Top

Samsonite ♥ Liberty: Tøsekuffert

05.05.2015
Skabt af Cathrine

Samsonite Liberty kuffert, samsonite liberty suitcase

Hallo ladies,

jeg vender tilbage senere i aften med et par ord om hele det store Elle-menageri. Som I kunne se på insta, nåede jeg det hele, phewha! Men jeg skal liiige eftermiddagssnacke og sådan lidt, før jeg er på den. Først får I lige et kuffertindlæg – noget så sexet en regnfuld tirsdag. Men kors, de er fine!

Sidste år fik jeg ny kuffert eftersom min gamle stod af efter mange års tæv af lufthavnspersonale. Det var på tide. Jeg fik en stor flot, blå Samsonite – mærket, min mor altid har sagt, var det eneste rigtige, og min mor er min guru, så alt hvad hun siger er rigtigt. Sådan næsten i al fald (med mindre det ikke understøtter min pointe, så er det ikke altid rigtigt).

Den er flot, og rummelig og vejer ikke en pind. MEN. Den har jo ikke blomster på. Jeg har lige set at Samsonite har lavet fire kufferter med det fineste blomsterprint på (der er gået lidt inflation i de blomster, men det generer mig nu ikke). Så nu går jeg lidt og drømmer. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal drømme – at lufthavnspersonalet smadrer min gamle kuffert? At den forsvinder ved næste flyvetur (for det betyder jo også farvel til alt indholdet)? Ingen af delene er egentlig særlig ønskværdigt, men faktisk har min kæreste og jeg delekuffert, eftersom hans blev ødelagt i kælderen under skybrud sidste år. Det er jo faktisk ikke rigtig holdbart. Slet ikke med en måneds ferie i vente i USA. Så måske er den gode undskyldning lige for uden mistet baggage? Jeg har trods alt også snart fødselsdag.

Fine er de al fald, og jeg tænker den store vil stå mega godt til mine Liberty-sneakers og min Liberty-sweatshirt – ej at forglemme min Liberty-toilettaske. STYR mig!

I kan finde dem hos Samsonite selv HER (den store), HER (den mellem) HER (den mellem i stod) og HER (beautyboksen)

3 kommentarer

 1. Laura siger:

  Jeg stemmer for at din kæreste overtager din blå kuffert, så du med god samvittighed kan købe en blomstret kuffert! Hold op hvor er den altså fin. Tænk hvis man kunne få en blomstret 65 L rygsæk til backpackerlivet (eller i det mindste bare en mønstret flightbag som jeg virkelig mangler)? Det ville være lige før jeg hoppede på inden afgang i august 😀

 2. Hahaha 😉 Det er godt at du har så mange undskyldninger for, hvorfor du netop skal have en ny kuffert. Typisk kvindetænkning tror jeg 😉
  Jeg selv ønsker mig også en kuffert til min fødselsdag, men tror dog ikke det bliver en Samsonite, selvom jeg ikke er i tvivl om, at de leverer kvalitet.
  Held og lykke med kuffert-ønskerne i hvert fald 😀

 3. J. siger:

  Wow jeg er fan af den store! Det er altid godt med en kuffert, som ikke ligner andres. Jeg har en lyserød kuffert, sådan en fin lyserød farve og altså ikke pink – og den er altid SÅ nem at spotte! Det er virkelig en fordel!

Send en besked