Top

Se min kjole pt 1

25.03.2013
Skabt af Cathrine

Jeg husker ikke helt længere hvem af jer, der spurgte efter at se min kjolesamling. Men i hvert fald får I min hverdagskjoler her, og så får I et par festkjoler i morgen. Nu hedder bloggen jo ROCKPAPERDRESSES, og kjole-delen i navnet synes jeg ikke rigtig, jeg levede op til for et halvt års tid siden. Så jeg satte jagten ind på flere kjoler. Det er egentlig et genialt stykke tøj. I princippet behøver du ikke mere på end undertøj (mais bien sûr) og en kjole, så er du good to go. Det er da nemt og passer godt til en doven rad som mig, haha! Den dovne rad har i øvrigt ikke strøget kjolerne, som I kan se, men det går, håber jeg.

Dette er min nyest ankomne kjole. For halvanden uge siden var jeg inviteret ned i Edith og Ella for at se på forårets varer, og så var jeg så edderheldig at måtte vælge en sag som gave. Det var en rimelig umulig opgave, men det lykkedes. Valget faldt på denne kjole af flere årsager: 1) Den er i silke, mit alletiders yndlingsmateriale 2) Jeg er vild med blonden, og det at den er så… ehm.. sårbar? Delikat er måske mere det rigtige ord 3) Jeg synes ofte, man får meget mere for pengene i en kjole – hallo både buks og top i et og samme stykke tøj – smart! Den er meget mere feminin end, hvad jeg ellers har i skabet, så når jeg skal style den til sommer, bliver det med meget rå accesories; læderjakke, sneakers og sådan.

Den der grå er en af mine få sager i polyester ? jeg hader det materiale. Men den er bare så flot, og netop polyesteren gør den lidt skinnende. Den er ret tung med ret meget stof i. Klart en kjole, jeg burde gå mere i. Jeg tror bare, jeg glemmer den. I kan se den på HER.

Min næstnyeste sag er fra & Other Stories. Den er helt vildt kraftig og stiv i materialet (okay, jeg har noget med materialer og den måde de føles på, I know). Den er fra Paris-linjen i butikken, som er vores mest romantisk kollektion. Men denne her kjole er næsten nærmest skateragtig, med sin løse talje og manglende ærmer og stive stof. Den bliver GOD til sommer, juhuu! I kan se den på HER.

Den der 80?er-kjole fra H&Ms Garden Collection jagtede jeg som en gal. Den blev udsolgt i butikken lynende hurtigt. Så bød jeg på den (til overpris ? det er lidt usmageligt, men jeg er jo bare dum, og vil gerne hapse den),  jeg var usikker på, om jeg fik den. Pludselig havde de fået den tilbage i butikken, så der købte jeg den også. Og min veninde A?s mor købte den også i Bruxelles og sendte en hjem til os hver. Det var noget værre rod, haha, men jeg fik den på Trendsales og måtte retur med de to andre. Jeg har ikke haft den på længe ? i hvert fald et år. Men jeg vil ikke skille mig af med den, for jeg har elsket den så højt.

Og så er der den grønne sag fra COS. Den ser virkelig ikke ud af noget særligt, men det er den. Det er den fineste farve, og så har den sådan en kappeeffekt på ryggen. Den har jeg virkelig haft på mange gange, tænk sig engang, en festkjole i bomuld? Slapperbomuld? Ahmen hvor heldig har man lov til at være, den er så sindssygt rar at have på. I kan se den på HER fx.

Inden jeg rejste til Tanzania med min mor og resten af holdet fra Louis Nielsen, insisterede jeg på, at jeg da fortjente en sommerkjole til sådan en tur; ?Helt ærligt, jeg skal sgu da se pæn ud mens jeg laver hjælpearbejde?. Og denne her kjole var også mit første stykke Ganni i flere år, siden da i oktober er der kommer lidt mere Ganni til. I kan se den på HER fx.

Hver gang jeg er i London, skal jeg ind i Topshop ? den der hæsligt store i flere etager. Og jeg hader den butik, altså jeg sveder sindssygt meget, står i kø i 30 minutter til prøverummet. Men jeg skal bare –  ?tænk hvis jeg går glip af noget?. Ahmen altså, jeg er da helt umulig. Nogle gange kan det betale sig, når man fx finder sådan en sjov kjole, som den der mønstrede. Den er virkelig overtøset og Blair-agtig i sin form, men så har den de der psykedeliske farver og mønstre. God køb ? i øvrigt en gave fra min kære svigerfar og -mor. I kan se den HER.

Og nu kommer vi så til to lidt mærkelige kjoler. Mærkelige fordi jeg ikke længere går med dem, de er begge herre gamle i skabet ? herre gammelt betyder mere end 4 år. Men jeg holder fast i dem af én eneste grund; de bliver gode en dag, HVIS jeg bliver gravid. Yes! Det er virkelig en mærkelig grund, jeg ved slet ikke, om jeg nogensinde skal have børn. Men hvis jeg skal rende rundt med en stor mave, skal det sgu være med stil i Designers Remix, haha! Jeg skrev lidt mere om det der mærkelige fænomen på min fødselsdag HER.

9 kommentarer

 1. kamilla siger:

  hvorfor ved du ikke, om du skal have børn??? 🙂

 2. Caroline siger:

  Den grønne Cos-kjole er så fantastisk. Virkelig et godt køb – jeg knuselsker også min. Og den grå Cos-kjole er altså også rigtig, rigtig pæn. Jeg er åbenbart ved at blive Cos-fan alligevel…
  Mht. mulige graviditetskjoler, så er det måske lidt fremadsynet, men det er slet ikke dumt! Jeg blev overlykkelig, da jeg skulle på ferie i februar og opdagede, at indtil flere af mine pæne sommerkjoler også virkede med mave på! Så blev det bare uden det taljebælte, jeg plejer at bruge. Det skal altså ikke undervurderes at kunne føle sig fin og pæn og iklædt “rigtigt” tøj, selv om man er temmelig gravid.
  //Caroline

 3. Tina siger:

  Jeg glæder mig virkelig meget til at se dig i den øverste 🙂 Den er super fin og kan lige forestille mig, hvor pæn den er til dig.

 4. ida siger:

  Kjole-lååååve <3 Jeg elsker den grå polyester-sag, 80'er Garden Collection kjolen, den grønne fra Cos! Jeg kan godt babysitte den ene af dem i løbet af sommeren, hvis det skulle være??

 5. Michelle siger:

  Jeg elsker den første kjole! Den er da perfekt til sommer 🙂

 6. Emma siger:

  Sikke en fin samling! Jeg ELSKER også kjoler 🙂

 7. Louise siger:

  Jeg er så VILD med den grønne kjole fra Cos! Jeg må bare have den! Tjekker trendsales hver dag indtil den er min 😉 Og du ser også skide godt ud i den 🙂

 8. Den fra Ganni er virkelig fin!

 9. Anna B siger:

  sikke en fin samling kjoler 🙂 Jeg er også ejer af den mønstrede designers remix kjole. Jeg har haft den på én gang – til min konfirmation for snart fem år siden (nægtede at ligne en mini-brud), men jeg skiller mig bare ikke af med den – jeg skal nok få den brugt igen en eller anden dag 😀 ps: jeg gad godt at eje din grønne cos-kjole og den flotte mønstrede fra top-shop !

Send en besked