden i 24 dage i sommers og vi kørte Louisiana, Texas, Arkansas, Mississippi, Alabama, Georgia og South Carolina. Gør det! Jeg har rejst rigtig meget, men det her var noget helt specielt.
  Vores tur var præget af, at vi hver dag slog terning eller spurgte en lokal om, hvor vi nu skulle køre hen. Det var så sjovt og gjorde at vi ikke så vildt mange seværdigheder, men vi hørte så mange sjove, bevægende, finurlige og skønne historier fra alle dem vi mødte på vores vej. Vi havde nemlig tid til at lytte.
  Top 6-ting på vores tur: 1. New Orleans og Louisiana (fed by, vild stat hvis man allerede har tabt hjertet til True Detective), 2. Austin, Texas, 3. Delta Blues Festival i Clarksdale (Mississippi), 4. SMUK natur hver dag, 5. Honey Boo-Boo huset i Georgia, 6. Smukke Savannah (georgia) og Charlston (South Carolina),

 26. Stine siger:

  Eej, det lyder fantastisk! Jeg synes næsten, I skal følge jeres drøm om sydstaterne.
  Jeg er selv lige kommet fra en roadtrip, vi klarede på 2 uger. Min kæreste boede i LA i 5 måneder, så jeg mødtes med ham der. Vi brugte 4 dage i LA – så alt det han havde oplevet og som jeg kun havde hørt om over Skype 🙂 derfra kørte vi mod Grand Canyon og var fremme samme aften ved 17tiden. Vi ville have set solnedgangen, men der var meget overskyet – dog stadig helt utroligt flot! Vi boede på et lille hotel lige udenfor på parken og kørte tilbage næste morgen, hvor vejret var bedre. Fra Grand Canyon kørte vi mod Las Vegas, hvor vi havde to overnatninger. Det var meget passende. Herfra mod San Francisco, hvor vi gjorde et par stop under vejs. Death Valley og Yosemite National Park. Vi holdte jul i San Francisco og brugte 4 dage på at se Alcatraz, Lombard Street, køre i sporvogne, se søløverne på Pier 39 og spise rigtig lækker mad. Vi kørte tilbage til LA ad Highway 1, som var en af de største oplevelser på turen.
  Jeg har stadig ikke helt forstået, hvad jeg har oplevet på så kort tid 🙂 det kan klart anbefales, hvis ikke nu, så måske en anden gang! Jeg vil i hvert fald gerne tilbage.

 27. Emilie siger:

  Hvis I skal roadtrippe ned igennem sydstaterne, så burde I tage et “smut” forbi Georgia. Staten har så meget at byde på kulturmæssigt og så er det en virkelig smuk natur, der er i Georgia, samtidig med at man nogengange skulle tro at man var trådt ind i et helt andet århundrede, fordi der er så mange velbevarede gamle smukke bygninger. Derudover har hovedstaten i Georgia, Atlanta en virkelig spændende historie, Underground Atlanta, som er en by under byen er klart et besøg værd. Hvis man skal opleve rigtig “deep south” kultur, så er det 100 procent i The Peach State. 🙂

 28. TineLee siger:

  Lyder lækkert med endnu en roadtrip! Jeg havde selv tur rundt i Californien for et par somre siden og det var også den fedeste tur – ever 🙂
  Jeg kan anbefale René Frederiksens rejseblog over USA, den er spækket med gode tips til alt fra ruter til spøjse overnatninger http://www.renefrederiksen.dk
  Kh Tine

 29. Olivia siger:

  Rute #6 som billedet viser er helt fantastisk…. at køre igennem everglades og kunne se krokodiller ligge på siden af vejen, og derefter ned til de små øer ved Key West. Hver ø sidder sammen med en bro, og jo længere man kommer ud jo finere bliver øerne…. Og så er det også lidt sjovt at ende på det sydligste punkt i USA 🙂
  Men lige meget hvad i vælger bliver det jo helt fantastisk!
  God rejse
  Olivia

 30. Pernille siger:

  Hej,
  Jeg kørte turen fra Miami – Key West – Everglades – Orlando (pga. Kennedy Space Center) – bomuldsfarmene – Savannah (Mrs. Wilkes’ Dining Room er virkelig god southern cooking) – Charleston – DC – NYC – Boston. Det var HELT fantastisk! Meget forskellige dele USA man oplever 🙂
  Kh. Pernille

 31. Julie Simper siger:

  Jeg var derovre i 3 uger omkring Californien med stop ved bl.a. ved Grand Canyon og Las Vegas. Men nok noget af det vildeste jeg prøvede var at “bestige” Angels landing i Zion Nationalpark! Wow det var fantastisk, skræmmende og enestående. Hvis I skal i nationalparker, skal I helt klart overveje Zion 🙂 http://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g143057-d123650-Reviews-Angel_s_Landing-Zion_National_Park_Utah.html

 32. Sarah siger:

  Nu har jeg selv været på to roadtrips i USA, den ene på Vestkysten og den anden i Syden/Nord.
  De var begge to superfede, men også rimeligt forskellige.
  Den første var i august måned i Californien/Nevada/Arizona/Utah, hvor vi besøgte LA, Las Vegas, San Francisco, så Grand Canyon og al den slags. Det var en cool tur, men vi havde lidt for lidt tid nogle af stederne, så et tip er ikke at ville for meget. Selvfølgelig skal man ikke sætte en uge af til hvert sted, men det er ærgerligt at prøve at presse for meget ind, da det hurtigt fører til for meget kørsel.
  Den anden var faktisk sidste år i juli måned, hvor vi startede i New Orleans, kørte gennem Mississippi til Memphis i Tennessee, og så fløj vi til NYC, hvorfra vi kørte til Burlington i Vermont (verdens fineste og hyggeligste by – der, hvor Ben & Jerry’s kommer fra 😉 ), videre til Maine og så endte vi i Boston i Massachusetts. Den tur var også megafed, og på nogle punkter federe, fordi vi ikke havde købt en “pakketur”, men selv havde bestemt os for hvilke steder, vi gerne ville besøge. Det lyder måske af meget (vi nåede også igennem 9-10 stater på tre uger), men det var faktisk rigtigt fedt at få det hele med. Syden er simpelthen interessant, og de lyver ikke, når de snakker om Southern Hospitality – de er så venlige og hjælpsomme (bare lad være med at sige, at du er liberal, for Guds skyld….. så vil de ikke snakke mere), og New Orleans er virkeligt som at være et sted, der ikke er rigtigt USA, men en lille fransk/amerikansk hybridby. Det var også superfedt at se de mere nordlige stater som Vermont og Maine – Vermont er virkeligt flot og hyggelig, med ahornsirup overalt, og Maine minder lidt om den svenske skærgård.
  Jeg kan anbefale det HELE.
  Jeg kan ikke helt huske hvor vi bookede den første tur, men den anden bookede vi gennem USAtours.dk – de kan lave en tur for dig, men du kan også vælge helt selv, og så booker de den billigst muligt. Fordelen ved at booke gennem dem er, at hvis I fx misser jeres connecting flight, så er det deres skyld, og så skal de finde et nyt til jer, hvor hvis I selv booker, så er det jeres egen skyld og der er ingen hjælp at hente. De bookede fly, hoteller i de byer, som vi bad om, de bookede biler og sådan, men resten bestemte vi helt selv. Og vi ringede også til dem, da vi var derovre, fordi der var et problem med biludlejningen, men vi gemte kvitteringer, og så fik vi refunderet de penge. Så det kan i hvert fald anbefales at gøre det på den måde 🙂 Så er det også mindre stresset for jer.
  RIGTIGT god tur, håber virkeligt at I kommer af sted! Har selv den vildeste USA-kærlighed og udlængsel 😉

 33. Maria siger:

  I sommerferien var med min familie i det sydvestlige USA i staterne Californien, Arizona, Utah og Nevada. Det var en meget typisk tur med besøg i storbyerne LA, San Diego, San Fran og Las Vegas. Vores største oplevelser lå dog i alle de nationalparker vi besøgte og de små byer vi boede i udenfor parkerne. Vi var i Grand Canyon, Arches, Bryce Canyon, Death Valley, Yosemite, Canyonlands, Monument Valley, Capitol Reef og Zion. Desuden besøgte vi også blandt andet Prescott, Arizona, som har verdens ældste rodeo. Vi var inde og se dette, hvilket var en meget speciel oplevelse. Vi var også i Solvang, mest fordi det bare kunne være sjovt at se – og det var det! Da vi skulle hjemad, kørte vi langs vestkysten ned til LA. Det var en utrolig smuk køretur. Vores tur kostede med det hele ca. 100.000kr, vi var fire personer. Jeg håber i får en fantastisk tur, uanset hvor i ender med at tage hen. USA er så smuk med sin variende natur og imødekommende befolkning.

 34. Kat siger:

  Jeg er enig med alle de andre der har sagt Road Trip i Californien, det er SÅ lækkert. San Francisco er den mest fantastiske by, vinsmagning i Nappa Valley, Yosemite er vanvittig smuk, køretur langs vandet med stop i Monterey, (kort obligatorisk) stop i LA, outlet shopping udenfor LA (!!!) og så San Diego, Las Vegas eller mere nationalpark bagefter. Min kæreste og jeg var afsted for et år siden og det var vores liv bedste ferie:)

 35. Kathrine Marie siger:

  Jeg var på denne tur, http://www.risskov.com/oversoeiske-rundrejser/verden/usa/western-highlights/ , sidste sommer med min familie, så jeg kan virkelig anbefale det vestlige USA! 🙂

 36. Malen Ankerstjerne siger:

  Jeg vil anbefale en lidt anderledes tur som jeg selv tog med min familie for et par år siden en sommer. Starten foregår i Chicago og derefter kører man både rundt om Lake Michigan (som seriøst ligner et hav fra alle sider så stor er den) samt ud til de andre store søer i nærheden. På denne tur kan man samtidigt også gøre et stop i Canada – det er en meget lidt turistet tur til USA i nogle af de små byer man støder ind i hvilket var hvad vi søgte. Kan klart anbefales for at se en ikke så pudset side af USA.
  Derudover er Californien også skøn! Især San Francisco – vi har engang taget en tur fra Seattle også ned til San Francisco, Yosemite, Los Angeles og Las Vegas. Meget mere turistet men fantastisk uanset hvad især hvis man tager den populære tur fra San Francisco og ned ude ved kysten. Ellers har vi også gjort turen New York – Philadelphia – Washington DC som også er virkeligt fedt for at se baghistorien af USA.
  Det hele blev lidt langt og til sommer tager vi fra Denver og ud i Colerado og videre rundt. USA er et skønt rejseland uanset hvad!

 37. Franciska siger:

  Åh hvor skønt, der er så mange gode ting at opleve i det land! Jeg vil klart anbefale San Francisco som bare er en helt vildt smuk by med en så fin stemning, især nede ved havnen med alt den lækre seafood og generelt er landskabet bare så flot der. Også en køretur til LA er værd at anbefale, og på vejen stoppe ved Carmel By the Sea som er en fin og hyggelig lille by med det søde bed n breakfast “The Green Lantern Inn”. Man kan også stoppe ved Pigeon Point Lighthouse som er et motel placeret nærmest på klipperne ved et stort fyrtårn ud til det brusende stillehav, her er også et lille hot tub man kan sidde i ude ved klipperne.
  God fornøjelse med planlægningen 🙂

 38. Sarah Rodenberg Hansen siger:

  Hej C,
  Min kæreste og jeg var i sommers 4 uger in the states på roadtrip.
  Vi roadtrippede den fra San Fran og ned langs vestkysten, hvorefter vi kørte til Las Vegas og tilbage til San Fran.
  Derfra var det meningen at vi skulle flyve til en af sydstaterne, men samme morgen vi skulle flyve, blev flyveturen aflyst for vores vedkommende, da flyselskabet havde overbooket flyet!! Så vi var lidt på skideren, rent ud sagt. Vi havde 12 dage tilbage af turen, og skulle flyve hjem fra Miami. SÅ – vi lejede en ny bil og kørte fra San Fran til Miami på 8 dage. Det var utroligt meget bilkørsel, men vi nåede at have nogle dage at puste ud i nær Miami, inden vi skulle retur til Danmark.
  Vi var rigtig kede af, at vi ikke havde flere dage i sydstaterne end vi havde, for det var bare noget med at plotte en stat ind på GPS’en, ankomme dertil, og så videre til næste stat! Og det var bare SÅ ærgerligt. Vi vil meget gerne tilbage en dag, helt klart til sydstaterne og lidt mere østpå. Vestkysten føler vi, at vi har set, selvom vi naturligvis ikke har set det hele, men LA og Las Vegas er ikke rigtigt for os. Der craver vi stemningen i sydstaterne meget mere 🙂
  Håber du kan bruge det til lidt 🙂

 39. Sofie siger:

  Jeg vil også meget gerne slå et slag for sydstaterne. Jeg bor selv i Houston, Texas og er vild med det. Sydstaterne er kendt for deres southern hospitality og er virkelig noget helt andet end f.eks. Californien. Vi har fået af vide af flere at det er rare at befinde sig i Texas som turist end f.eks. NYC. Austin er helt fantastisk og klart min ynglings by i Texas, den ligger tilmed nord på, så vil være ‘nem’ at køre forbi. Texas er dog en kæmpe stat, og vil kræve et par dage. Men så er i også sikret at se flere kæmpe ranch, såise lækker bbq (hver stat har deres egen slags) og møde masser af søde mennesker 🙂

 40. Sofie siger:

  Jeg vil også meget gerne slå et slag for sydstaterne. Jeg bor selv i Houston, Texas og er vild med det. Sydstaterne er kendt for deres southern hospitality og er virkelig noget helt andet end f.eks. Californien. Vi har fået af vide af flere at det er rare at befinde sig i Texas som turist end f.eks. NYC. Austin er helt fantastisk og klart min ynglings by i Texas, den ligger tilmed nord på, så vil være ‘nem’ at køre forbi. Texas er dog en kæmpe stat, og vil kræve et par dage. Men så er i også sikret at se flere kæmpe ranch, såise lækker bbq (hver stat har deres egen slags) og møde masser af søde mennesker 🙂

 41. Ida siger:

  I 2013 roadtrippede vi på vestkysten – fra San Francisco ned til San Diego, ind i landet til Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite, Napa Valley og tilbage til San Francisco. Det var helt fantastisk! Og lige præcis sådan en ferie, hvor vi hverken skændtes, muggede, hakkede eller noget andet surt.
  Vi brugte 3 uger, men kunne sagtens have brugt meget mere tid. Derudover kunne vi sagtens tage præcis samme tur igen! Vi så og oplevede så mange spændende ting, som jeg håber, at jeg kommer til at se igen.
  Hvis I vil prøve noget andet end Airbnb, kan Priceline anbefales. Det er et hotelauktionssite, hvor du blot bestemmer område, antal stjerner hotellet skal have og hvad du maks. vil give pr. overnatning. Herefter kan hotellerne byde ind og de første der matcher din pris, booker du automatisk hos. Vi fik bl.a. 3 overnatninger på Aria i Vegas til under halv pris på den måde.
  Håber I får en skøn tur! 🙂

 42. Louise siger:

  Hej
  Min mand og jeg er faktisk lige nu på to ugers road trip i sydstaterne! Lige nu sidder vi i en hytte på en nedlagt plantage tæt på New Orleans, og det er skønt. Vi startede vores tur i Houston (har familie der) og så kørte vi til Nashville, Birmingham, Memphis, Baton Rouge og i morgen tager vi til New Orleans. Det er fedt – historien (civil rights, civil war etc.), maden, kulturen. Nashville og Memphis var fede pga. musikken og stedernes plads i musikhistorien. Grand Ole Opry, Ryman auditorium, Sun studio og især Graceland var en oplevelse, men jeg har nok også altid haft et svagt sted for Elvis:-). Downtown synes jeg ikke der var så meget at komme efter. Vejret i Memphis og Nashville er rigtig koldt lige nu – tæt på frysepunktet om dagen. Køreturen er ikke så spændende – det er mange kilometer ligeud på motorvej (og ikke så smuk som jeg har hørt New England skulle være). Vejret i Baton Rouge og her uden for New Orleans er bedre. Der er nogle gode outlet malls med store rabatter (har dog fundet det klart bedste udbud i Houston – både outlets og designer (besøg galleria).
  Mange hilsner
  Louise

 43. Sacha Villemoes siger:

  Jeg var på roadtrip i 2013 hele vejen fra LA til NY henover alle sydstaterne og det var fantastisk! Det der står tydeligst frem i hukommelsen er Angels Landing hiken i solopgang kl 7 om morgenen i Zion National Park i Utah, jeeptour i Monument Valley i Arizona og New Orleans i Louisiana (book et hotel i French Quarter!). Jeg tror dog også farverne og energien ved Venice Beach i LA ville være guf for dig 🙂
  Vi var igennem Vegas også og her er tempoet højt, menneskene mange og alting kørt ud i ekstremerne . Jeg tror hvis man skal til Vegas med sit mandfolk skal det være high-roller all the way og med lækkert hotel og casino om aftenen. Det kan være det er kulturtossen i mig, men kopi-Europa og de tusindvis af turister sagde mig ikke så meget. Jeg var af sted med en veninde og vi havde en fremragende bytur og fik da set det smukke springvand foran Bellagio, men det er ingenlunde på højde med mine andre minder fra turen.
  Du kan se lidt stemningsbilleder på min side her: http://www.sachavillemoes.com/state-of-mind/
  Have fun med planlægningen! 😀

 44. Ditte Vium siger:

  I sommers var jeg med mine forældre på roadtrip langs vestkysten fra San Francisco til Losangeles over Yosemite National Park og Palm Springs – helt igennem fantastisk tur! Det er så smukt og roligt med Highway 1 – den bedste ferie jeg nogensinde har været på! 🙂 Om ikke andet, så tror jeg i får en fantastisk ferie, uanset hvor i vælger – USA er jo skøn 🙂

Send en besked