Top

"She's just a dog"

26.12.2012
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

… Alligevel har hun fået flere julegaver. Og det helt uden at ønske sig noget. En beskeden lille hund. Fridas mormor havde lavet hjemmelavede treats til hende (min mor og jeg er lige skøre!). Fridas moster havde købt tyggestænger i lange baner. Fridas farmor havde købt en bamse (det er sviger, der insisterer på at være “farmor”, så nu får alle familiebetegnelser – ingen diskrimination). Og så var der kagen. En pupcake. Importeret fra England af Fridas farbror og tante. Den var meget populær. Se hvordan den eye ball’es. Max 5 minutter på fortæring. Pist væk. Som hund så ejer.

Vi er på vej til årets sidste julefrokost. Sådan en slags med snaps og tarteletter og lidt for fulde onkler. Haha! Jeg har haft fingrene i et kilo hakket kalv og flæsk. Det resulterede i frikadeller. Og vi får også enden på pakkelegsræset 2012. Thank God. Ikke flere ubrugelige knæklys og opvaskebørster. For en tid i hvert fald. Næste år tager vi den forfra.

Vi tager en slapper med snapsen. Vi skal nemlig hjem og pakke. For klokken tidligt tidlig i morgen flyver vi til London Town. Frida? Hun skal på koloni hos sin farmor (she is not just a dog).

14 kommentarer

 1. Debbie siger:

  auuuw, London <3
  Den by jeg savner allermest, fordi den har givet mig så mange dejlige minder 🙂
  I må have en fantastisk tur!

 2. Pernille siger:

  Hihi hvor sjovt, min Gizmo har også fået den bamse, den er bare helt flad nu:-)
  Og glædelig bagjul!
  Pernille

 3. Miriam siger:

  Knæklys er ALDRIG ubrugelige!!

 4. Anne-Sophie siger:

  Hahaha, hvor er jeg vild med det sidste billede af Frida – MED tunge! 😀
  Dejlige gaver – og hvor har du et dejligt sprog! Meget forfriskende i forhold til størstedelen af de danske modeblogs jeg læser 🙂

 5. Kamma siger:

  Min gamle hundehvalp fik også et ton af gaver 🙂 Det er herligt! – og de bliver sååå glade. Hun fik bl.a. et lysende halsbånd, så nu bliver hun ikke væk i mørket. Det er herligt og kan varmt anbefales.
  God bagjul 🙂

 6. Cathrine Nissen siger:

  Tusinde tak Debbie, jeg lover at nyde byen dobbelt – for dig også 🙂 KH

 7. Cathrine Nissen siger:

  Hvordan er den dog blevet flad? 😀 Frida er også glad for sin, skøre små hunde men noget så kære! Og glædelig baghjul lige tilbage og på forkantsnytår til dig, Pernille 🙂 KH

 8. Cathrine Nissen siger:

  Haha! Jeg tager det i mig igen 😀

 9. Cathrine Nissen siger:

  Ja det er altså også sødt med den lille tunge hehe.. Og nu bliver jeg helt høj – jeg bliver SÅ glad af dit sprogkompliment. Det betyder rigtig meget for mig 🙂 Tak Anne-Sophie! KH

 10. Cathrine Nissen siger:

  Ja de bliver SÅ glade! Det er nu også så hyggeligt når hele familien hygger med og køber gaver til hende 🙂 Det der halsbånd lyder MEGA smart – hvor kan man mon få det henne?
  KH – og god baghjul 😉

 11. Guld.log siger:

  JEG ELSKER FRIDA!!!! 🙂

 12. Cathrine Nissen siger:

  Haha, Frida sender så mange møsser til sin yndlings gulddame!

 13. Cathrine Nissen siger:

  Haha, du sender bare – Frida sidder ved døren og venter 😀 KH

 14. Kamma siger:

  Jeg fandt det på den blå avis: http://www.dba.dk/andet-halsbaand-med-lys-hu/id-88246384/
  Man kan få til små hundedyr som Frida, og man kan få til store hundedyr som min Snude 🙂 Hun skal vel have en “velkommen-i-det-nye-år-gave”.
  Godt nytår.

Send en besked