Top

Seks dødfine festkjoler

12.08.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Godmorgen venner,

today’s the day. Min bedste veninde fra studietiden skal giftes, og jeg har været herre tidligt oppe efter at have sovet alt for let. En ting er den der toastmaster-tjans, men det er sgu makeup’en der kører mest i mit hoved. Jeg vil bare gerne have, at hun ligner en milliard. Oven i den hun allerede ligner.

Jeg har været tidligt oppe også for at jeg selv kunne blive klar først før jeg om lidt kører mod Jylland, hvor hun har sovet med sin mor. Vielsen af i Jylland, festen er på Fyn – og de kommer selv kørende fra Sjælland. Altså, det er sgu da at omfavne os alle sammen. Og det er også sådan de er. Der er plads til alle. Der er vitterligt lagt op til den bedste dag.

Jeg tror, jeg har styr på tøjet – jeg har samlet et par smukke kjoler kæmper I stadig med tøjkrise til kommende bryllup. Goya-kjolen er den smukkeste – jeg elsker min lange version. Men jeg er også ret vild med den der til lidt sommerkulør, har man været så heldig at få den slags.

Dagens brudepar har valgt at blive gift tidligt, klokken 11.00 ligesom os. Så i eftermiddag får vi et hul, hvor vi kan skifte tøj. Den slags ELSKER jeg. Tøjskifte til et bryllup, at alle dukker op sen eftermiddag i deres skrud og aftentøj. Det gør virkelig sit for stemningen. Igen. Bedste dag forude.

Derfor vil jeg også komme ud og nyde den. Køre af sted mod den ventende brud og give hende tusinde møsser og et hurra og et pøj pøj, det skal nok gå.

Pssst… Har I brug for en hånd til dress codes til bryllupper, så tjek lige det her indlæg!

reklamelinks: kjole STINE GOYA // kjole WEEKDAY // kjole ASOS SALON // kjole & OTHER STORIES // kjole GANNI // kjole ASOS

4 kommentarer

 1. Nadia WH siger:

  God fest ❤️

  1. Cathrine siger:

   Taaak Nadia, det var den dejligste fest! KH

 2. Helle siger:

  Jeg har læst dresscode-indlægget før, men gjorde det lige igen for at brushe up inden min dejlige venindes store dag på lørdag. Og en vigtig detalje ramte mit øje denne gang. Sneaks! Sneaks til dansegulvet! Hvordan kunne jeg dog overse dette ved første gennemlæsning, og hvorfor har jeg ikke selv tænkt den tanke? Ge-ni-alt, det er hvad det er. Men… jeg har brug for råd. Hvilken type sneaks er passende til bryllup? Jeg bevæger mig på ukendt territorium her 🙈

  1. Cathrine siger:

   Jaaa, sneaks er det BEDSTE! Well, jeg ville skifte til sneaks til dansegulvet, og der er alt tilladt, vil jeg sige 😀 KH

Send en besked