Top

SS14 Nike X Liberty: The Merlin Print

03.05.2015
Skabt af Cathrine

Nike X Liberty collection SS15, Liberty sneakers
Er der overhovedet nogen på linjen? Det er spørgsmålet. Solen skinner, det er lunt og lækkert, isvejr, bestemt ikke computervejr. Med mindre man, som jeg, tager den med uden for i solen. Det er faktisk slet ikke så dumt.

I går ryddede jeg op i hele gården. Lå på knæ i timer og fjernede græs mellem fliserne, hvinede lidt af lykke, når jeg fik has på en mælkebøtterod. Jeg ved ikke, hvor mange af jer, der kan sætte jer ind i dén glæde, men den er til at tage og føle på, haha! Så fejede jeg hele baduljen, plantede nye klematis, fjernede ukrudt ved stakittet. Gården er klar til sommeren, som jeg bestemt også forventer kommer NU. Jeg har fødselsdag om atten dage, og det plejer altså at være kort-kjole-vejr. Jeg tror på det. Lige nu sidder jeg i jeans, strik, Hello Kitty-sokker i mine havesandaler (Birkenstock (og Hello Kitty har sneget sig UDEN på mine jeans, ømt))  og halstørklæde. Modepolitiet ville hænge mig til spot og spe, men ja’ da ligeglad, ja’ da ligeglad! Det er simpelthen så vidunderligt.

Som den habile Liberty-sneaker-samler jeg er (se selv her), så er det ikke gået min næste forbi, at den nye kollektion er landet. Denne gang er de mere grafiske end blomstrede og romantiske, som de plejer at være. Printet er som konceptet dikterer hentet fra Libertys enorme kollektion og stammer denne gang fra 1972; “The Merlin Print”. De udvider med flere og flere modeller, og der er lidt for enhver sneakerfan.

I kan se mine Nike High Dunk her eller her, mine Nike Free her, mine kærestes Nike Roshe Run her, mine gule Nike Free her, her eller her.

SES SENERE!

Adlinks: Air Max 90 // Classic Cortez // Air Max Thea // Tennis Classic // Air Rift
Nike X Liberty collection SS15, Liberty sneakers

5 kommentarer

 1. Lisbeth siger:

  Det kræver altså også nogle ret vilde skills at få ordentligt fat i de der mælkebøtterødder. De er nogle hårdføre sataner, så hvert lykkehvin har været helt på sin plads, hvis du spørger mig 😉
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Cathrine Nissen siger:

   Seriøst, jeg blev besat. Og det blev kun værre, når de ikke gav sig. Dumme rødder 😀 KH

 2. Lærke Bjorholm siger:

  Jeg er (desværre) online, og det er kun takket være den sidste (!) kemi-aflevering i mit liv, så den skal være god. Det er ikke så spændende, selvom det er den sidste, så det er godt at kunne tjekke ind hos dig og blive frisket lidt op, tak for det

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg hepper på dig til sidste, Lærke, snart er det overstået – go go go! KH

Send en besked