Top

SerieSøndag

28.01.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

rockpaperdresses, cathrine nissen, samsung^^^Hele Vinklubben (minus et par stykker i udlandet)
rockpaperdresses, cathrine nissen, samsung rockpaperdresses, cathrine nissen, samsung rockpaperdresses, cathrine nissen, samsung rockpaperdresses, cathrine nissen, samsungIndlægget er lavet i samarbejde med Samsung

Jeg bliver på rigtig mange områder forkælet stort pga. bloggen. Jeg har været inviteret til spændende steder, sjove arrangementer, og jeg får lov at teste ting og sager. En gang i mellem får jeg lov til at forkæle folk omkring mig. Tage min kæreste med til Barcelona, invitere jer til tøsehygge og i søndags inviterede jeg hele Vinklubben på Seriesøndag. Kan I huske Seriesøndag? TV2 søndag eftermiddag. Buffy. Angel. Venner. Beverly Hills. Roswell. Dark Angel. Rigtig mange teenagesøndage er brugt på langs med de serier.

Vinklubben har ikke været samlet i et halvt år. Fyrre procent af pigerne har været udenlands. New York, San Diego – et par af pigerne er stadig væk. Samsung tilbød mig en forkælelsesdag, med hvem jeg havde lyst. Jeg tænkte, at Vinklubben skulle forkæles. Vi mødte hinanden på Film- og Medievidenskab i 2009, og jeg har slet ikke tal på, hvor mange timer vi har brugt på film og sladder og god mad. Seriesøndag var perfekt anledning til at samles.

Samsung var så søde at give mig temmelig frie tøjler ifht. hvad vi skulle have at spise. Som et lille barn i en slikbutik havde jeg ønsket mig i alle retninger – burger, salat, milkshakes, donuts, slik og sodavand. Det hele stod klar søndag kl. 11.00 på Stay i København (sådan et lejligheds-hotelkompleks).

Der var selvfølgelig en anledning andet end at ville forkæle mig. Samsung har lavet et nyt fjernsyn, et buet et af slagsen (Curved UHD TV), som vi skulle teste af. Jeg kendte det godt, fra da vi købte fjernsyn sidste år (til de nysgerrige købte vi et ultratyndt 40″ Samsung model UE40H7005XXE) i Elgiganten. Det er sindssygt lækkert og giver næsten en 3D-effekt, at det er buet. Men da det skulle hænge på væggen hos os, så gav det ikke så meget mening at have et fjernsyn der buede ud fra væggen. Men det er virkelig smukt, og hvis vi skulle have fjernsyn stående på gulvet op ad murstensvæggen, så var vi gået for det buede.

I søndags fyrede vi op for SATC (selvfølgelig) og Game of Thrones, for HBO havde hooket os op med en forbindelse på Stay, og pigerne kommenterede, at det næsten er for levende at se på på fjerneren, haha! Det er fire gange skarpere end Full HD, så det giver meget god mening. Og så havde vi også fået lydudstyr, der passede til, og det var så FEDT at blive blæst omkuld. Selv om både min kæreste og jeg ELSKER og hører meget musik og ser mange serier og film, så har vi seriøst lousy lydudstyr. Det er næsten pinligt. Men kors hvor er det en voldsom serie, haha! Altså ikke SATC (jo for de ultrakonservative måsk) men Game of Thrones! YIKES! Tal om at hugge en hæl og klippe en tå – her lader de hovederne rulle!

Pigerne var helt på måsen over, hvor flot de havde sørget for os, og det var sådan en kæmpe glæde at forkæle dem med mad, med film. Og bare at samles sådan en hel søndag, uden makeup. Ahh! Alle de perks der følger med bloggen bliver jeg ikke immun over for, det kan man ikke, for jeg oplever så mange dejlige ting. Jeg er stadig meget tit på røven over de mange dejlige oplevelser, jeg får med.. Men pigernes reaktion var i endnu højere grad guld værd. De var så søde og så taknemmelige.

Alt i alt var det den perfekte Vinklubsreunion og en dag jeg vil tænke tilbage på som særlig.

Samsung-fjernsynet, vi testede, hedder HU8205 – det var kæmpe stort, meget skarpt og levende at se på – det var næsten som at være i biffen.
rockpaperdresses, cathrine nissen, samsung^^^Greasy Spoon-burgere, dem havde jeg aldrig smagt!
rockpaperdresses, cathrine nissen, samsung rockpaperdresses, cathrine nissen, samsung rockpaperdresses, cathrine nissen, samsungrockpaperdresses, cathrine nissen, samsung rockpaperdresses, cathrine nissen, samsung^^^Vi brugte også et par timer på at recappe og hører om hinandens halve år!
rockpaperdresses, cathrine nissen, samsung rockpaperdresses, cathrine nissen, samsung

12 kommentarer

 1. Okay, lige dér misunder jeg dig godt nok – det lyder så fedt!! Jeg ville give alt for sådan en dag – man savner virkelig veninderne, når man flytter udenlands, som dine veninder sikkert kan skrive under på. Jeg tog faktisk gerne hjem fra Paris på visit, bare for at få sådan en søndag…

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jaa jeg er ærligt talt også ganske heldig. Virkelig!
   Jeg kan godt forstå at savnet må være stort, når du er så langt væk. Jeg ville elske at have en undskyldning for at tage til Paris og en sofa at sove på 🙂 KH

 2. Jeanette h siger:

  Hvor ser det bare hyggeligt og intimt ud 🙂 Og lyder som en perfekt søndag!
  Vi har herhjemme i den lille matrikel også lige skiftet vores fjernsyn ud. Dog til et 55″ LG et af slagsen. Vi er gået fra 32″ så det er også noget af en tilvænning og glæder mig faktisk til at vi flytter i hus, så det virkelig kan få lov til at passe ind. Det er som at være i bio, men sidde lidt for langt foran lige nu haha!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Uhhhh! LÆKKERT! Vi tog en 40″, men jeg kunne sagtens have haft det større – det er SÅ fedt at se i X Factor i biffen 😛 KH

 3. Christina siger:

  Slap allan, sådan en søndag kunne jeg godt trænge til. Bare alle ens veninder samlet til de fedeste serier (gerne dem fra Seriesøndag), masser af guf og dejlig mad.. Ahmen, dét er sgu da indbegrebet af lykke og glæde 😀
  Og jeg skal da ellers hilse at sige, at din veninde med det matchede outfit ser alt for comfi ud. Du kunne vel ikke spørge hvor sættet er fra? (Det er din veninde på det sidste billede i indlægget, som sidder med en pose popcorn).
  Og for øvrigt, Cathrine, 1000 tak for den mest vidunderlige blog. Det er min all time favorite tid på dagen, når jeg åbner Ipaden og læser nye indlæg fra dig (gerne med en kop kaffe og chokolade on the side :)). Jeg elsker simpelthen din jagon, din stil, din person, dine finurligheder, din tilgang og kærlighed til livet, dine smukke billeder, dit hjem.. Dear, jeg kunne blive ved. Du er til stor inspiration for mig, og jeg finder tit mig selv stående med en bluse, et par bukser, ting til boligen osv, og tænke “Mon Frk. Nissen ville købe den”. Så ja, du er lidt som et idol for mig.. Sådan som man havde det med Spice Girls i 90’erne, og Britney Spears i 00’erne. Du bare bedre klædt 😀
  Hav en dejlig aften.
  Mange hilsner Christina

  1. Cathrine Nissen siger:

   Kæreste Christina,
   SHIT du er sød 😀 TAK TAK TAK TAK TAK TAK! Jeg bliver ærligt talt fuldstændig beæret over, at jeg får lov til at være med dig i sådan en yndlingsstund med kaf’ og chokolade (i hvert fald min yndlingsstund). Du er simpelthen så mega sød. Lov mig at holde fast, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at holde kadencen :-* Du får denne fra morgenstunden http://instagram.com/p/yMq0FILk_U/?modal=true God dag! Kram

 4. Camilla siger:

  Ej hvor lyder det bare hyggeligt! Gid jeg var en del af vinklubben, øv 😉
  Vi har igennem det sidste år skiftet højtalere derhjemme, og hold nu op en forskel!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ahmen det står også på vores ønskeliste. Det skal vi have på et tidspunkt. Det er jo halvdelen af oplevelsen! Kh

 5. Kir siger:

  MEGA go’ schtiiiiiil at skrive sponsortekst som det første! Så gider jeg faktisk godt læse med af nysgerrighed, istedet for at føle mig snydt i slutningen af indlægget:)

 6. Wauw en genial idé! 🙂 Gid hele pakken fulgte med når man købte nyt TV 😉 Burgers, bland-selv slik og hele molevitten. Jeg ku’ godt!

  1. Cathrine Nissen siger:

   DET ville ikke være dårligt – tal om 3D-effekt, hvis fjerneren kunne diske op med det 😀 KH

Send en besked