Top

Skønhed: En ny fugtfavorit

05.06.2017
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, tolérance avène

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, tolérance avène

Annonce – i samarbejde med Avène

Der er sket det vildt seje i mit lille forretningsvæsen, at jeg er udpeget ambassadør for Avène det næste halve år. Et mærke jeg er rigtig glad for til min tørre, allergikerhud, som har været en fast del af mine apoteker-hauls i Frankrig.

Det er ikke de produkter, der står længst fremme på min hylde, og det er også sjældent dem, der har nået bloggen – de er praktiske, nødvendige hjælpere. Lidt ligesom min inhalator eller allergipiller – (næsten) livsnødvendige, men måske også lidt undervurderede. De gør ikke meget væsen ud af sig på indpakning, og de har ikke den der hypethed, som andre beautyprodukter får. Men det er lidt synd, for de virker for mig. Og det er sådan set det vigtigste i min bog.

Som barn har jeg været atopiker – jeg har haft børneeksem. Smid allergier, krydsallergier og astma oveni, og så har I et styks mega skravlet barn, der var på flødekur om sommeren og i kurbad om vinteren. En del er jeg heldigvis vokset fra, så jeg har kan nøjes med færre allergier, astma og lidt eksem i knæhaserne om vinteren. Derfor falder det mig ret naturligt at forsøge mig med relativt rene produkter, produkter jeg stoler på, som gerne er med så få, gerne øko-ingredienser – men ikke så øko, at jeg slår ud. Det er en balance, og ærligt talt lidt en jungle at finde rundt i.

Tolérance-serien er ret smart lavet, vi taler nørdet om emballage især. De har lavet en helt særlig lukkefunktion på tuberne, så der slet ingen bakterier eller luft slipper ind. Tubens indhold forbliver altså sterilt. Det gør faktisk også, at man kan nøjes med syv ingredienser i masken fx og ingen konserveringsmidler. Uden at gå på kompromis med holdbarheden eller hygiejnen. Det er ret vigtigt, hvis man har lidt sart hud – om det er tør hud, uren hud. Produkterne må ikke blive fyldt med bakterier fra vores fingre, for det forværrer en udsat hud, og hvis ikke der tænkt over et ordentligt doseringssystem, så bliver det en bakteriebombe med en ansigtscreme fx.

Dét jeg får flest spørgsmål omkring, det er min hud. Det lover jeg at fortælle mere om. Men grundlæggende renser jeg morgen og aften, efterfulgt af mist, serum og en god fugtighedscreme. En til to gange om ugen giver jeg mig selv en omgang hjemmespa. Jeg har en favoritskrubbemaske, som jeg bruger (som vist egentlig ikke er sindssygt “ren”), og den skal altid følges op med en et ordentligt drag over fugtnakken. Og der har jeg i tre uger testet masken fra Tolérance-linjen. Jeg laver typisk en mini-spa-session søndag formiddag, hvor der nul planer er, så det ikke gør noget, at huden fedter lidt. Den skal have lov at suge alt, hvad den kan, når den får chancen. Især nu om sommeren, hvor solen også koster lidt på fugten i huden.

Masken kan købes HER eller på apoteket, og jeg kan altså varmt anbefale den. De andre produkter er en fugtcreme og min rens – og så en mist eller thermal water. En favorit efter rens og før serum. Hver dag. Men alle de rutiner – dem skal jeg nok komme ind på .

 

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, tolérance avène

^^^Det er lidt sødt <3 Frida skal partout være der, hvor jeg er. Også når jeg arbejder.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, tolérance avène

9 kommentarer

 1. Avene er eminent. De har også en meget fed creme med en smule kløestillende i, der er eminent til vores to eksembørn. Har droppet at tælle, hvor mange tuber vi efterhånden har købt, brugt og presset de sidste dråber creme ud af 🙈😄

  1. Cathrine siger:

   Mon det er den Josephine også refererer til? Hvad hedder den mon Marina? Bare til de tørre dage, så tager jeg imod fif med kyshånd!
   Jeg skærer i øvrigt tit emballage over for at få det allersidste med 😆 KH

   1. Sabrine siger:

    Er det mon den, som hedder xeracalm? Den bruger jeg i hvert fald, når det begynder at blive koldt udenfor. Den virker så godt på min hud! Den er lavet til personer med eksem/børneeksem. 😊

 2. Josephine siger:

  Avene er fantastisk. Og var et af de eneste mærker, jeg kunne bruge, da min børneeksem pludselig sagde “hello” midt i 20’erne.
  Heldigvis gik det over igen – men Avenes creme til kløende hud er virkelig god. Et lille tip, hvis der er andre derude, som kæmper mod eksem.
  Desværre glemmer jeg tit Avene, fordi man kun kan købe det på Apoteket 🙁

  1. Cathrine siger:

   Uhh, hvilken creme bruger du Josephine?Jeg har nemlig også tit lidt besværet hud om vinteren, så et fif er altid godt.
   Du kan sagtens købe på webapoteket – så slipper du for turen på apoteket ☺️ KH

 3. Camilla N siger:

  Vigtigt! Jeg skal til Paris i weekenden, og så kan jeg jo snildt lige stocke op på Avené 😀

  1. Cathrine siger:

   Så må du altså prøve den der maske, den er jeg så glad for! Den er super oven på en dybderens! Og god tur 😀 KH

   1. Camilla N siger:

    TJEK! Skriver det ned i noterne på min telefon, så jeg husker det 😀 Tak for tips :-*

 4. J siger:

  Mon du kommer til at præsentere os for cremer, som indeholder SPF, som del af dit ambassadørskab? 🙂 Jeg leder nemlig efter en, som ikke indeholder parfume, parabener osv., men som også har SPF i. Jeg venter i spænding 😀

Send en besked