Top

Tanketorsk

21.12.2011
Skabt af Cathrine

Jeg ved ikke, om det her indlæg giver mening. Men nu er det en blog. Min blog. Derfor tømmer jeg lige hovedet ud her.

Jeg blev forleden på arbejde spurgt, om jeg synes, vi skal lave en officiel Facebookside på min person. Altså en åben side, man kan gå ind og “synes godt om”. Og af en eller anden grund vælter tusinde tanker op i mit hoved.
Selv om jeg sender radio hverdag, så tænke jeg ikke over, at der faktisk sidder nogen på den anden side af radioen hjemme i deres stue og pakker julegaver ind eller spiser aftensmad, mens de hører mig.
Jeg nyder at gå ind i min lille grotte af et studie, sidde og hygge mig for mig selv. Så tager jeg hjem med metroen, og ingen ved, hvem jeg er.
Hvis jeg nu pludselig bliver officiel, så lever min person lidt mit eget liv. Tænker jeg. Men så tænker jeg også “slap nu af”!
Jeg ved godt, at det at få en facebookside med mit “officielle jeg” ikke betyder, at folk vil kunne genkende mig eller vide bedre, hvem jeg er. Men lige pludselig er jeg “out there”. Mit navn og person lever sit eget lille Facebookliv. Og det er mærkeligt.
Og tænk engang, hvis ingen “synes godt om”, så dingler min person bare rundt i cyberspace, ene og alene. Helt ensom.
Der er flere mærkelige tanker i det her, og jeg ved ikke, om det overhovedet giver mening for jer, men tanken om at være “officiel” er lidt skør.

Jeg talte også med de dejlige damer om det i går, “op på hesten” var ordene. Sådan ca.

Jeg ved godt, at det hele drejer sig om branding og praktik. Jeg skal bare lige arbejde noget mod ind i mit officielle jeg og tage et lille skridt ud i cyberspace.

Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer

 1. Rebeca Pons siger:

  Du skal ikke være urolig for at der ikke er nogle der “vil synes om” – du gør et fantastisk arbejde og derfor skal folk “derude”, se hvilket smukt ansigt der sidder bag mikrofonen!

 2. Jens Erik Nissen siger:

  Enig med Rebca! Du har kunnet “snige den” ved at det var Saras billede og navn på Populærs hjemmeside. Det kunne have været dit hvis de havde fået fingeren ud. Og så havde du ikke længere være anonym. Det er måske faktisk en god ide med en “officiel” Facebook for at holde folk fra din private. Betragt den som dit “vistikort” – og så har du din private for dig selv.

 3. Du er allerede “out there” her på bloggen, for folk der tilfældigt lige kommer kan forbi se lige direkte igennem dig ind til din person, fordi du skriver som du gør. Tag for eksempel mig, jeg fandt kun frem til din blog ved et tilfælde, og jeg er her endnu fordi jeg kan lide det jeg læser og synes om din person her på bloggen 🙂 Så egentlig er det vel ikke så meget anderledes end at have en blog med billeder og det hele, vel? 😉

 4. Hvor er I dejlige, det er meget opmuntrende at læse jeres kommentarer!
  Det er rigtig nok det med bloggen, at jeg jo egentlig er “out there” allerede, men jeg tror, jeg har tænkt, at det er står for egen regning, nu står jeg lige pludselig for noget i relation til DR i cyberspace. Det bliver lige pludselig lidt større og mere “alvorligt”. Og så er det heller ikke værre, Cathrine, det er for katten bare Facebook! I know 🙂
  Ja, jeg godt se, at det er fjollet!
  Nu er der heller ingen vej tilbage, “Cathrine Nissen” får snart en officiel Facebookside, så må vi se, om hun kan flyde eller om hun går under 😀
  Og mht. DR’s hjemmeside så overtager “Cathrine” også snart lidt sideplads dér!
  Lige pludselig er mit officielle mig over det hele. Men min blog vil altså blive ved med at være den uofficielle Cathrines hylde.
  KH

Send en besked