Top

Skies are blue

25.11.2011
Skabt af Cathrine

ÅH jeg er tosset med den her tendens! Skyprint er populært, jeg har fundet nogle virkelig smukke items, som jeg gerne ville iføre mig, hvis økonomien var til det! Der er et eller andet barnligt-tegneserie-agtigt over printet, og det elsker jeg. Værsgo’ at savle!

Må. Ha. Nu.

Storm & Marie har lavet de lækreste silke-tøjstykker, som jeg drømmer om. Hvis du også er forelsket, så kan de to kjoler købes herog her. Billederne har jeg lånt fra Kia.

Så fin silkekjole fra Won Hundred, jeg har prøvet den i Illum, og den var lidt lille i det ? hvis du skulle være interesseret. Jeg synes, den er mega smuk, og så kan den både bruges til familie-tam-tam og fest. Farverne i virkelighedens verden er så flotte, mørke og dybe! Den kan købes her.

Jeg har nævnt dem før på bloggen, Jeffrey Campbells Lita-boots. Jeg er virkelig forelsket i dem! De her er ingen undtagelse. Hjemmesiden, jeg har fundet dem på, finder du her. Og i de næste tre dage har de ?Black Friday?, det betyder du sparer mellem 30-50 % på en masse items!

Christopher Kane har lavet en kollektion med det her print! Han kalder det bare Galaxyprint. Same same. Noget af det er smukkere end andet.. I får lige lidt mere Kane! – btw hvad sker der for plysskoene?? Minder utroligt meget om noget man så i 90’erne – ren Barbie-girl/Me&My.

Disse tre sæt er ret fine, men jeg tror ikke jeg ville kombinere skyprint med skyprint. Det er måske liiiige for meget af det gode!

Hvis Alexa Chung har det på, er det hot!

Kanes overdådige kjole – lige til en nytårsfest? Billederne kommer herfra.

Hvad synes I, er skyprint fedt?

Send en besked