Top

Sneaker collection 2014

26.11.2014
Skabt af Cathrine

Sneakers, rockpaperdresses, cathrine nissen, mary katrantzou for adidas, liberty for Nike
^^^From bottom left, contains adlinks:

Liberty for Nike, Sky High Dunks (newest collaboration) // Adidas // Adidas Gazelle (alternative) // Nike Free Inneva (alternative)

Nike Free // Keds // Liberty for Nike, Free // Nike Roshe Run

Notabene Slip-ons // Reebok 30 year anniversary // Isabel Marant Bart // Adidas ZX700 (alternative)

Nike Free // Liberty for Nike, Free // Mary Kantranzou for Adidas // Asics Gel Lyte III

Nike Roshe Run (alternative) // Nike Free Flyknit
Sneakers, rockpaperdresses, cathrine nissen, mary katrantzou for adidas, liberty for Nike

Det er rætti, rætti længe siden, jeg har lavet et indlæg med mine sneakers, som efterhånden er blevet til en samling (hvor mange skal der til, før man kan tale samling? Mere end to? Så er vi der vist…)! Der er blevet solgt og tilføjet lidt af min samling, som sidst blev vist for halvandet år siden. Og jeg er faktisk tit blevet spurgt om jeg ikke ville give jer en status, men i mit hoved har jeg tænkt: “Der er da ikke sket en fis, jeg køber da ingen sneakers – jeg toppede sidste år”. DENIAL! Haha, jeg har da fået tilføjet lidt i år, som min kæreste så pænt påpegede i går. Sneaker addict… Snaddict! Nyt ord, høhø!

Så hvad er nyt for i år? Jeg har fået et par Keds, som minder mig totalt om en af mine yndlingsfilm – Dirty Dancing, det er jo Babys sko! Så har jeg endelig prøvet den der slipon-trend, som er meget sommerlig, og den passer min smalle fod glimrende. De mest brugte i hverdagen er nok det par pelsede Marant-sneakers, jeg fik med hjem fra Paris. Jeg KNUSelsker dem. Og så blev det også til at prøve en helt ny Nike-model, nemlig et par Skyhigh Dunks i Libertyprint. Og nårh ja, et par Asics har fundet deres vej ind i skabet OG mit allernyeste par – mine Mary Katrantzou for Adidas. Dem er jeg meget, meget glad for.

Generelt gælder det nok, at jeg er meget glad for sneakers, der er lidt særlige. Jeg ejer ikke klassikere som hvide Stan Smiths eller sorte Roshe Run. Men er der blomster eller pels på – så må de gerne bo her, haha! Sneakers kommer på nærmest hver dag, også i vinterperioden. De går til kjoler, pencil skirts og jeans. Det hele nærmere sagt! De bliver slidt, og det kan I også se på især mine lyselilla Reebok – de er altså lidt trætte, haha! De har været med til så mange fester, og sidste fest kan jeg ikke rense af, ligegyldig hvor meget jeg prøver (I kan i øvrigt se her, hvordan I renser sneakers).

Hvilket par er jeg mest glad for? Nok mine Marant-sneakers. De går til ALT! Og hvad drømmer jeg så om? Ikke så lidt endda, haha! Jeg har kig på Rita Ora for Adidas, for blomsterprintet og modellen er så fin. Så overvejer jeg at customize mine egne Pendleton Nikes eller prøve en klassisk hvid Adidas ZX 700 af, men jeg tror, at hvide sneakers er for upraktisk for en gris som mig. Stan Smith er blevet sinddsygt hypet i år, og jeg kan så godt lide den sølvgrå model eller den pelsede, men jeg er bare ikke så glad for den sorte kulør, men altså… Pels! Til den eksklusive side drømmer jeg om nogle nudefarvede fra MiuMiu, men det bliver nok ikke foreløbigt til den pris, ha!

Sneakers, rockpaperdresses, cathrine nissen, mary katrantzou for adidas, liberty for NikeJust a “few” of my sneakers. Am I cray cray for having eighteen pairs? Might be… But as an active dog walking, biking Copenhagen gal I need my shoes to be comfortable and easy on the foot and the posture.

It’s been a year and a half since I showed the collection and while I have sold a couple of pairs I can’t deny the collection has grown to. With double the amount… And my Marants bought in Paris this year are my absolute FAVORITE. They go with everything. 
Sneakers, rockpaperdresses, cathrine nissen, mary katrantzou for adidas, liberty for Nike

9 kommentarer

 1. Lisbeth siger:

  Haha, jeg sidder her og bliver helt misundelig på din trappe! Det giver bare sådan nogle flotte billeder, sådan som den snor sig (:
  Er selv ikke helt den store sneaker-pige (var lige ved at skrive snickers haha!), ejer kun to par klassiske all stars. Men med så imponerende en samling som din formår du alligevel at vække en vis misundelse. Godt samlet 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha, jeg har desværre en hordergen! Porcelæn, sneakers. Det kræver sit af pladsen 😀 Og så elsker, elsker, elsker jeg også vores trappe, det er mit yndlingssted i huset 😉 KH

 2. Anne Pahl siger:

  Misundelse er en grim ting, men den banker godt nok på hos en sneakerspige som mig når man ser sådan en samling. Hvor er der mange fine par!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha, du er sød Anne! hvis du er en sneakerpige, så er jeg overbevist om, jeg også kan savle lidt over din samling 😉 KH

 3. a siger:

  Øhm… det er ikke længe siden, du skrev et indlæg om tøj, mode og bærerdygtighed. Tanker om forbrug og miljø.
  Så det her indlæg undrer mig bare lidt. For der er lidt modeblogger-forbrugsmonster (købe, købe, købe og så snak om, hvad jeg vil købe, købe, købe) over det.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Selv om jeg er bevidst om forbrug; ikke køber 10 kroners fra ebay-Kina, ikke køber akrylstrik osv. så er jeg altså ikke hellig.
   Det synes jeg bestemt også, jeg skrev i det indlæg. Jeg skrev, at jeg var meget opmærksom på kvalitet, og dér hvor jeg især sætter ind er hvordan jeg behandler mine ting (som fx at vaske sneakers i hånden, så de holder meget længere modsat maskinevask) og så er det altså at købe gode ting, som holder år efter år. Forbrug og smid-væk – det forsøger jeg at arbejde meget stærkt imod. Og det går godt. Det ældste par her er seks år gamle. Intet smides ud – to par er solgt videre i år. Jeg elsker hvert par, og man kan sagtens samle og passe på sine sager uden at være et forbrugsmonster.
   Jeg laver ALDRIG normalt indlæg med “new in”, da jeg i udgangspunktet er lidt imod den slags (med mindre det er noget helt helt helt særligt som har krævet blod sved og tårer), så det her er et samlerindlæg på lige fod med det folk elsker om mit porcelæn osv. Jeg synes selv, det er skønt at se samlerindlæg i dameblade fx. Om det er kunst eller dyre håndtasker. Jeg synes virkelig ikke, at samlermentalitet er skidt – det er det, hvis jeg købte for at bruge to gange og så smed ud.
   KH

 4. L.A. siger:

  Ååååh de grå Adidas med hvide prikker. De måtte gerne flytte ind til mig ASAP 😉
  Min samling tæller hele 3 par sneakers pt., men jeg får som oftest også slidt dem op, før jeg køber et nyt par. Man er vel på SU 😛

Send en besked