Top

Shopping musts in NYC

30.05.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand
translations by CAMILLA

Var det ikke på tide, I fik min lille shopping guide til NYC? Den har hængt mig over hovedet i et lille stykke tid, hehe… Men klart ikke så vigtig at få ud som min madguide til New York og min sightseeing/hotel-guide, vel? Mad og en god seng above all, spørger I mig. Selv over shopping! Men nogen af jer har måske en lille sommerferie i det store æble? Og med lidt ekstra på lommen kan det være EKSTRA sjovt at være i New York.
New York er jo et shoppingmekka. Alle brands og designere og random knick-knack-butikker – alt hvad du kan tænke dig, det findes i New York.
Jeg vil dog også sige, at vi altså de sidste ti år har fået så mange vidunderlige butikker på nettet herhjemme og fysisk – man behøver ikke tage den lange vej over atlanten, og min kuffert er noget mindre tung rejsende hjem derfra end før i tiden (især efter vi fik Oreo’s i Danmark, haha!). Men! Der er stadig meget godt. Og det kan også noget, når Jimmy Choo og alle de andre fancy butikker har deres helt egen flagshipstore.
Nuvel, her følger mine favoritter!

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

WE WENT SHOPPING:

sneakers
NIKE SOHO (529 Broadway)
En kæmpe, kæmpe NIKE-butik, hvor du kan få lavet dine helt unikke snaks i stueetagen. De har alt, og hvis du er NIKE-fan, så er det her du skal slå dig løs, selv om der findes flere NIKE-butikker. Det her er en af de store! De har både modesneakers og løbesko.
KITH (337 Lafayette St)
En klassiker inden for sneaker-verdenen. Vi har været forbi, alle gangene vi har været i New York. De har modesneakers (altså ikke løbesko) og masser af halvdyrt og STREET tøj. De er rimelig meget med på beatet og har sneakers både til mænd og kvinder. Og tjek også deres cerealbar – meget on trend. Jep, du kan spise og shoppe samtidig. The dream!
EXTRA BUTTER (125 Orchard St)
Helt som navnet antyder; denne her er noget særligt. Virkelig nice sneaker store (mener de kun havde herresneakers?), som har sindssygt mange collector’s items. Super, super fashion. Og rar service! Den ligger generelt i et fedt shoppingområde (igen tæt på Ludlow), og har også lidt tøj og accessories.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, New York
ADIDAS ORIGINALS (115 Spring St)
Endnu en flagship store – a la den førnævnte Nike. Er du Adidas fan, så skal du ind her. De har både apparel og sneakers.
BILLIONAIRE BOYS CLUB (7 Mercer St)
Pharrells brand og flagship store – en pænt stor butik med masser af streetwear til mænd.
STADIUM GOODS (47 Howard St)
Endnu en nice sneaker store som også har collector’s items. Går du og leder efter en særlig årgang af en specifik sneaker, så er der altså en chance for, at de har dem hos Stadium Goods. Alle de der specielle (og dyre) sneakers som fx Yeezy’s, dem kan du købe her.
clothes
INTERMIX (98 Prince St)
Så I den smukke bil spækket med blomster i det tidlige forår (den på det første billede her)? Den stod foran Intermix, som er en pænt stor butik på en virkelig nice shoppinggade med tonsvins af inspiration. De har Balmain, Alexander Wang, Phillip Lim, Ganni og mange mange flere. Tøjet hænger lidt tæt til min smag, men de har meget godt samlet under et tag.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, New York
HATCH COLLECTION (17 Bleecker St)
Jeg nævnte også Hatch i mit indlæg forleden om ventetøj. Hatch laver tøj til kvinder, der dur før, under og efter en graviditet. Det er ikke specifikt “ventet” i det, så derfor kan mange finde noget, der falder i deres smag. De har både eget label men også fx Current/Elliott-ventejeans og små babysager og lidt beauty beregnet til gravide maver fx.
OPENING CEREMONY (35 Howard St)
Måske min yndlings-shoppe-destination i hele New York? Jeg ELSKER Opening Ceremony. Både deres egne sager og deres collabs, som de laver sindssygt mange fede af. De er eminente til at mikse det almindelige vi kender og gøre det quirky og cool. De har også andre designere under samme tag men alle med en virkelig cool vibe og æstetik omkring sig som fællesnævner.
BEACON’S CLOSET (10W 13th St)
Du træder ind i et kæmpe lagerlokale, og meget apropos mit indlæg om vintagetøj i København, så er du nu en del af vintagehimlen. Fra gulv til loft er der SPÆKKET med vintagetøj og du kan gøre de vildeste køb til geniale priser. Men forbered dig på at blive overvældet, for tøjet hænger sindssygt klemt, og der er virkelig, virkelig meget. Hav overskud og noget at drikke med og parker eventuelle non-shoppers i en stol med et blad eller lignende.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, New York
OUTDOOR VOICES (251 Centre St)
De laver jo simpelthen det lækreste træningstøj i byen! Et super healthylooking træningsmærke, med mindre fokus på neon og meget mere fokus på komfort og bløde farver. Du får lyst til at købe det hele.
LULULEMON (1928 Broadway)
De har flere butikker! Måske mit yndlingstræningstøjsmærke? Kan man overhovedet skrive det. Jeg har både under min tur til LA og begge ture i New York købt et par leggings med hjem – highwaisted i det blødeste stretchy stof. Det er virkelig, virkelig genialt. Pasformene er geniale og de rammer de fleste størrelser. Mangler du en trænings-t-shirt, så har de ca. 29 forskellige varianter, så der er nok også en til dig. Det er i den lidt dyrere ende i forhold til fx H&M men det holder også bare! Vask efter vask.
HANRO OF SWITZERLAND (806 Washington St)
Et undertøjsmærke de også sælger i Illum, som jeg har købt bh’er fra et par gange. Deres trekantsbh’er uden bøjler er geniale – bløde, klædelige, lækre og så holder de. Det her er deres flagshipstore, så er du også fan, så må du forbi!
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, New York
^^^RACHEL COMEY (95 Crosby St)
Et virkelig nice New Yorker-brand, som de også sælger inde hos Lot#29, har jeg bemærket. Comey laver både sko, tasker, har lidt dims til hjemmet men mest af alt er kun super stærk i hverdagspieces med et twist. Og farver! Flotte farver og mønstre – det er hun ikke bange. Jeg købte de lækreste uldbukser  på udsalg, som jeg har været så glad for.
UNIQLO (546 Broadway)
Findes flere steder i New York (og resten af verdenen) og de er geniale på basics. Jeg købte en tynd letvægtsdunvest til under frakker på kolde dage, som kan pakkes i dametasken plus lidt af deres termoundertøj, som bare dur. De har alt fra t-shirts, jeans, strik, frakker, mega basisvarer men af super kvalitet til en god pris!
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, New York
THE RISING STATES (168 Ludlow St)
En lille sjov butik der ligger tæt på The Ludlow. Stedet hvor jeg købte min turkise plastikperletaske herover. GODT køb. Den har jeg fået mange komplimenter for. Du behøver ikke krydse Manhattan for at besøge butikken, men er du i nærheden så sving forbi.
accessories
FILSON (40 Great Jones St.)
En af de ultimative herretaskemagere. Filson <3  Nogen af jer husker måske, at Adam blev stoppet i butikken af The New Yorker og fik taget billede osv? Stilen er klart midwestern., mountain’y – du kan købe campinggrej og skovmansskjorter. Meget utilitypræget. Men de har altså også nogle gudesmukke tasker og generelt læderaccessories til mænd og kvinder, kan man godt lide det lidt jagtinspirerede. En eller anden dag køber jeg en taske derfra til Adam. De skulle holde for livet.
ALEXANDER OLCH (14 Orchard St)
Skal din far/bror/kæreste/mand have et nyt slips, så er det her stedet at tage hen. Super cool butik med charmeklude, slips – all the works. Om det er håndlavet ved jeg faktisk ikke, men du kan komme hjem med nogle ret unikke sager – og det ment vældig positivt.
MANSUR GAVRIEL (134 Wooster St)
Åh, hvor var jeg ved at købe en af de runde tasker med hjem. Jeg holdt mig i skindet dog, men nøj det var svært. SÅ mange gode ting altså. Mansur Gavriel er helt geniale på deres tasker, som efterhånden er kult. De kører meget i pastelfarver og generelt ensfarvede smukke sager. Typisk vælger de et en håndfuld farver for sæsonen, og så laver de tøj, sko og tasker i netop de farver. Derfor er butikken også en treat for øjet – og lyserød selvfølgelig. Opfyld dine girly drømme og besøg butikken.
beauty
RICKY’S
De findes flere steder og er en helt genial amerikansk version af Matas. Bare vildere. Kun med fokus på beauty og hår. Du kan få alt derinde. Fra en milliard slags hårelastikker til shampoomærker til extensions. Det er meget nede på jorden og på ingen måde fancy – men de har mange sjove amerikanske mærker og virkelig meget hårdimmer.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, New York
^^^LE LABO (233 Elizabeth St)
De har flere butikker! Min yndlings-yndlings-yndlings-parfumemager. De har også åbnet butik i København, skulle man være interesseret i at prøve af. Deres indretning er forskellig fra butik til butik – altid matchende lokalerne men med ‘gammel apoteker’-stemning til fælles.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, New York
^^^GLOSSIER (123 Lafayette St)
Et must must must for beauty addicts. Selv om Glossier begynder at shippe til Danmark fra efteråret, så er der intet der slår at besøge penthousen på Lafayette St. Et lyserødt stykke himmel. Af produkter du burde prøve kan jeg nævne mine favoritter, jeg altid køber med hjem; ‘Boy brow’ – bedste brynprodukt, en gel med farve som holder styr på brynene og ‘Haloscope’ som er en top notch highlighter, jeg bruger hver dag.
WILNER CHEMISTS (100 Park Ave D)
Er du kosttilskudsnørd, så er det den sygeste butik. Gulv til loft med alskens kosttilskuds og i nogle helt andre koncentrationer end vi har i konservative Danmark. Du kan pludselig købe Q10 (som kan påvirke både sæd- og ægkvalitet til det bedre som noget af det eneste – både ifølge læger og bogen ‘It starts with an egg’) i 400 mg modsat de snoldede 50 mg, som i øvrigt koster en formue herhjemme.
home/food
CHELSEA MARKET (75 9th Ave)
Torvehallerne go home! En blanding af mad og non-food! Anthropologie, Moscot (briller/solbriller) og mange andre, samtidig med mad i lange baner serveret så dødsenslækkert. Et must, i nærheden af Highlinen, for foodies og shoppingglade typer.
ICONIC MAGAZINES (188 Mulberry St)
Leder du efter et totalt nichet blad om… Ja, jeg ved snart ikke, så har de det her! Iconic Magazines er enhver ‘trykt presse’-fans paradis. Han har ALLE blade. Alle mulige nichede, sindsygt smukke blade. Alt fra alm. Vogue henover ti forskellige varianter fra verdenen af selvsamme til The New Yorker, alverdens aviser osv. osv. En drøm!
ABC CARPET & HOME (888 Broadway)
En klassiker! En form for stormagasin på den lidt mere Lene Bjerre-agtige måde. Det lyder måske ikke så spændende, men det er ligesom lidt mere romantisk og unikt end fx Magasin herhjemme. De har vintagetæpper, vintagetøj, en sød børneafdeling – det er stort! OG de har tre restauranter også, som er gode. En italiensk og en vegetariske blandt andet, som er ganske hæderlige.
COMING SOON (37 Orchard St)
En så sej lille møbelbutik. De har en fin blanding af vintage og nyt. Hvis du leder efter nogle nye spisestole i krom med lædersæder i den rette patina, lidt hånddrejet keramik og kunst – så er det her, det sker. Det er en lille butik, så overblikket får du ganske hurtigt. Men gode og sjove små ting.

HAPPY SHOPPING!

 
Wasn’t it about time you had my little shopping guide to NYC? It’s been bogging me down for a while, haha… But definitely not as important to get out as my New York food guide and my sightseeing/hotel guide, right? Food and a decent bed above all, if you ask me. Even above shopping! Some of you may have a little summer break coming up in the Big Apple? And with a little extra to spend it can be EXTRA fun to hang out in New York City.
New York is a shopping mecca. All brands and designers and random knickknack stores – everything you can imagine is represented in NYC.
I do want to point out that so many wonderful shops have been popping up online and physically in Denmark over the past decade – you don’t have to make the long journey across the Atlantic, and these days my suitcase is less heavy going home from New York than it used to be (especially after the arrival of Oreo in Denmark, haha!). But! It’s still pretty good. And there’s something special about visiting the flagship stores of Jimmy Choo and all of the other fancy brands.
As such, here are my favourites!

WE WENT SHOPPING:

sneakers
NIKE SOHO (529 Broadway)
A giant, giant Nike store, where you can have your own unique sneaks made on the ground floor. They’ve got it all, and if you’re a Nike-fan, this is the place to go crazy, even if there are other Nike stores. This is one of the big ones! They have fashion kicks as well as running shoes.
KITH (337 Lafayette St)
A classic in the sneakers world. We’ve dropped by every time we’ve been in New York. They have fashion sneaks (i.e. not running shoes) and lots of semi-expensive and STREET clothes. They’re pretty tuned into what’s going on and stock women’s as well as men’s sneaks. And check out their cereal bar – very on trend. Yup, you can eat and shop simultaneously. The dream!
EXTRA BUTTER (125 Orchard St)
Wholly as the name implies; this is extraordinary. Really nice sneaker store (think they only stock men’s sneakers?), which has insanely many collector’s items. Super, super fashion. And great service! It’s located in a generally cool shopping district (near Ludlow), and also stocks a bit of clothes and accessories.
ADIDAS ORIGINALS (115 Spring St)
Another flagship store – à la the above-mentioned Nike. If you’re an Adidas fan, you must go here. They’ve got apparel and sneakers as well.
BILLIONAIRE BOYS CLUB (7 Mercer St)
Pharrell’s brand and flagship store – a pretty big store with lots of street wear for men.
STADIUM GOODS (47 Howard St)
Another nice sneaker store, which also has collector’s items. If you’re looking for a particular vintage of a specific sneaker, there’s a chance they’ve got them at Stadium Goods. All of those special (and pricey) sneakers, such as Yeezy’s, you’ll find here.
clothes
INTERMIX (98 Prince St)
Did you see the beautiful car bursting with flowers in the early spring (the one in the first image here)? It was parked in front of Intermix, which is a pretty big store in a really nice shopping street with tonnes of inspiration. They’ve got Balmain, Alexander Wang, Phillip Lim, Ganni and lots more. The racks are a little too overloaded to my taste, but they’ve got a lot of good things collected under one roof.
HATCH COLLECTION (17 Bleecker St)
I also mentioned Hatch in my post on maternity wear the other day. Hatch does women’s wear that’s great before, during and after pregnancy. It’s not specifically maternity-like, meaning that lots of women will find something to their taste. Besides their own label, they stock maternity jeans from e.g. Current/Elliott, baby clothes and some beauty items for pregnant bellies, among other things.
OPENING CEREMONY (35 Howard St)
Perhaps my favourite shopping destination in all of New York? I LOVE Opening Ceremony. Their own stuff as well as their cool collabs, of which there are crazily many. They are eminent at mixing the familiar and making it quirky and cool. They also have other resident designers, the common denominator being cool vibes and aesthetics.
BEACON’S CLOSET (10W 13th St)
Stepping into a giant storage space, you, very apropos of my post on vintage clothes in Copenhagen, become a part of vintage heaven. Floor to ceiling, the space is BURSTING with vintage clothes, and you can make the wildest bargains. But prepare yourself on an overwhelming experience as the clothes are squeezed in among each other, and there’s just so, so much of it. Make sure to have sufficient energy for it, and consider parking non-shoppers in a chair with a magazine or similar.
OUTDOOR VOICES (251 Centre St)
No doubt the most exquisite workout clothes in the City! A super healthy-looking exercise label, with less focus on neon and much more attention directed towards comfort and soft colours. You’ll want to buy it all.
LULULEMON (1928 Broadway)
They’ve got multiple outlets. Perhaps my favourite workout clothes label? If that’s a concept. On my trip to LA as well as New York, I bought tights – high-waisted in the softest stretchy fabric. It’s really, really genius. The fit is amazing for most sizes. If you need a workout T-shirt, they’ve got around 29 different varieties – probably at least one you’d like. It’s in the expensive end of the spectrum, compared to e.g. H&M, but it’s durable – wash after wash.
HANRO OF SWITZERLAND (806 Washington St)
A lingerie brand, which you’ll also find in Illum, from which I’ve bought a few bras. Their triangular wireless bra are genius – soft, suitable, exquisite and durable. Their flagship store is also in NYC, so if you’re a fan, you gotta drop in!
RACHEL COMEY (95 Crosby St)
Very nice New Yorker brand, which they also stock at Lot#29, I’ve noticed. Comey does shoes, bags, knickknack for the home, but most of all just everyday pieces with a twist. And colours! Beautiful colours and patterns – she’s not afraid of those. I bought the loveliest woollen trousers on sale, which I’ve been using a lot.
UNIQLO (546 Broadway)
Lots of outlets in New York (and the rest of the world) and the brilliant when it comes to basics. I bought a thin ultra light down quilted vest to wear under my coat on cold days, which fits into my purse, plus some of their thermos underwear, which is just so good. They’ve got everything from T-shirts to jeans to knitwear to coats, totally basic, but very good quality and price points!
THE RISING STATES (168 Ludlow St)
A funny little store near The Ludlow. The place where I bought my turquoise plastic beads bag in the image above. GREAT purchase. I get lots of compliments for that. You don’t have to go out of your way to get to the store, but if you’re in the area, do check it out.
accessories
FILSON (40 Great Jones St.)
One of the ultimate men’s bag makers. Filson <3  Some of you may recall that Adam was stopped in the store by The New Yorker and had his photograph taken, etc? The style is clearly Midwestern, Mountain-y – it stocks camping gear and lumberjack shirts. Very utility-focussed. But they also have some beautiful bags and general leather accessories for men – as well as for women who are into the hunting-inspired. Someday, I’ll buy Adam a bag from there. They’re supposed to last for life.
ALEXANDER OLCH (14 Orchard St)
If your dad/brother/boyfriend/husband needs a new tie, this is the place to go. Super cool shop with pocket squares, handkerchiefs, ties – all the works. Whether it’s handmade, I don’t actually know, but you can leave the shop with some pretty unique pieces – in the most positive sense of the word.
MANSUR GAVRIEL (134 Wooster St)
Oh, I was so close to buying one of those round bags. I paced myself though, but my god it was tough. SO much good stuff! Mansur Gavriel is genius when it comes to – by now – cult bags. A generally pastel and monochrome palette. Typically, they’ll pick a handful of colours each season, and then they create clothes, shoes and bags in those exact shades. For that reason, the shop is also a treat for the eye – with pink walls, of course. Fulfil your girly dreams and visit the shop.
beauty
RICKY’S
They’re in multiple locations and a brilliant American version of Matas. Just wilder. Focussed solely on beauty and hair. They’ve got everything. From a billion kinds of hair bands to shampoo brands to extensions. It’s very down to earth and by no means fancy – but they’ve got lots of funny American brands and such nice hair thingies.
LE LABO (233 Elizabeth St)
Again, multiple outlets! My favourite favourite favourite perfumery. They opened a shop in Copenhagen, if you’re interested in checking it out. Their decor varies from outlet to outlet – always in tune with the spaces themselves but with an old apothecary feel in common.
GLOSSIER (123 Lafayette St)
A must must must for beauty addicts. Even if Glossier starts shipping to Denmark from this coming autumn, nothing beats visiting the penthouse on Lafayette St. A pink piece of heaven. Of all the products you ought to try, I can mention the favourites that I always get; ‘Boy brow’ – best brow product, a gel with colour, which controls the brows, and ‘Haloscope,’ a top notch highlighter, which I use daily.
WILNER CHEMISTS (100 Park Ave D)
If you’re a dietary supplements geek, this is the sickest store. Floor to ceiling, it’s full of all sorts of concoctions and with very different concentrations than what we’re used to in conservative Denmark. You can suddenly buy Q10 (which, as one of the only products on the market, can affect semen as well as egg quality for the better, according to doctors and the book ‘It Starts with the Egg’) in 400 mg rather than the lousy 50 mg, which, by the way, cost a fortune here in Denmark.
home/food
CHELSEA MARKET (75 9th Ave)
Torvehallerne go home! A mix of food and non-food. Anthropologie, Moscot (glasses/shades) and various others, alongside heaps of deliciously presented food. A must, near the High Line, for foodies and shopping-aficionados.
ICONIC MAGAZINES (188 Mulberry St)
If you’re looking for a totally niche magazine on… Yes, I don’t quite know what, they’ve got it here! Iconic Magazine is every printed press fan’s paradise. He’s got ALL of the magazines. All kinds of amazingly beautiful niche mags. Everything from standard Vogue to ten varieties from all over the world to The New Yorker to all kinds of newspapers, etc, etc. A dream!
ABC CARPET & HOME (888 Broadway)
A classic! A sort of department store, in the neat and pretty way. It may not sound super exciting, but it’s kind of more romantic and unique than for instance Magasin in Copenhagen. They’ve got vintage carpets, vintage clothes, a cute kids’ department – it’s gigantic! AND they’ve got three restaurants as well, which are all good. The Italian and vegetarian ones are particularly decent.
COMING SOON (37 Orchard St)
A cool little furniture shop. They’ve got a nice mix of vintage and new. If you’re looking for some new dining table chairs in chrome with leather seats in the right patina, a bit of handmade ceramics and art – this is where it’s all happening. It’s a small shop, so you’ll quickly get an overview of it. Good and fun little things.

HAPPY SHOPPING!

 
 
 
 
 
 
 

6 kommentarer

 1. Louise Frost siger:

  Hej Cathrine. Tak for endnu en guide. Nu er jeg helt klar til at besøge NY til september. Har du eventuelt flere tips til vintage-shopping / loppis og sådan? Eller måske nogle af dine andre awesome læsere ved hvor man skal gå hen.
  Knus Louise

  1. Cathrine siger:

   Kalder alle søde læsere – det må de kunne hjælpe med 😀 Ellers fandt jeg denne på Time Out: https://www.timeout.com/newyork/shopping/the-best-vintage-clothes-shops-in-new-york GOD tur! KH

  2. Rikke siger:

   Williamsburg og Brooklyn er de bedste områder til Vintage, og 2nd hand butikker. Awoke på 5th & Bedford er lækker indrettet og med et ret godt udvalg.
   Horizons på 5th & Metropolitan,, lidt mere fashion forward og avantgarde/unikke ting.
   Beacons Closet og 11th Cosingment ligger begge på 5th Ave (Den på Brooklyn siden, når man kører over Manhattan Bridge) Beacons er mængde og skjulte skatte, 11th er udvalgte men gode ting, mange designer tasker og sko.
   Er det en Hermes taske eller couture fra de gamle store designere man er efter, så kig forbi Angelas på 2nd Ave lige nord for Houston (tilbage på Manhattan)

 2. Rikke siger:

  Der ligger også en Intermix nede i området ved Chealsea Market, faktisk lige for enden af Highline, ved Washington & Gansevoort. Skråt overfor ligger i øvrigt Trina Turk, som har en masse spændende kjoler, toppe og diverse prints. Generelt kan hele området mellem 9th & 10th Ave nede bag Chelsea Market anbefales, det er en god blanding af High End flagship stores og små skæve og spændende designere og labels man ikke ser andre steder.
  På 6th Ave mellem 18th og 19th Ligger en kæmpe Marshalls & TJ Maxx, der kan man altid gøre et godt kup, også på designere som Marc Jacobs, Nike, Adidas, Ralph Lauren, Kors osv. Husk også “outlet” stormagasinet Century21 nede ved Ground Zero.
  Jeg synes også man skal unde sig selv en tur rundt i de kendte stormagasiner, som Saks 5th Ave, Bloomingdales, Bergdorf Goodman og Barneys, om ikke andet så bare for oplevelsen, men det er farligt område hvis man har et utæmmet shoppegen 😉
  Men det kan siges om hele NY, ha ha

 3. Emma Jo siger:

  TAK for en skøn guide! Det er altså så godt med nye input :))
  Selv har jeg fået øjnene op for de små, lidt skæve butikker på Bedford Ave. i Williamsburg – og så er Soho jo ALTID en sikker vinder

 4. Mohammed siger:

  tak for en interessant guide, vi er fem gutter som skal til new york dagen før black friday, og jeg kunne godt tænke mig at høre om du kender til herremode butikker a la WOOD WOOD, HAN københavn, Won Hundred, NN 07 eller Norse Projects i New York..
  Glæder mig til at høre fra dig

Send en besked