Top

Suede with me

23.02.2015
Skabt af Cathrine

Jeg er vild med, at I tit spørger, om jeg ikke liiiige gider vise nogle seje sneakers, fine gallakjole, gode konfirmationskjoler. Jeg kan det hele. Og jeg hygger mig tilmed med at lades som om, jeg kan bruge penge, som jeg surfer rundt.

Forleden satte jeg fokus på denim, som får et KÆMPE fokus den kommende sæson. Men også ruskind er kæmpestort denne sæson. Denim er jo egentlig altid smart, sommer for sommer, men ruskind vender nu tilbage. Det er igen den der 70’er-bølge, som nogen dyrker fuldt ud med brede jeans, bølget hår, træsko og ruskindsvest. Og så er der os, der bare gerne vil låne lidt hist og pist.

Lige nu har jeg kig på denne fine ruskindsnederdel, skjorten og bukserne på udsalg, hvis ellers de var der i min størrelse. Jeg kommer ikke til at gå all in på ruskind, men der skal nok blive tilføjet en ting eller to. Og det gode er, at der faktisk er mange fine ting til gode priser!

Contains adlinks

Ruskind, Rockpaperdresses, cathrine nissen

Skirt // Trousers (SALE) // Dress (SALE)

Skirt // Boots // Skirt

Skirt // Jacket // Skirt

Ruskind, Rockpaperdresses, cathrine nissenShirt (SALE, Black too) // Skirt // Skirt 

Sandals (SALE) // Jacket // Dress

Shirt // Sneakers (SALE) // Trenchcoat

 

4 kommentarer

 1. Jeg tror dælme ikke, jeg hopper med. Jeg kan slet ikke se, at det passer på mig(udover på fusserne) – men bukserne er meget fede! 🙂
  http://monicablander.bloggersdelight.dk/

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er jo egentlig skørt, for det er på en eller anden måde bare ru læder. Men alligevel er det en større overvindelse, der skal til 😀 KH

 2. Lisbeth siger:

  Den røde kjole og den blå nederdel er virkelig begge lækre items! Er også ret hooked på de lyse bukser. Den fine detalje ved foden er virkelig smuk, men synes nu tanken om ruskindsbukser er en smule skræmmende :b

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hahaha det er sjovt, for tanken skræmmer også mig 😀 KH

Send en besked