Top

Splash of color

21.12.2011
Skabt af Cathrine

Tænk at jeg kun fik lavet et indlæg i går, tsk tsk… Der sker lige lidt meget pt, alle dem jeg gerne vil nå at sige god jul til, og så arbejde. Og julegaveshopping. Og. Og. Og. I kender det! A har endelig fået sine eksaminer overstået, så hey, der kommer nogle ordentlige dagens lige om snart! Jeg var lidt vild i går. Jeg elsker farve, og i går var jeg gået planken ud! Der var ikke ét sted på kroppen, hvor den ikke havde fået hele armen. Lyset er egentlig lidt fjollet, for min lilla strik er meget mere pang i virkelighed.

Jeans – Versace for H&M // Knit – Benetton // Necklace – H&M

Jeg har sjældent fået så mange kommentarer på mit outfit på arbejde – det kan da ikke være skidt! Jeg er virkelig glad for de her jeans. Tror kun de bliver federe til sommer. Apropos Versace – min søde veninde gjorde mig i går opmærksom på, at Versace lancerer en “Cruise Collection” for H&M til sommer. Den vil indeholde ting og sager både til herrer og kvinder. Jeg tror umiddelbart hendes look passer bedre til sommeren. Generelt set var den nylige Versace/H&M-kollektion ikke særlig tilgivende over for os i norden og vores teint. “Cruise Collection” vil være præget af palmeprint og vilde farver – ikke noget nyt under solen dér. Jeg ligner et kæmpemenneske! Det er et fjollet billede, men jeg blev helt fascineret af, hvor lange ben, det ser ud som om, jeg har. Bær over med mig. Jeg skulle ud og have en drink eller to med mine dejlige studieveninder i går aftes, og jeg nåede akkurat hjem, luftede Frida, spiste en bunke spaghetti med kødsovs og så ud af døren igen. Og nårh ja, så nåede jeg også at skifte jeansene ud med mit wrapskørt. See you l8r allig8r! Follow my blog with Bloglovin

3 kommentarer

  1. […] søster og svigere, mine yndlingsstrik fra Benetton, som jeg har blogget om et par gange her og her. Det er virkelig en vidunderlig trøje, 100% lammeuld og til 229,- Jeg begriber det […]

  2. […] var fantastisk, tingene var generelt ikke mig, printet, kjolernes snit – med undtagelse af verdens fedeste jeans, som jeg er indehaver […]

  3. […] men tænkte, at jeg nok ville gå tilbag med den. Men den blev og NØJ hvor er den blevet brugt, se HER og […]

Send en besked