Top

Sunny Beach by day

05.08.2013
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Alle seks piger! Seks Sunny Bitjes (som blev vores hashtag, da Instagram ikke ville tillade ordet ?bitch?). Katrine, Cecilie, Ditte,Merete, Natascha. Inviteret en hel uge til Sunny Beach afSuncharter. Vi har haft mange oplevelser sammen, her et par glimt af Sunny.

Sunny Beach om dagen er som Fredensborg Kræmmermarked møder Roskilde Festival. Fyldt med candyflossboder, isbarer, drinksbarer, lav-din-egen-t-shirt-forretning, boder der sælger ?Pama?, ?Adidos?, ?Louis Fuitton?. Du kan få en rigtig tatovering, en henna-tatovering, lavet plastiknegle, flettet cornrows, få sat en ?diamant? på din tand. Eller måske bare shoppe et denim-på-denim-outfit? En hel butik kun me denimsager ? nu ved jeg, hvor Britney og JT shoppede i 2001.

De holder, hvad de lover: Sunny. Beach. Det får du! 30-35 grader. Fint sand. Den slags man har lyst til at begrave sig i. Og hvis du ikke er en sandman, så er pool altid en mulighed. Og mændene ligger klar på stolene for at huje dig hele vejen til toilettet og baren, og hvor du ellers går hen. Sådan en entusiasme skal man lede længe efter.

Når du ikke ligger på stranden, kan du dandere den på Flower Street – hovedstrøget. Her er det vigtigt at bære sit Vikinge-VIP-kort. På alle tider af døgnet. Også uden for Vikingens åbningstider. Så får du nemlig lov til at gå i fred fra barernes promotere. Og dermed slipper du også for tilråb som “Pruitti gøøørls!” og værre “CUNTS”, når du stædigt siger “NEJ TAK!”.

Men du bliver jo også sulten! Og der kan du spise mexikansk på Mamacita, VIRKELIG god pizza på Stella di Mare, sandwich på Subway eller burger på McD (min favorit) eller Burger King. Bare husk dine paraghurt…

Og hvis du er fyr, kan du glo på piger. Den turistede slags der går all in på merchandise og fjollede håndtegn, der skal anses som en venlig gestus. Eller den slags piger der slænger sig ved poolen. Men i sidste ende – der er mest at kigge på for pigerne. For ca. 70 % (slag på tasken) af Sunnys gæster er mænd. Det betyder jo to fyre pr. pige. Hallihallo!

Husk altid at tage gaver med hjem til dine kære! En souvenir skal der til! Måske en hat. Og her er der flere at vælge imellem! Skal det være en flot sombrero? Eller en praktisk øl-/cola-/danskvands-hat? Sidstnævnte kan jo fint testes på stranden inden, den gives væk.

Og når du er træt af at shoppe gaver til alle andre, så tag the highroad; drik champagne og gå ud og kig på fine art. Portrætter af andre gæster der frekventerer Sunny Beach; Antonio Banderasa, RiRi, Leo DiCaprio og hans hund.

Hvordan Sunny tager sig ud om natten har et par tilføjelser til ovenstående – et indlæg til coming up!

9 kommentarer

 1. Camilla siger:

  Det ser bare super hyggeligt ud! 🙂

 2. Camilla siger:

  Mit indtryk af Bulgarien var også at de var ca 10 år bagud, vi boede på et resort udenfor Sunny Beach offer lignede alle vagterne skuespillere fra Miami vice serien – der var dæleme mange Don Johnson’er!!
  Jeg hørte også nogle små Sunny Beach historier i radioen i går 🙂
  Kh Camilla

 3. nanna S siger:

  Ha Ha, genialt billede af Britney og Justin 🙂 tænk hvis de var blevet sammen. Go griner på en tirsdag morgen. kram og go dag

 4. Sofia siger:

  Hahah, sjov beskrivelse! Omend den bekræfter lidt fordomme til trods for, at jeg venter spændt på Sunny Beach by Night 😉 men den ser ud tip, at i har haft en rigtig hyggelig tur!
  Må jeg høre, hvor din fine t-shirt er fra? Husker ikke at du har vist den herinde før, men måske jeg bare har glemt det 🙂

 5. AnnSofey siger:

  http://annsofey.wordpress.com/
  Lækkert ! Jeg vil også til Sunny beach !

 6. Miriam siger:

  Ej, jeg ville så meget lave Britney og Justin-joken, da jeg så denimbilledet, men så lavede du den først! Oh well, great minds, du ved… 😉

 7. sara siger:

  hvor er din fine fine blå bluse med orkidéer fra?

 8. Trine siger:

  Jeg plejer normalt ikke at kommentere, men jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, at du er den skønneste og sjoveste blogger. Dine indlæg bliver altid gemt til allersidst på min bloglovinkonto for at gemme det bedste til sidst – Tak, for den bedste blog!

 9. Sneglcille siger:

  […] (Billedet er tyvstjålet fra min roommate, nemlig søde Cathrine. http://www.rockpaperdresses.com) […]

Send en besked