Top

Søndagshygge: Vores bryllupsvideo

18.09.2016
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Godmorgen fra København <3
Ahhh! Vi er hjemme! Det tog kun lige en 15-16 timer, plus et stopover i Doha. Vild lufthavn i øvrigt, kæmpe stor og så sjovt at sidde og kigge på folk. Lufthavnen er det bedste sted at people spotte!
Vi landede klokken 6.30 og var hjemme lige i tide til at Irma åbnede. Det har vi sgu aldrig prøvet før – at købe ind sammen med alle børnefamilier klokken 08.00 en lørdag, hah! Vi holdt den kørende til kl. 21.00 og så i seng. I dag vågnede vi klokken 07.00 og tog op og trænede en times tid, og det var SÅ SÅ dejligt. Vi har ikke trænet i fire uger, og det var hårdt, og jeg kan helt hundrede ikke gå i morgen, men det er alt værd.
Selv om de her nærmest seks ugers undtagelsestilstand omkring bryllup, bryllupsrejse osv. har været vidunderlige, så er jeg også så glad for, at vi er hjemme og kan komme på plads. Her er stadig bryllupsrod, og største opgave på agendaen i dag er takkekort. Vi trænger lidt til almindelig hverdag, men den skal tidsnok komme.
Men jeg har også stadig lidt at vise jer. Nogen af jer har bedt om lidt detaljebilleder, og det vil jeg forsøge at samle til jer. Og så har jeg også et interview med Maria på bedding, som hjalp mig med kjoler – hun kommer med gode tips til brudekjolekøb, som godt kan være lidt et mas.
Men vigtigst af alt, vil jeg forsøge at sprede det lidt ud, så det ikke bliver mere overload end der allerede er, hehe… Der er også mere Bali! På et tidspunkt 😀


 
I dag vil jeg gerne vise jer en meget personlig lille video, hvis I har lyst  – tag lige pænt imod den, den er egentlig ret privat 😀 Men det ved jeg jo, I gør, altid <3
Vi havde foruden Camilla Jørvad til at tage billeder, også Sergio fra Storybook Studio til at lave en lille film. Det lød først lidt amerikansk at have en videograf – derovre er det helt normalt, men vi er så vanvittigt glade for den. Helt vildt. Man får så meget stemning med og store grin, tårer.
Det er vildt, vildt fedt at have den video. Vi har set den så mange gange og på repeat, og så snart jeg går ind i kirken, så tudbrøler jeg, når jeg ser den, haha! Den er bare så fin, stemningsfyldt og mega meget i vores æstetik.
Hvis I overvejer video – GØR det! Det er den bedste investering, virkelig. Vi er så glade for den. Jeg synes faktisk også, at det ville være en smuk bryllupsgave at ønske sig – bede folk om økonomisk hjælp til det, så letter det lidt på økonomien, hvis I også har fotograf. Bare et foreslag! Videograf er i hvert fald det nye og noget af det fedeste!
Og Sergio kan jeg kun anbefale på det allervarmeste. Han var så sød og helt diskret – han kom som den første på hotellet hos mig klokken lidt i otte om morgenen, og så gik han efter receptionen. Vi fortryder kun, at vi ikke havde ham med hele dagen. Det ville have været dejligt at have lidt taler og brudevals. Vi kan jo ikke gøre det om, men bare et tip jeg vil give videre. Hvis det kan lade sig gøre, så hav ham hele dagen. Vi fik videoen et par dage efter den 13. og vi elsker den.
Så værsgo’, et lille kig ind i det allerhelligste, vores vielse og timerne før og efter. Og HVIS I også fælder en tåre, så meld lige ind, haha! Måske er det bare hos os, fordi det jo var vores dag? GOD søndag!

119 kommentarer

 1. Mille siger:

  Jeg tudede. Virkelig meget! Det vidste jeg ikke man gjorde over andres bryllupsvideoer som 17-årig! WOW så smuk en dag

  1. Cathrine Widunok Wichmand siger:

   Awww Mille <3 Du er sød 😀 TAK! KH

 2. Sacha siger:

  Jeg er helt færdig! Virkelig flot film! Så godt fanget med Adam der tager en dyb indånding i kirken!

  1. Cathrine Widunok Wichmand siger:

   Aj det er et af mine yndlingsøjeblikke! Det er så godt fanget <3 KH

 3. Josefine siger:

  Okay, jeg tudede! Hold kæft, hvor man misunder den kærlighed! Og hvor er det verdens fineste lille film! Man fornemmer SÅ meget stemningen og følelserne, selvom man ikke har været en del af det. Og hvor er du helt afsindig smuk! Tillykke med kærligheden1

  1. Cathrine Widunok Wichmand siger:

   Jeg synes også, den er SÅ fin. Så stemningsfyldt og fin. Han har fået så mange detaljer med <3 Og tak altså, for alle roserne <3 KH

 4. Laura siger:

  Hold nu helt ferie, hvor er det en fin video. Jeg fældede lige en lillebitte tåre, da Adam lige måtte tage en dyb indånding i kirken. Så fint øjeblik! En videograf er hermed føjet til min bryllupsønskeliste.
  Stort tillykke med det hele. Jeg ønsker jer alt det bedste <3

  1. Cathrine Widunok Wichmand siger:

   Aw <3 Jeg elsker også det lille glimt. Det er bare så sigende. KH

 5. Malene siger:

  Wow! Får helt ondt i hjertet på den rigtig gode måde! Hvor er det dog en dejlig video!!

  1. Cathrine Widunok Wichmand siger:

   Jeg er også bare så glad for den <3 KH

 6. Sara siger:

  Hold nu kæft!!! Hvor mange gange kan man få tårer i øjnene på 4 minutter?? Det kan man ca. 5 gange!
  Det smukke lommetørklæde fra din mor.
  Forventningsfulde gæster i kirken
  Adam der tager en dyb indånding inden det hele går løs.
  Da I går ud af kirken, som mand og kone.
  Og til sidst da I kører væk!
  Jeg glæder mig sådan til det bliver min tur, selvom det nok er liiiidt langt ude i fremtiden 🙂

 7. Katrine siger:

  Kæft altså, at have en mand der kigger på en, som Adam kigger på dig. Det er ægte kærlighed. Lige der.

 8. Lisbeth siger:

  Åh for pokker, smukke jer! Hvor er det bare vildt af jer, at I deler den her video med os. Tak! Det er bare så smukt – selv min bryllupskritiske kæreste listede om og kiggede med over skulderen, og jeg tror faktisk måske lidt han forstod 😉
  Sådan en smuk video til to smukke mennesker, som virkelig fortjener hinanden <3
  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 9. Amalie siger:

  Jeg kommenterer ellers ikke normalt, selvom jeg nyder at følge med i dit fine univers, men denne gang er jeg nødsaget til at gøre en undtagelse, især når man lige har set noget på personligt og intimt. Jeg kan godt forstå, hvorfor I synes det var det hele værd at have videograf, for det er simpelthen så smuk en video, der virkelig fanger stemningen (også selv om man ikke selv har været med) og kærligheden. Jeg fældede også en tåre, så du er bestemt ikke alene om den del. Og så vil jeg gerne slutte af med at takke dig rigtig mange gange for at du har ladet os følge jer helt tæt på gennem hele bryllupsforløbet – du har inviteret os med på sidelinjen i noget meget privat, som vi ikke nødvendigvis skulle have adgang til, og du har gjort det på så fin en måde. Jeg elskede bryllupsdelene, der var så detaljerede og fint beskrevet, at man føler man har været med hele vejen. Du er uden tvivl min yndlingsblogger – og jeg håber du aldrig stopper <3

 10. Ravn siger:

  Så fin en video! <3 Og hvor så det bare ud til at være et smukt bryllup!

 11. Sille siger:

  Hold nu kæft hvor er den fin! Og ja, så fint fanget med Adams dybe indåndning <3 Du er simpelthen den smukkeste brud!

 12. Anna siger:

  Smukkeste video! Jeg indrømmer gerne, at jeg fældede en tåre eller to.. Det har været så fint at kigge med og få så mange detaljer fra jeres bryllup – TAK. I er simpelthen så gemmenførte. Tillykke med kærligheden og hinanden <3

 13. Simone siger:

  Nej, nej, nej hvor er den god .. og fin.. og SÅ SMUK! (sådan en vil jeg også have, når jeg engang skal giftes!)
  Stort tillykke med kærligheden!

 14. Katrine siger:

  Hvor er det smukt!

 15. Anne Lotte siger:

  Kirken??? Jeg tudede efter 30 sekunder og måtte afbryde videoen på grund af huset fuld af legeaftaler og børn. Haha.
  Så skøn video og allerede meget tidligt fornemmer man alle følelserne og glæden ved dagen. Jeg forstår godt sober glade for den.

 16. Amalie siger:

  Noget af det fineste jeg længe har set! Sidder med tårer ned af kinder og med et smil så bredt! Er vild med Adams pusten ud da han står og venter på dig, dit vinde grin da der bliver kastet ris/eller hvad det er ude foran kirken, og ikke mindst da i smager kagen og du ser forbavset ud over at den faktisk er god – måske bedre end først antaget? 😉
  Den er virkelig skøn at se og tåre og smil her fra, sikke en dag.

 17. Karoline siger:

  Elsker videoen og elsker Frida til sidst. Hun var også i festhumør<3

 18. Kamilla siger:

  Jeg var rørt allerede fra det øjeblik, hvor din mor får gaven på hotellet. Så fin og smuk en video – tak fordi du deler. ❤️ Velkommen hjem!

 19. Sarina siger:

  Årh, jeres video er bare så rørende! Musikken, elementerne og vinklerne – det er bare så godt lavet.
  Jeg har set disse slags videoer fra Amerika – og derfor er jeg så glad for at I har taget ideen til jer! Man fanger stemningen på film – det er bare ikke det samme som at kigge på billeder.
  Hvis jeg skal giftes så skal jeg også have video på – så nu har jeg gemt linket til Storybookstudios. Just in case 😉
  Fortsat god søndag!

 20. Stinnefh siger:

  <3 <3 <3
  Jeres dag!
  Jeg tog ellers også lige selv en dyb indåndning inden videoen gik igang, klarede også det første stykke, men jeg går i stykker af kærlighed under bryllupskagen. Jeres kontakt, ping pong ('nårh mmh, den her smager jo vildt godt') <3 .
  I er smukke og jeg er dybt taknemmelig over at du vil dele SÅ meget af dit bryllup. Det er så ægte og der vendes lige vrangen ud af jeres forhold og det næsten helt intimiderende at komme så tæt på jer. Altså, det er meget positivt ment!
  Så tak <3
  Kærlighed fra Stinne.

 21. Nanna siger:

  Okay, okay. Jeg er en tudemarie! <3

 22. Michelle A siger:

  Jeg fik våde øjne et par gange, må jeg indrømme 🙂 SÅ smuk video! Jeg forstår godt, at I er så glade for den. Tak for at vi måtte være med på sidelinjen på den største dag <3

 23. Simone siger:

  Så fin og magisk video. Du er simpelthen så smuk!

 24. Thit siger:

  Nu har jeg set den tre gange, og jeg bliver ved. Den er så, så fin og tårerne løber. Gud hvor er du smuk og hvor er det hele smukt. <3

 25. Kristina Ø siger:

  Det var med en klump i halsen jeg så videoen! Rørende og smuk <3 Det er virkelig et godt håndværk, og så fint sat sammen… Kan virkelig godt forstå at I er glade for den. Tænk at have den at kigge på om 20 år, og se tilbage…. Ej men det er jo lige til en kæmpe tudetur med glædestårer :')
  Og velkommen hjem fra Bali!! Doha er den vildeste lufthavn. Var også ser vi mellemlandede begge gange vi har været på Bali. Elskede at side nedenunder på den lille kaffe-biks og lure på mennesker!

 26. Ida siger:

  For pokker hvor er det en smuk og magisk film<3 Han har virkelig fanget nogle fine øjeblikke, hvor man virkelig kan fornemme hele stemningen og jer. Og jeg fik allerede tårer i øjene, da man ser det fine lommetørklæde. Fraklippet med Frida til slut er helt fantastisk. Tusind tak fordi du deler kære Cathrine!

 27. Laura siger:

  Jeg ELSKER hvordan en af jeres niecer (går jeg ud fra) begejstret kaster konfetti efter jer ved kirken (2:20) <3 Og også øjeblikket hvor en forbikørende råber tillykke ud af vinduet, da I står på vejen (2:48). Kan virkelig godt forstå, at I er glade for den! Og selvom videoen slutter så fint med, at I kører væk, kan jeg også godt forstå, at I gerne ville have haft video fra hele dagen. Nøj, hvor må jeres kinder have gjort ondt af at smile 😉 Det ser simpelthen ud som den bedste dag! Endnu engang tillykke <3

 28. Cecilie siger:

  Wow! Hvor er det en rørende video!

 29. Sofie siger:

  Ååååh, jeg fællede også en tåre eller tre! Hvor er det bare skønt og dejligt at se. Så meget kærlighed! Det ligner verdens bedste dag <3 med verdens smukkeste par!

 30. Mille siger:

  SÅ fint Cathrine! Tak fordi du deler det med os. Vi har for et par uger siden hyret Sergio til vores bryllup næste sommer, hele dagen. Nøj, jeg glæder mig. Hvor er det bare nogle fine glimt han har fanget, han er hamrende dygtig. Jeg føler næsten jeg var med. Så tak fordi jeg måtte være fluen på væggen et øjeblik <3

 31. Louise siger:

  Den video er noget af det smukkeste jeg længe har set!!
  Du er simpelthen SÅ smuk på den store dag!!!

 32. Astrid siger:

  Hvor er det bare en sød video fra en rigtig kærlighedsdag! Nu glæder jeg mig endnu mere (hvis det er muligt) til vores eget bryllup til næste sommer. Ser frem til at læse med om tips med brudekjoler! Har slubret alle dine bryllupsindlæg i mig indtil videre 😉

 33. WOW en fin video! Jeg tror der gik lige nøjagtig 20 sek før jeg begyndte at tude. 🙂

 34. Emma siger:

  Ih, hvor er det altså en fin video! Jeg havde tårer i øjnene efter få sekunder, haha 😀
  P.s. Jeg er vild med Frida til sidst! Mega god detalje 🙂

 35. Sidsel siger:

  Tårerne strømmede jo ned af kinderne… Hold nu op, hvor i klær’ hinanden – og hvor var du smuk! SÅ gennemført smuk.

 36. Turid siger:

  Åhh hvor er det bare en fin video – så mange storslåede øjeblikke <3 Jeg havde tårer i øjnene allerede, da din veninde ankom i starten 😀 Og hvor var det også bare en fin gave til din mor! Jeg har slugt alle bryllupsindlæggene råt og glædes sådan over jeres kærlighed 🙂 Stort tillykke med brylluppet og tak fordi i deler jeres glæde med os <3

 37. Line Amalie siger:

  Jeg tuder også nu! Ret sindssygt at blive så rørt over dit bryllup, når jeg kun kender dig fra din blog

 38. Lærke siger:

  Hold nu KÆFT en dejlig video❤️ Jeg vrælede hele vejen igennem – i er så smukke og søde at se på. Jeg er så vild med hvor meget du bare altid smiler, det er skønt! Stort tillykke med hinanden, det så ud til at være den perfekte dag. Og tak for det lille fine fine indblik i jeres store dag – jeg blev meget glad og rørt

 39. Natasa siger:

  jeg prøvede at lade være med at græde, men i stråler jo bare så det rammer helt ind i hjertet.
  Stort tillykke med jer!
  Knus

 40. Julie siger:

  Søde Cathrine, det er simpelthen sådanne fin lille video. Jeg elsker det øjeblik, hvor Adam tager en indånding inden, du går ind i kirken 🙂
  Storr tillykke med jer og kærligheden!

 41. Marie siger:

  Jeg kommenterer ellers ikke, men wauw, bare wauw!

 42. Lea siger:

  Fantatisk smuk video. Jeg fælede en tåre, det må jeg indrømme. Fantastisk udstråling du har. Stort tillykke med jeres bryllup 😀

 43. Sikke en smuk video! Forstår godt at den er guld værd! Den fanger virkelig mange fine øjeblikke, og jeg er vild med, at du lader os få et sådant indblik i den vigtigste dag i dit liv 🙂
  Jeg fik de vildeste kuldegysninger, da du nærmede dig kirken, og din mand tager en kæmpe indånding. Det er en smuk kærlighed I har.
  Jeg ønsker jer inderligt alt det bedste! I er simpelthen inspirerende <3

 44. I siger:

  ÅÅÅrr hvor fint!

 45. Ann siger:

  Jep. Jeg tudede. Hvor ser det hele bare så fint ud! Så mange fine små glimt fra sådan en stor dag. Åh tillykke igen til jer begge og velkommen hjem 🙂
  Ps – elsker det lille klip med Frida til sidst!

 46. Ane siger:

  Ja, jeg sidder så og græder lidt her i metroen – bliver så rørt af al den kærlighed <3

 47. Signe O. siger:

  Hvor ér det en fin film! Virkelig rørende med alle jeres smil og kys – og smil og kys – og så lige liiiidt flere smil og kys 🙂
  Jeg ønsker jer alt, alt det bedste!

 48. Pernille siger:

  Våde øjne og kriller i maven på jeres vegne herfra! Virkelig godt klippet sammen, især mellem dig og Adam lige inden du skal ind i kirken 🙂 kæmpe stort tillykke!

 49. Stine siger:

  Den video er jo fantastisk!

 50. Ane siger:

  Ih hvor er den fin – tak fordi du deler både den og de andre indlæg om brylluppet! Jeg lapper det i mig og håber på at jeg er lige så heldig en dag 🙂

 51. Dorte siger:

  Wau. Elsker elsker ELSKER jeres film – hvor er den skøn, og hvor er I skønne. Hjerteligt tillykke til jer <3

 52. Camilla S siger:

  Jeg græd. På den pinlige måde. Hvor er I søde!!!

 53. Tina siger:

  Årha. Der fik jeg så lige tømt tårekanalerne. For filan hvor er i smukke og skønne. Og det er da virkelig den fineste video! Jeg tager virkelig mod alle anbefalinger og bryllupsindlæg med kyshånd. min kæreste og jeg blev nemlig forlovet i sommers og ser også frem mod bryllup. Dog er intet rigtig planlagt endnu, da det lige er med at få et overblik – det er jo en helt ny verden der folder sig ud, det der med bryllupper! jeg tænkte på, om du kunne have lyst til at dele en form for tidsplan for jeres planlægningsproces? Jeg aner vitterligt ikke i hvor god tid man skal være med det hele.
  Ellers vil jeg bare endnu engang sige kæmpe tillykke til jer. Det ser ud til at have været en helt fantastisk dag og rejse.
  Knus Tina

 54. Trine siger:

  Hold nu fast en fantastisk video! Jeg sidder stadig med en klump i halsen – alle følelserne skinner så tydeligt igennem. Det bedste er næsten at se, hvor spændte i begge to er, lige inden du skal til at gå op ad kirkegulvet. TAK for at dele den med os og STORT tillykke <3

 55. Anja siger:

  Smuk smuk smuk film! Sergio er nemlig i sandhed en dygtig mand, men også et smukt par han her har haft fornøjelsen af at forevige….

 56. Line siger:

  Årh Cathrine, hvor er det bare SÅ smuk en kærlighed. Jeg fik tårer i øjnene, da i kom ud af kirken og ris samt konfetti kom flyvende. I ser lykkelige ud helt ind i knoglerne

 57. Camilla siger:

  Dejlig dejlig film 🙂
  Mænd i Doha (og andre steder) går ikke i burqa. I UAE har de f.eks en kondoora på, som er en lang hvid skjorte. Det har de også i Saudi og Qatar og med et hovedklæde (tørklæde) der hedder en gutra.
  Kvinderne bærer en abayha, eller alm tøj med en shayla (sjal) og en burqa hvis den dækker ansigtet. Det er dog mest Saudi og Afghanistan kvinder der bruger det.
  🙂

 58. Line O. siger:

  Forholdet mellem blogger og læser er altså en mærkelig størrelse.. Her sidder jeg i s-toget og smiler over hele femøreren, på kanten til at tude, og ser med til jeres helt igennem fantastiske bryllupsdag. Uden at kende jer overhovedet. Men jeg føler alligevel at I bloggere – særligt dig, Emily (hvis forlovelse jeg stadig er høj på) og Christina – er som virtuelle veninder, som man kender in real life også. Så magisk altså. Stort tillykke med dagen, med Adam som din mand og med livet sammen. Og velkommen hjem 🙂

  1. Maiken siger:

   Her må jeg også lige deltage!! Det godt skrevet, det er præcis sådan jeg også har det! Seriøst har bare siddet med smil fra øre til øre, uden må egentlig kender dem!! 😀 Er glad for jeg ikke er alene. Haha.
   God søndag.
   Og endnu engang tillykke Cathrine 🙂 Det er sådan en smuk video og han har virkelig gjort det godt ham jeres videograf (hedder det egentlig det? :-P)

 59. Sarah siger:

  Haha, jeg tuder med det samme!! Så dejlig video 🙂

 60. Malene siger:

  Så sidder man som helt fremmed og STOR vræler altså! Hvor var det smukt! Tak fordi du delte det med os <3

 61. Sarah siger:

  KÆRLIGHED ❤️ Hvor er det bare en fin fin film…

 62. Anna siger:

  ÅÅÅÅh Cathrine tårende triller ned… tænker på den dag det bliver mig med min kæreste. Er godt nok kun 22 men ved bare at han er den helt rigtige! SÅ smuk en lille film! Kan slet ikke komme mig over hvor smuk du og Adam er! I passer perfekt sammen. HELT perfekt! Hjertelig tillykke! Jeg ææælsker din blog og taler hele tiden om den til folk om hvor sjov sød og inspirerende du er! Er godt nok på SU men overvejer SÅ meget at købe den læder jakke fra Mads Nørgaard! Det er mig der hedder annahoejrup på Insta 😉

 63. Ditte siger:

  “Fælder en tåre”??????!!!!!! ØØØØØØH JEG TUDEDE!!!!!!!
  Fuldkommen fantastisk video – og skønt med Frida til slut – lige i jeres ånd. <3

 64. Katrine S siger:

  Jeg græd præcis 37 sekunder inde. Wow, hvor er det bare en flot video og et fantastisk flot bryllup. Tak fordi du deler den med os 🙂 <3

 65. Anna Caya siger:

  Simpelthen så fin en video!! STORT TILLYKKE!

 66. Maja siger:

  Wow!! Virkelig, virkelig skoen video til evigt minde 🙂
  Hvor ser I bare lykkelige ud begge to. Tak fordi du delte, at hyre en videofotograf er helt klart en idé jeg vil have med mig, naar jeg en dag skal giftes 🙂

 67. Så smuk du er – og så smuk en mand du har <3 Tillykke med det hele!

 68. Sabrina G. siger:

  Åh! <3 Kærligheden besejrer alt! Jeg måtte se filmen i etaper for ikke at fælde en tåre… Det er så fantastisk smuk en film af jeres dag! Den fanger bare alle de rigtige øjeblikke. Var det ikke fantastisk for dig at se, hvordan Adam bare står der foran alteret og trækker vejret dyyybt, inden du kommer ind? Ej mand, jeg synes det øjeblik er så sigende altså! I har så meget kærlighed at det stråler ud gennem skærmen, og får en til at smile over hele Femøren 🙂

 69. Lisbet siger:

  Den er simpelthen så fin, jeg fældede også en lille smile-tåre

 70. Julie siger:

  Tåre fældet, direkte ned i min morgenkaffe <3 <3 <3 så meget kærlighed i en lille video er slet ikke til at forstå, helt fantastisk ide! Og hold OP hvor er han ovenikøbet mega dygtig, ham Sergio 🙂 igen, kæmpe stort tillykke, smukke smukke brud (og gom!) – tak fordi i ville dele dette helt særlige med os!

 71. Camilla siger:

  FANTATISK film. Jeg blev rørt – hele tiden. Det er verdens bedste ide, oh hvis ikke vores bryllup lå to år tilbage, ville jeg gøre det samme. Min mand laver sådanne videoer over vores rejser – en blanding af videoklip og stilbilleder – bare med musik under. Jeg er vild med det!

 72. Julie Monberg siger:

  Jeg måtte også lige tørre tårerne væk, da filmen sluttede. Hold op hvor er den fantastisk! Jeg kan i den grad godt forstå, at I er glade for videoen – sikke et suverænt minde fra jeres dag.

 73. Thilde siger:

  Fantastisk video, der indfanger stemningen så fint. Tak fordi du deler!!

 74. Signe Caroline siger:

  Jeg sad og så videoen gennem et slør af tårer. Simpelthen så flot en video! Hele jeres bryllupsforberedelse, din fortælling om da du friede til Adam og jeres forhold generelt har udover, at være flot og spændende givet mig ro i mit eget forhold. Tak, fordi du deler så ærligt og generøst ud til os! Og tillykke endnu en gang med det hele 🙂
  PS. Hvornår er du i øvrigt tilbage i radioen og kommer du tilbage?

 75. Katrine Hansen siger:

  Er lige blevet spurgt om jeg er ok, af damen ved siden af mig her på cafeen… Jep! 35 år gammel, med en tåre trillende ned af kinden, over en meget smuk bryllupsvideo. Jeg må istemme, at det er så rørende og sødt, da Adam lige tager en dyb indånding i kirken.
  Mit svar til damen på cafeen var: ‘ Ja, jeg er helt ok. Blev bare lige lidt rørt, over en smuk video, af et par jeg ikke kender.’ 🙂

 76. Nanna siger:

  Wow! Så rørende! Hvor er det en fin video. Har du nogensinde fået at vide, at du ligner Keira Knightley? 😉

 77. MetteM siger:

  Hvor er det en rigtigt fin video og hvor ser I begge glade og overlykkelige ud. Både før og bestemt ikke mindre efter vielsen. Man kan virkelig fornemme stemningerne igennem hele videoen.
  Jeg var ved at stoppe før den var helt færdig, fordi ‘rulleteksterne’ kom, så blev helt overrasket – på den gode måde – at Frida lige dukkede op. Sikke en dejlig lille ekstra detalje det må være for Jer og så fint det er uden musik. 🙂
  Stort tillykke til Jer.

 78. Nina siger:

  JEG stortuder i hvert fald! Alt er så smukt i den video. Men størst af alt er glæden. Dén skinner igennem! Tillykke med det hele 🙂
  Nina

 79. Mathilde siger:

  Oh yes, jeg fik tårer i øjnene, der hvor du kommer ind i kirken! Hvor ser din far også stolt ud! Jeg håber også at kunne give min far den oplevelse på et tidspunkt

 80. Mette siger:

  Jeg tudede og min hage bævrede på den der lidt ucharmerende måde, ha ha 🙂
  Tak fordi du deler videoen med os <3

 81. Emilie siger:

  Åh hvor er det smukt!

 82. Søs siger:

  Av, altså.
  Når man er 1500 km væk hjemmefra – og har efterladt manden derhjemme, så går den der lige i hjertet. Hvor er den fin. Hvor ville jeg ønske jeg selv havde sådan en video fra da vi blev gift for tre år siden. Meget smukt. Meget romantisk.
  Nu glæder jeg mig endnu mere til om præcis 41 dage, hvor jeg igen sætter fødderne på dansk grund. Kærligheden trækker. Det er ligesom om man mærker den mere, når man ikke har den ved sin side.

 83. Beam siger:

  Hvor FANTASTISK at vi måtte få lov til at lure lidt med i jeres bryllup! I kid you not, men du er så absolut min yndling inden for blogging p.t. – jeg er vist stoppet med at blogge selv (har ikke haft ordentligt tid siden jeg blev mor, tsk… kliché – men sandt), så følger ikke så meget med i Blogland mere. MEN har selvfølgelig fulgt med på sidelinien og elsker dig i min radio! <3 Og hold nu kaje, hvor er I da kære (ja, det er måske ikke lige et ord, man bruger om kvinder og mænd i jeres alder, men du ved… Jeg er mor o.s.v. 😉
  Shit, det var en dejlig video – kan godt forstå I er glade for den! Jeg har selv haft 10-års-bryllupsdag i juli, og sådan gjorde noget fancy noget lavede vi altså ikke til vores bryllup! Haha! Stort til lykke til jer! I er da for skønne!

 84. camilla siger:

  Jeg elsker jeres bryllupsvideo. Så stemningsfuld og I er så smukke begge to. Jeg er vild med at I med denne video får mulighed for at opleve hinandens reaktioner lige inden du går ind i kirken. Så fint ! Og jeg grinte højt af den afsluttende møffende detalje med Frida.
  Sikke en smuk video og dag I kan se tilbage på til evig tid nu ved blot at trykke play.
  Åh jeg er fyldt med varme indeni efter at have set jeres glæde <3 Og det er ikke fordi jeg sidder i Californien og ser den 🙂
  Hurra for jer og for kærlighed

 85. Cecilie siger:

  Sidder på kontoret, så der blev virkelig kæmpet med at holde tårerne tilbage. Jeg har aldrig drømt om selv at holde bryllup… until now. Så tak for det 😀 haha. Så smuk dag og smukt brudepar. TILLYKKE!

 86. 0:47 fyldtes mine øjne med vand. Lige der hvor din mor får lommetørklædet med det fine broderi. Og hold kæft, hvor er Adam sød, da han lige puster ud inde i kirken. Som han tænker “nu er det nu!” 🙂

 87. Julie siger:

  Ej, hvor er det fint. Ej hvor er det fint. Hvor mange gange kan man gentage det?
  Hende den korthårede dame/pige/lady, der følger dig ind til kirken – hvem er det? Hun ser brandgodt ud – og det gør du og din mand i øvrigt også 🙂
  Smil
  J

 88. Sara Lyck siger:

  Elsker elsker elsker din blog, din måde at skrive på, samt bryllups og Bali delen.
  Sluger det råt ☺️
  Min kæreste og jeg rejser selv til Bali om en månedstid, så en slags “rejseguide” og tips ville være så fedt

 89. Josephine siger:

  Ej altså Cathrine, det her er det fineste! Jeg sidder med et stort smil og tårer ned af kinderne. De kom allerede frem ved forberedelserne (okay, måske især der, hvor din mor får lommetørklædet). Stemningen er så fin, og man fornemmer virkelig glæden og forventningen over det store, der snart skal ske.
  Jeg har ikke kommenteret før, men jeg har kæmpe respekt for dig og jer. Hvor er det vildt, at I deler denne video. Tusind tak for at lukke os med ind på jeres dag. Det ser bare så smukt og fint ud det hele. Jeg har nydt at følge med i forberedelserne og det her er bare kulminationen af det hele. Kæmpestort tillykke og alt det bedste fremover til jer <3

 90. Julie siger:

  Fantastisk stemningsfyldt film! 🙂 Al den kærlighed, hvor er det dejligt. 🙂
  Jeg står selv og skal giftes til december så dette får mig kun til at glæde mig endnu mere. 🙂
  Tillykke med brylluppet og kærligheden.
  Mvh. en trofast læser fra Fyn, -Julie. 🙂
  PS. Hvilken neglelak havde du mon på til jeres bryllup? Jeg synes jeg har svært ved at finde en;-)

 91. Caroline siger:

  Aaarj, en fin video! Elsker det lille klip til Frida til sidst 😉

 92. Thea Pedersen siger:

  Når man er nyforelsket som mig får man kuldegysninger lige med det samme og der går ikke længe før man får tårer i øjnene og de løber ned af kinderne!
  Hvor var/er du bare smuk Cathrine <3

 93. Laura siger:

  Smukt! Og ja, fælende et par tårer! <3

 94. Julie siger:

  VIRKELIG en fin video! Tudede også lidt, SÅ smukt!!! <3 Tak, fordi du deler noget så intimt og privat, det er så fint! 🙂

 95. Katrine siger:

  Jeg begyndte allerede at få tårer i øjnene bare af at læse teksten og nogle af kommentarerne til videoen, og har derfor ventet med at se videoen til jeg var alene, så jeg undgik at foranledige folk til at tro at der var sket noget forfærdeligt.
  Og det var klogt, for hold nu op, jeg er en tudemarie! Tror ikke engang jeg havde set 30 sekunder, før jeg næsten ikke kunne se for bare tårer.
  Som flere af de andre har skrevet, så er det en lidt sær ting, at en video med folk, man aldrig har mødt, kan røre én så meget. Men det er simpelthen så smuk og rørende en film, kærligheden stråler ud af den (eller rettere: jer!).
  Tak fordi du vil dele den!

 96. Christina V siger:

  Jeg har også våde kinder! Det havde jeg også efter halvdelen af dine bryllups-indlæg. Det er en virkelig fin video. Fortryder kun at jeg så den mens min kæreste er alt for mange kilometer væk i Aarhus. Man bliver jo helt kærligheds-skruk af det der!

 97. Anne siger:

  Åh, hvilken smuk, smuk, SMUk film. Ligesom samtlige andre læsere fældede jeg også en tåre (eller hundrede), mens jeg så filmen, og hold nu op hvor ser I bare begge ovenud lykkelige ud. Jeg bliver så glad helt inden i på jeres vegne, og filmen fanger bare alle følelserne og stemningen så godt. Jeg er også ret vild med det øjeblik, hvor Adam tager en dyb indånding. Virkelig godt fanget. Tusind tak fordi du deler denne personlige video med os Kathrine, så kom læserne næsten med til brylluppet 😉 Hvor må du have været en vidunderlig dag!

 98. Ida siger:

  Det, kvinderne i Doha har på, hedder en abaya. Ikke en burka. Det, mændene har på i Doha, hedder en tawb. Det er slet ikke svært at slå den slags op inden man demonstrerer sin kulturelle blindhed 🙂

  1. Cathrine Widunok Wichmand siger:

   “Kulturelle blindhed” og så med en smiley bagpå – det er vist det, man kalder en lort pakket pænt ind, men den er flot placeret på et indlæg som dette 😉 Men lad nu det være. Det er svært at vide det hele, så det er da dejligt, at jeg kan blive klogere, tak!

 99. Vinni siger:

  Meget fin film – hjertelig tillykke til jer <3

 100. Nanna siger:

  Åh Cathrine, hvor er det bare en dejlig video!
  Jeg sidder stadig og småtuder her i kommentarsporet, pyha!
  I ser meget lykkelige ud, alt held og lykke og gode tanker til jer begge 🙂

 101. Bente siger:

  Hold nu op, hvor er den fin!!!

 102. Rikke siger:

  Hvor smukt og rørende. Er selv lige blevet gift og ville da ønske vi havde sådan en video nu… Stort tillykke til jer.

 103. Line siger:

  Jer to i kirkedøren altså <3

 104. sille siger:

  Al tvivl om hvorvidt jeg skal giftes eller ej – forsvandt lige der. Smukt!

 105. Tina siger:

  GÅ-SE-HUD! Smukt. All you need is love ♥️

 106. Lena siger:

  Man kan ikke andet end at blive glad, når man ser jeres video… Og lidt rørt 😉 Tak, fordi du delte den med os. Skøn video! Stort tillykke <3

 107. Camilla siger:

  Meget, meget smukt og rørende. Hvor er du smuk og smilende 🙂

 108. Camilla siger:

  FANTASTISK film. SÅ dejligt at gense det hele 🙂

 109. Didde Møller siger:

  Den er fantastik. Jeg vil helt sikkert også overveje sådan en video, hvis jeg er så heldig at blive gift en dag. XOXO

 110. Asta siger:

  Jeg har kun fulgt din blog i 1/2 års tid, så jeg har først nu set videoen, efter du linkede til den i indlægget om jeres 1års bryllupsdag, og her sidder jeg så, 19 år gammel og med tårer i øjnene – hold da op, en smuk video!

Send en besked