Top

Save all your kisses for me

07.03.2013
Skabt af Cathrine

Jeg sendte min søde kæreste et kys i går aftes, og nu får I det altså også! Bare fordi I var så søde omkring min lille video i går. Jeg har læst ALLE kommentarerne, og jeg er overvældet over opbakningen! Jeg skal helt sikkert komme fint igennem de næste par uger, og så kommer der meget mere ro på! Der er kun lige pres på i disse uger, som Stories åbner, og det er min fuldtidsuge på radioen samtidig. Og til de af jer der frygter, at jeg skal sidde på P3 til klokken midnat hver aften ? heldigvis er det tracket/båndet, så jeg kan flexe det og optage tre timer her og der. Ellers var den ikke gået  [:)]

Men selv om det tager mig tid at svare de kommentarer, I lægger i disse dage, så bliver de læst, og når jeg får tiden, vil jeg sætte mig om det!

NU vil jeg starte dagen rigtig; først Stories, så uni, så DR. Jeg er altså ret taknemmelig for at have så meget at rive i. For to måneder siden tænkte jeg; ?hvad djævlen skal jeg lave!?. Det var vist spild af tid at tænke sådan, haha!

? Jeg har skrevet et indlæg om min discman og Urge, som I får senere i dag! God dag alle piger og drenge!

? Og nårh ja, jeg tog mig tid til at blive forkælet af Kendra i går, min frisør hos Beauty Avenue. Og det kom der pandehår ud af! Bum bum. Change is needed.

6 kommentarer

 1. jeg fik slet ikke skrevet tillykke i går søde Cathrine – så det gør jeg her i stedet; hvor er det sejt gået! – og hvor ser du lækker ud med pandehår; mega pænt altså! 🙂

 2. Stine p siger:

  Forandring fryder – det er fint til dig med pandehår, det giver dig lidt kant 🙂
  Hvor er din fine, fine pastelgrønne strik fra?

 3. Camilla siger:

  Hvor ser du bare godt ud 🙂 Det pandehår er da perfekt til dine skønne røde læber!! Hvornår kommer dit først aftenprogram på P3?
  Kh Camilla

 4. Cecilie siger:

  Ihh hvor er det bare flot til dig! Hende Kendra er altså god, overvejer virkelig at bruge hende næste gang.
  Jeg har luret inde på stories hjemmeside, og det hele ser jo så flot ud! Venter dog med at gå amok til butikken åbner, så man kan prøve det inden:-) tænkte på om du ikke vil lave en collage med dine favoritter fra & other Stories?

 5. Kristina siger:

  Hehe hvor er du sød 🙂 og sjovt du siger det, så har jeg faktisk også gået og leget med tanken om at få klippet pandehår, og har faktisk aldrig haft det… Meeen vil have lidt mere længde på før jeg går til frisøren 🙂
  Ha en god dag 🙂

 6. Mille Emilie siger:

  Jaaa, we like pandehår! Det klær’ dig din spirrevip! 🙂

Send en besked