Top

Threading

22.12.2012
Skabt af Cathrine

NØJ juleferie! Åhhhh! Det føles dejligt; alle julegaver er købt,honninghjerterne er blevet bagt i dag (jeg måtte smuldre dejen for at maskinen kunne klare den ? den er strid at arbejde med), nu skal de bare hvile et par dage. I aften skal jeg ud med en af mine bedste veninder og vores kærester. Verden gik ikke under trods bange anelser. Hvordan kan livet ikke være sød?

I går tog jeg forbi Beauty Avenue igen ?  jeg var ret glad for min klip af Kendra sidste gang, så tog ingen chancer på endnu en frisør. Se mig, jeg har fået en frisørvane! Bum! Det er ikke sket i 4 år. Og så havde jeg også booket en tid til threading ?  er der nogen af jer, der har prøvet det? Jeg havde aldrig. BA har et decideret Eyebrow Rehab Programme ? vipperne sidder åbenbart ikke i fjæset for sjov. Threading er den ældste bryn-fjernings-metode-hallå-et-langt-ord. Det gør på ingen måde ondt og jeg har aldrig haft så skarpt skårne bryn, der er ingen små afstikkere, det er så pænt.

Jeg havde ladet mine øjenbryn gro stort set uden indblanding i to måneder. Og det skal man altså. De skal være ret naturlige, når man går i gang med programmet. Men så får man til gengæld også lavet et specifikt program og fremgangsmåde for sine bryn, yes man gør. Nogle har mishandlet brynene mere end andre ? plukket dem helt smalle fx. Det har jeg heldigvis aldrig. Men jeg af en eller anden grund smilehuller i begge bryn. Altså lige hvor de knækker ? ingen hår. What the fack? Især når der absolut ikke er sparet på hår nogen andre steder.

I Rehab-programmet får man målt og shapet dem perfekt til ens ansigt. Jeg vil gerne have dem brede og naturlige. Det er så pænt, synes jeg. Og jeg har også fået dem farvet ? på billederne er der stadig overskudsfarve på huden, så de ser lidt ekstra mørke ud. Men i morgen får jeg min kæreste til at tage et par billeder. Han kunne virkelig ikke lide dem, men det er også en stor forskel. Man skal lige vende sig til dem ? mest den mørkere farve. Ens bryn gør virkelig meget i øjnene, de er rammen om det hele. Hvis I har tid og lyst, så vil jeg varmt anbefale jer at prøve threading og få dem shapet perfekt til jeres ansigt. Jeg glæder mig allerede til om to måneder, når jeg skal derned igen.

16 kommentarer

 1. Nana k siger:

  Jeg er en af dem det har haft dem helt tynde – var åbenbart moderne da jeg var 12-13 år :-/ da det så blev moderne med ornlig tykke bryn, lod jeg dem gro og fandt ud af at de bare ikke ville voksne særlig meget (ved godt du ikke har det problem), men så begyndte jeg på silica for at få længere hår, og gud-hvad om det ikke også har hjulpet på mine bryn! Hvor der kun kom enkelte tykke hår før, kommer det nu små fine jævne lag af smukke “englehår”( ja jeg er glad)!! For at gøre det emne relevant har jeg aldrig prøvet threading, og har egentlig heller ikke planer om det, da jeg (hvis jeg selv skal sige det) er ret god med en pincet 🙂 (øj hvor var det en dårlig måde at gøre min besked emnerelevant på) men glæder mig til at se dine fine bryn i “action” 🙂

 2. Jeg prøvede det nede i Alanya – synes dog det gjorde ondt :b Kan godt være jeg bare er sart. Men ja, resultatet er super 🙂
  Og synes nu det er hammer pænt til dig.

 3. det var noget af en forskel, det er blevet super godt 😀

 4. Katrine B siger:

  Dine øjenbryn er godt nok blevet flotte!
  Jeg har aldrig fået en pro threading, men en gammel flammes mor (etnisk oprindelse) lærte mig det, og jeg har faktisk gjort det lige siden. Det er helt smertefrit, og meget hurtigere, når man lige får det lært!
  Man kan vidst også gøre det ved benene og under armene og sådan, men jeg tror simpelthen bare, det tager for lang tid for min tålmodighed!
  Katrine B.
  http://megetvoksen.bloggersdelight.com

 5. Miriam siger:

  Jeg plukker ikke mine, shaper dem kun, men det er ikke meget, der skal til. Jeg har ret fesne øjenbryn fra naturens side, så jeg er glad for optegningsmidler!

 6. Cecilie siger:

  Jeg er en af dem, der virkelig synes shaping og plukning er en videnskab – en videnskab jeg ikke selv på nogen måde kan finde ud af haha!
  Vil SÅ gerne prøve BAs browbar, men tanken om at lade min buske gro 1 måned eller 2 skræmmer mig godt nok. Jeg ligner, jeg ved ikke hvad bare efter 2 uger:-( – Jeg har også mørke bryn, så man kan virkelig se det når de ikke er rettet til.
  Men måske jeg bare skulle gøre det, for er så skuffet hver gang jeg får dem plukket proff. Synes enten de bliver for tynde eller at formen ikke klæder mig:-( Glæder mig til at se dine bryn!

 7. Mia Malene siger:

  Kunne helt vildt godt tænke mig at prøve det! Har bare været enormt skeptisk mht. smerte (jeg tror altså ikke på folk, når de siger at ting ikke gør ondt). Hvordan er prisen på det? 😀

 8. Michelle siger:

  Haha, jeg havde MEGA problemer med julehjerterne – og jeg havde endda lavet dobbeltportion, så stod med 2 kilo dej. Puha, det var hårdt. (jeg tlføjede en lille smule vand, og så gik det lidt bedre)
  Og enig ang. bryn – SÅ vigtigt at de er pæne!

 9. Cathrine Nissen siger:

  Se det er jo endda en pris-rimelig løsning i stedet for alle de der serum-sager, der findes til en bondegård! God tip 🙂 Jeg må sige, at det var en helt særlig oplevelse at opleve threading. Også selv om jeg nu også føler mig som pincet-habil hehe.. De får fat på hår, jeg i hvert fald ikke har en chance for selv at fange pga. lysindfald, skygger osv. Men hvad end der virker for os, skal vi bare blive ved med 🙂
  KH

 10. Cathrine Nissen siger:

  Altså jeg kunne mærke det mere, end jeg havde troet. Men jeg oplevede det ikke som smerte, så det rykkede i mig. Men der er sikkert forskel på teknikker og sådan 🙂 Åh hvor er det fedt, du kan lide det J-C, det er virkelig en markant forskel synes jeg!
  KH

 11. Cathrine Nissen siger:

  Ja er det ikke vildt? Det er en kæmpe forskel 🙂 Jeg er selv ret så glad for resultatet. En lille hverdagsluksus 🙂
  KH

 12. Cathrine Nissen siger:

  Ej hvor fedt! Hvor er det sejt at kunne selv. Er det til at klare på sig selv? Forestiller mig, at det er supersvært at lære? Det gad jeg godt at kunne – jeg er vild med, at brynene ser så skarpe ud!
  KH

 13. Cathrine Nissen siger:

  Ja os mig! Jeg skal også bruge lidt ekstra hjælp, men det gør dem jo også bare flottere og mere markerede. Det må da til gengæld være dejligt ikke at have hår i alle retninger, så vedligeholdelsen er til at overskue 🙂
  KH

 14. Cathrine Nissen siger:

  Uhh det var også lidt en sejr for mig – men det er kun slemt de første to ugers tid, synes jeg. Så er der kommet så meget længde på dem, at det ser ud som om “det er meningen” 🙂 Måske du skulle prøve at gå i gang over en ferie? Påskeferie? Sommerferie? Så er der måske knap så mange, der ser det. Men altså det er jo kun for en kort periode, og ingen har kommenteret mine. Resultatet er klart det værd 🙂
  KH

 15. Cathrine Nissen siger:

  Hæhæ, jeg synes altså ikke det var så slemt. Jeg kunne mærke mere end jeg havde troet. Men i forhold til at flere hår rykkes ud på samme tid, så var det ikke slemt. Jeg oplever tit at være ret sart omkring øjnene – jeg kan få vandede øjne af at plukke bryn. Men det her reagerede jeg slet ikke på.
  Jeg gav 1000 for en klip/føn/styling og en farve af bryn samt threading. Jeg har ikke lige den specifikke pris. Men første gang threading er dyrest, da du skal shapes og have lavet dit eget program. Det tager ca. 1 time. De andre gange tager det langt kortere tid 🙂
  KH

 16. Cathrine Nissen siger:

  Åh åh! Jeg synes altså heller ikke de er blevet bløde endnu. Fanme en mærkelig dej. Hm… Det gider jeg vist ikke næste år 🙂
  Ja brynene er hamrende vigtige!
  KH

Send en besked