Top

Til de der kan lide heste og lyserødt

16.04.2015
Skabt af Cathrine

hest_1
Okay, nogen af jer blev lidt forargede af mit uni-indlæg. Nogen så meget, at de sgu unfollowede. Så som en form for trøst; først 1) klorhexidin til at rense det blødende unisår og så 2) et plaster til at passe på det, så får I 1) en masse lyserødt og 2) en hest.

Den er helt ægte, hesten, ikke klistret ind, og en jeg spottede på Bispebjerg Kirkegård (!), som en dygtig rytter var ved at få taget billeder med under den blomstrende japanske kirsebærallé. Er jeg tilgivet? Er lyserød og pæn hest nok til at tilgive en dropout som mig?

Jeg kunne klart have gjort nogle ting anderledes – sagt hurtigere op i Stories. Sagt nej til så mange timer på radioen. Men sådan blev det. Der var noget økonomi, der skulle hænge sammen (jeg har ikke fået SU i årevis (den jeg har fået, har jeg betalt tilbage)), der var en usikkerhed omkring, hvor meget arbejde jeg mon ville få på DR (set i bakspejlet havde jeg ikke behøvet være så nervøs, som jeg var). Og så var der selvfølgelig også en eller anden førstetanke, som var “NU har jeg fundet min vej – pyt med uddannelsen”. Jeg tog derfor også orlov for en periode. Da jeg så vendte tilbage, var det med et urealistisk billede af, hvor meget jeg kunne bruge af tid på uni. Den orlov kunne have varet noget længere, uden problemer.

I sidste ende blev det sådan. Jeg er ærgerlig over, at tingene ligesom bare blev, uden jeg egentlig tog en helt aktiv beslutning – jeg lod bare stå til på en måde. Tog et fag ad gangen, holdt ikke helt øje med min studietid. Ja, jeg ærgrer mig over min egen indsats, og ja, jeg synes universitetet er åndssvagt i sin beslutning – på en helt urimelig barnlig “åndet” måde. For jeg forstår klart deres afgørelse, selv om jeg tænker “hvis jeg bare liiiige”. Men jeg accepterer afgørelsen, jeg har ikke klaget over den. Den er helt rimelig. Men jeg ærgrer mig alligevel. Det er ikke synd for mig, for jeg har sørme kæmpet med det undervejs – til slut nok bare haft så meget gang i karrieren, at motivationen lå et lille sted. Et fag ad gangen siden 2013 – det tager bare lang tid. I sidste ende viser det også tydeligt, at når man ikke tager en beslutning, så tager man også en beslutning. Det, skulle jeg have været mig selv helt klart. Men hey – jeg er også typen, der lige opdager e-boks, så jeg er bare ikke verdens mest tjekkede.

Nårh, men jeg er altså ikke Beyoncé? Jeg har ikke flere timer i døgnet. Jeg er også et totalt lystdrevet menneske, som knokler, men som også vælger fokus, hvor det giver mening. Det har bare været i radioen de sidste år. Hey! Jeg er sgu også kommet langt! Og bloggen har jeg fanme også lagt meget arbejde i – nogen anser, tæller den som “sjov”, men sådan ser jeg den bestemt ikke. Jeg sætter en stor ære i den, og jeg er meget taknemmelig for den, og jeg arbejder for at holde den spændende, relevant, mig osv.

Det er ikke synd for mig, virkelig. Jeg beklager, at jeg ikke kan inspirere mere på den unifront, og være “the one that did it all”. Jeg gad gerne have været mega inspirator, der bare lige gjorde det. Men jeg har stadig i sinde at undersøge mulighederne for at færdiggøre; genindskrivning, betalt. Whatever. Jeg ville ønske, at fremdriftsreformen bedre rummede unge i fremtiden, som har en anden vej gennem uddannelseslivet, men jeg tror, det bliver svært. Da jeg startede havde vi “evighedsstuderende” på sjette og syvende år. Det er ikke muligt i fremtiden, og det er sikkert også i orden. Men en mellemvej – det håber jeg på.

Jeg er mega stolt, af hvad jeg har opnået. Ingen tvivl om det. Jeg arbejder med en masse dropouts på P3, og det er sgu fine og mega dygtige mennesker. Det skal nok gå, uddannelse eller ej.

PS: Jeg håber, I kan lide heste. Eller lyserød.

hest3
hest2

41 kommentarer

 1. Cathrine siger:

  Du er en stærk kvinde, at turde stå ved sine valg kræver ofte meget!

 2. KatrineBJ siger:

  Jeg er vild med heste. Og lyserødt. Og ærlighed. Jeg er vild med, at du har levet dit liv og din karriere på dín måde, helt som det i nuet var rigtigt for dig! Det er så nemt at være bagklog, eller gøre sig klog på andres liv. Should have, would have, could have… Du har opnået en hel masse super seje ting, det kan du roligt være stolt af, uden at behøve at stå til regnskab for resten

  1. KatrineBJ siger:

   Indsæt selv en masse seje girlpower smileys, som skulle have været efter beskeden 😀

 3. Natasha siger:

  Hej Cathrine 🙂
  Jeg er ikke stor fan af heste eller kirkegårde, men total fan af dit indlæg!! Som total uni-pige der aldrig har taget orlov eller sabbatår er jeg i den anden grøft af dig, men ville nogle gange ønske at jeg havde ture søge udfordringer som du har gjort! Jeg er ikke itvivl om at jeg bliver en god økonom når jeg engang er færdig, og at jeg aldrig havde klaret en eneste fag på talentholdet eller en time i radion 🙂 jeg elsker studie, men tak fordi du viser at drømme, karriere og virkelighed ligeså godt kan være kringlet 🙂 hvis de laver uddannelsessystemet om igen burde de liiige ringe og høre på typer som dig også 😉
  /Natasha 🙂

 4. Karen Grønning Mikkelsen siger:

  Hej Cathrine! For det første fantastisk blog du har, og din nye header er fuldstændig speechless! For det andet det er da lidt bizart at ærligt snak kan påvirke ens indstilling til at følge din fantastiske blog! Det vigtigste er da at være ærlig og melde ud, at man ikke er en robot. Rigtig med held og lykke med uddannelse og bloggen. Og hey der jo mange måder at gøre tingene på. mvh Karen 🙂

 5. Line Amalie siger:

  Det kan dælme også være dødsygt, altid at passe sit studie og gennemføre det på nomeret tid. Selvom du ikke kan være inspirator på unifronten, så synes jeg virkelig at det er inspirerende, at du går efter dine drømme, og lægger din energi der i stedet.
  Hilsen en alt for flittig medicinstuderende, der virkelig godt ville gå lidt mere efter intuitive drømme, i stedet for at please uni og fremdriftsreformen! 😉
  Ps. tak for hest og japanske kirsebærblomster, – what’s not to like?

 6. Mathilde siger:

  Du er dejlig Cathrine! Det er sgu helt i orden at være træt af ting, også selvom man godt forstår, hvorfor de sker.
  Og så er fremdriftreformen og dimensioneringen helt hen i vejret (den korte radioavis, anyone?) – det håber jeg de snart indser… Tak for det lyserøde og hesten, men allermest dine ærlige indlæg <3

 7. Mette WK siger:

  Jeg elsker heste (ejer én selv – lidt mindre og lidt tykkere ;-)), jeg elsker lyserød, jeg elsker din blog og dit radioprogram. Og så elsker jeg folk, der tør at udleve sig selv udenfor systemerne. Og jeg er endda ansat på uni 😉

 8. Line siger:

  Jeg er heller ikke fan af hverken lyserødt eller heste, men jeg er stor fan af det indlæg! Jeg læste det over min morgenkaffe og har sørme tænkt på det gentagne gange i løbet af dagen, tror det er din ærlighed som jeg faldt for, jeg er nemlig heller ikke rigtig fan af folk som kan det hele, tror nemlig ikke helt på at de findes

 9. Trine siger:

  Jeg elsker heste og lyserød. Og dig og din blog 😀
  Elsker at læse med og nej, du er ikke perfekt, men det er altså tæt på.. Synes du er vildt sej og du er dig selv. Vigtigt! Du er simpelthen bare min yndlingsblogger 🙂

 10. Mirjam siger:

  Selvom jeg for fjerde gang har opdaget, at der sgu nok ikke venter et uni-liv, når sommeren er forbi, kender jeg ikke meget til studielivet it self. Men jeg mærker den puste mig i nakken med kaffe- og Kingsånde, ligesom min gamle matematiklærer. Selvom der tilsyneladende er liiiidt mere accept i at trække sine sabbatår fremfor sine studier ud, går jeg sommetider rundt med den samme følelse, som jeg fornemmer i dette indlæg. Sådan lidt undskyldende og på samme tid sådan lidt “OKAY, vi klarer det sgu da nok allesammen alligevel”. Og så tager jeg min nye lyserøde frakke på. Og min lyserøde sweater. Og blomstrede hip(ster)pie-sandaler. Og læser din blog. Og så bliver jeg sådan lidt ligeglad og krammer på vigtige mennesker i stedet for.
  … da jeg startede kommentaren, ville jeg egentlig bare sige, at jeg før i tiden var lidt bange for mange farver, ISÆR lyserød. Men jo mere jeg følger din smukke blog, jo mere ælske pælsker jeg det. Amme nam. Så tak for det – and whatever makes you happy, will make the world a better place. Lange studier eller ej.

 11. Hey du!!
  Nu må du lige stramme op. Du skal ikke undskylde, forklare eller forsvare, noget som helst!
  Hvis der er noget, der er til inspiration, så er det sgu da at lave sig en karriere, når man IKKE går den lige vej gennem uddannelsessystemet. Og ja, jeg er den gamle dame, der gjorde det: Ind på DJH som 19-årig, i krig første gang som 23årig, færdiguddannet journalist også som 23-årig og så tusind års knokleri med 80 timer om ugen og masser af interessetimer lige indtil nu, hvor jeg endte med at gå ned med et brag.
  Hvor meget af det faktisk skyldes at jeg IKKE lyttede til mig selv, eller gjorde som jeg havde lyst til, men bare gjorde “det rigtige” og det, der blev forventet af mig.
  Det har jeg så i dén grad lært at gøre nu – og se på Andrea Rudolph, Signe Lindquist, Adam Duvå Hall – der alle har Talentholdet i DR som uddannelse. De har sgu klaret sig meget godt, altså !
  Du er altså vært på dit eget program på P3!!! Det blev jeg ikke – ok – jeg lavede så også TV, men du ved, hvad jeg mener 🙂
  Så beklager, men sure gamle damer, som mig, må lejlighedsvis gerne skælde lidt ud, fordi vi netop er lidt foran og kan se, og har lært, at man kommer længest, når det er lysten, der driver værket.
  Du klarer det godt, unge dame!
  (Nu går jeg ud og spiser en æske kattetunger. Lyder jo fannerme som en på 85 år! 🙂 )

 12. Katrineb siger:

  Du er mega sej! Jeg har aldrig kommenteret, men har fulgt dig i mange år efterhånden!
  Fedt du tør stå frem – jeg overvejer selv at droppe KUA og har søgt ind på medieproduktion og ledelse på DMJX i stedet for, men hvad nu hvis jeg ikke bliver optaget? Hvad hvis de ikke syntes jeg har nok erfaring, eller har hvad der skal til?
  FEDT du tør tage mulighederne til dig, jeg håber virkelig jeg får modet til at gøre det inden for den nærmeste fremtid, for den her uniuddannelse, den er sku ikke lige i øjet – men forventningerne og presset, det ligger man sku under….

 13. Anne Sofie siger:

  Jeg synes der er en kedelig tendens til at specielt piger kun måler dem selv på hvad de kan præstere på deres uddannelse. Piger som går helt i opløsning over ikke at score topkarakter i alt. Det er nok også de piger som vælger at ‘unfollow’. Fordi du afviger fra det billede de har af hvad succes er.
  Men GUD hvor er det forfriskende med en pige der falder lidt udenfor normen! Rock on, Cathrine – du viser jo på bedste vis at man sagtens kan være enormt succesfuld og ambitiøs uden en cand.-titel!

 14. Line siger:

  Det er mere end okay at være ærgerlig og træt af det. Fordi man selv har været “skyld” i det, behøver man ikke være glad for det. Og du deler rigtig meget af dig selv herinde, og det tror jeg, er noget af det der gør, at du har så mange læsere. Derfor synes jeg også det er naturligt og okay at du skriver det du gør, i den her situation.

 15. Nanna siger:

  hvad?! Unfollowe dig, pga du blev smidt ud. Sådan noget kan ske for selv den bedste 🙂 Det skete også for mig (som altid har lavet sine lektier, gjort som der blev sagt). Jeg blev smidt ud fra min uddannelse og det var overhovedet ikke fair! (Laaang historie)
  Måske det viser sig at være det rigtige? Det skete måske af en grund, fordi der venter noget bedre 🙂
  Det at du er vært på P3 er sikkert langt bedre at kunne have på cv’et end en uddannelse. Men kan sagtens forstå det er ærgeligt nu når du var så langt.
  Jeg synes du er sej 😀

 16. Stine siger:

  Selvfølgelig skal det nok gå alt sammen! Du er en stærk og sej kvinde, der står ved sine beslutninger!
  Jeg synes de sidste indlæg har været MEGET inspirerende – så tak for det! Og tak for en dejlig blog, godt arbejde! 🙂

 17. SarahSiger siger:

  Jeg er fandme både vild med det lyserøde og med dig! Du er SÅ inspirerende Cathrine og bliv du bare ved som du gør – uni eller ej. Nogle mennesker går den direkte vej og andre gør ikke (mig selv inklusiv). Du er super sej og så sent som i går tænkte jeg på, at du tøjmæssigt jo er vores alle sammens danske Carrie Bradshaw – så tumbs up for det og for søde dig!

 18. Maria siger:

  Mennesker før uddannelse!!! Altid! Hepper på dig.

 19. A siger:

  Synes din nye header er så flot (selvom jeg savner Frida) og så Carrie Bradshaw-agtig (vejer det ligesom lidt op) 😉
  Speaking of Carrie B, så har hun da vel heller ikke nogen egentlig uddannelse? Hun er jo pisse sej alligevel, og det er du edderrøvme også – og så virker du til at have liiidt mere styr på dit liv, ren win-win jo. You rock!

 20. Line siger:

  Cathrine! Du skal absolut ikke forklare eller undskylde noget. Du er et ambitiøst menneske, med drømme som du har fulgt – og opnået succes med. Det kan da ikke være andet end inspirerende! Helt seriøst, hvis du havde brugt din dyrebare tid på et studie som du ikke var glad for, hvor ville du så være i dag? Man kan være bagklog på mange måder…
  Et stykke papir med nogle fine bokstaver vil ikke gøre din fremtid anderledes. Jeg er helt sikker på, at du vil ende hvor du hører til, uanset om du har en Universitets uddannelse med i baggagen eller ej. Du er pisse sej, og du er sikkert langt foran dine uni buddies lige nu, fordi du har arbejdet for det, hands on.
  ” Don’t let the noise of others opinions drown out your own inner voice”

 21. Turid siger:

  Åhh – schlap af! (Altså til de stride damer i det forrige kommentarfelt – ikke dig yndlingsrocker!) de gik da helt bananas! Jeg forstår egentlig både uni og dig – og det er jo dig deres beslutning går ud over, så selvfølgelig har du lov til at være pisse-ærgerlig! Det havde jeg også været! Jeg startede på min bachelor samtidig med dig – og fik lige i sidste uge min kandidatgrad. Der måtte også lige en dispensation til før specialet kunne skrives, fordi klovnen her havde overset en tilmeldingsfrost til eksaminer. Det faldt heldigvis ud til min fordel – og selvom jeg under specialet har været SÅ tæt på at joine dig som college dropout, så er jeg SÅ glad og lettet for at have min uddannelse! Selvom jeg egentlig ville ønske jeg havde brugt lidt længere tid på den – og fået noget livserfaring med i bagagen. Det har du i stedet været heldig at få – og jeg håber for dig at det også lykkes at få bacheloren, om ikke andet så for papirets skyld 🙂 men det er jo noget du må gøre op med dig selv – det skal stride damer i et kommentarfelt ikke slå dig oven i hovedet med 😀

 22. Helle siger:

  kan virkelig godt li hesten. Men kan allerbedst li du siger din mening og gør som du finder rigtigt. Og ikke er bange for at dele det:) go fredag, må den være go ved dig

 23. Trine siger:

  Jeg læste dit andet indlæg, og tænkte “nederen for dig!” men “i det mindste er du ikke afhængig af studiet.”.
  Jeg bliver altid super inspireret af at du virkelig foretager dig det i livet du gerne vil. Jeg ville ønske jeg havde haft modet til at springe ud i nogle flere ting under min uddannelse, men har holdt stædigt fast, og sidder nu i gang med specialet, og er sgu ikke helt klar over hvad jeg skal lave bagefter. Misforstå mig ikke, jeg har ELSKET at uddanne mig, og jeg har gjort det helt på normeret tid (er cand.mag. til sommer og der har jeg været i gang i præcis 5 år). Men for helvede hvor ville det have været fedt at bruge noget mere tid på nogle (flere) af de ting jeg virkelig godt kan lide, og så have en idé om hvordan min fremtid ser ud post-speciale. Du inspirerer på den måde. Altid.
  Og hey, hvis nogen unfollower efter sådan en indlæg, var de så i virkeligheden rigtige venner? Er der ikke noget med i medgang og i modgang? Og hvis alting altid skulle se ud som om det kom ud af røven på en barbiedukke, ville hele verden altså synkronbrække sig. Ja, så er det sagt 😀

 24. Mie siger:

  Du er sej (punktum! End of story!).
  Billederne er flotte. Hesten sikkert ligeså (har dog ikke så meget forstand til at udtale mig lige på dette punkt).
  Men dog mener jeg at kunne erindre, at heste har manker – hvor er den? Har de klippet den af?

  1. Mie – den er flettet.
   Du kan se på et af billederne, at den har små “knopper” , hvor du ellers ville se hestens man. (Man, ikke manke 😉 )
   Det gør man, når de skal være pæne, til konkurrencer fx. Og det tager en krig!!!!!!! 🙁

   1. Cathrine Nissen siger:

    OG det er mega godt flettet, har jeg ladet mig fortælle, hun er dygtig 😀 KH

 25. Pernille siger:

  Du skal altså ikke undskylde for noget – dit liv, dine regler. Desuden er det da kun inspirerende at man kan drive det til noget uden en lang uddannelse på CV’et.

 26. Katrine S siger:

  Jeg synes du er en kæmpe inspirator, uddannelse eller ej. Du får kun mere credit fra mig, af at du har valgt at gå din helt egen vej. Og der er jo ikke bare én måde, at gå igennem livet på – du er super sej, og så må de andre damer der var lidt kritiske, altså lige slappe lidt af 🙂
  Kh.

 27. Sarah siger:

  Kære Cathrine
  Tak for en dejlig og inspirerende blog. Nu må du lige holde op med at undskylde for dig selv her. Forstår så godt, at du ærgrer dig – især over universitetet. Helt ærlig så skal der da være plads til undtagelser både for dem, der møder livskriser og dem der møder livsmuligheder i deres studietid. Blandt andet fordi det jo for pokker er sådan nogen som dig, der tjener penge og betaler skat, som er med til at betale for, at dem med livskriserne også får mulighed for at få en uddannelse. Hvorfor skal du så ikke have det?
  Nogen antyder at du har spildt din tid på en meningsløs blog og har byttet dine ECTS point med stilletter og events. Jeg har i den forbindelse lyst til at fortælle dig noget, som jeg længe har villet skrive, men ikke har fået gjort. For nogle år tilbage satte du i en periode rigtig meget fokus på brystkræft, bl.a. delte du din egen historie om at finde en knude i brystet og gå til mammografi – og være bange. Der fik du også hug, så vidt jeg husker: “for du var jo slet ikke syg, men derimod pivet, og hvad ville de rigtig syge ikke sige til sådan en historie som din”. Efter jeg havde læst dine indlæg i de uger opdagede jeg selv en knude i mit bryst – som 33-årig var det også usandsynligt, at jeg var syg – men det var jeg. Jeg er ikke sikker på, om jeg havde mærket efter, om jeg havde opdaget knuden lige der, hvis du ikke havde sat så meget fokus på sygdommen og delt din historie om at gå til lægen, selvom du er ung. Jeg er rask nu. Og jeg vil bare sige, at din blog altså også har gjort den slags store, vigtige forskel. Måske kan det hjælpe dig til at blæse lidt mere på de ECTS point, det har kostet dig. Tak.

 28. Marianne siger:

  For sådan en som mig, der er en evigt flittig skolepige, er det meget inspirerende at læse, hvordan du har gjort tingene. For mig virker det at tage en universitetsuddannelse som det nemmeste i verden – man skal jo bare følge med. Men jeg er ikke mere snævertsynet end at jeg godt ved, at det ikke for alle er det nemmeste i verden ‘bare at følge med’. Du kan så mange ting, og jeg elsker, at du ikke blot går den mest direkte vej, men derimod tager chancer – og ikke mindst accepterer de risici, der følger med. Jeg tør ikke, og det er i virkeligheden min største udfordring. At jeg ikke tør. Og så er det meget fint, at jeg har smukke karakterer, frivilligt arbejde, to studiejobs osv. osv. Jeg har ikke den samme form for ben i næsen som dig, og det bliver mit fokus, når jeg rammer 8.-9. semester. Så er de faglige minimumskrav opfyldt (til at blive gymnasielærer), og så skal der fokuseres på at blive et mere interessant menneske, end en, der blot er dygtig. Ærlig talt kender jeg nemlig ikke en eneste gymnasieelev, der har respekt for en, der bare er dygtig.

 29. B siger:

  Jeg kunne ikke finde på at unfollow’e, fordi du har droppet uni.
  Men jeg synes, det er ærgerligt, at man som læser, der tager sig tid til at lægge en kommentar (i bedste mening og alt det der), bliver “hængt ud” fordi man ikke lige skriver dét, som du håber på?
  I dette indlæg ser det også ud som om, at du også godt selv forstår unis afgørelse. Så hvorfor er det så skidt, at vi er flere, der også var enige med uni?
  Det gør os ikke til stride strigler eller 12-tals piger, der ikke har andet i livet end uni og uddannelsespræstatoner. Helt ærligt.

  1. E siger:

   Jeg er så enig i din kommentar @B

   1. Cathrine Nissen siger:

    Hey B (og E),
    jeg hænger ingen ud – ikke som jeg ser det, det er i al fald ikke meningen. Men når jeg skriver et indlæg, som jeg synes får en helt anden modtagelse end var tænkt, så vil jeg gerne forsøge at udtrykke mig igen. Derfor skriver jeg også det her indlæg. jeg nævner ingen navne, og jeg siger ikke folk er dumme 🙂 Jeg vil bare gerne rydde op i hvad der blev for mig en unødvendig diskussion. At folk her i kommentarfeltet skriver strigler og lignende – det er trods alt på deres regning. Og jeg kommenterer heller ikke på 12-tals-piger – jeg var trods alt en. Husk nu på, at det her indlæg og det andet – de handler om mig, mit syn på mig selv, min vej, mine oplevelser, da det er MIN blog. Derfor dette indlæg, som egentlig også starter med en blød “let’s be friends again” jf. stemningen fra det andet, når jeg synes uni er åndet i sin afgørelse. I må altså ikke tage på vej eller tage personligt, når jeg skriver indlæg på min blog om mine oplevelser – med mindre jeg skriver “B sagde også” eller lignende. Der er intet andet end kærlighed.

  2. Maria siger:

   Jeg er helt enig! Synes det er så ærgeligt at kommentarerne i denne tråd hænger dem ud (blandt andet mig), som var enig med uni i det tidligere indlæg. Der er ikke en rigtig eller forkert vej til en karriere og drømmejobbet, hvad der er den rigtige vej er jo helt op til den enkelte. Og det har vi jo ikke kritiseret i det andet indlæg? Jeg ser ikke ned på folk, der ikke har en uni-uddannnelse, ingen i min familie har det, så har absolut ingen grund til det. Jeg ser derfor heller ikke ned på Cathrine, jeg synes det er sejt det hun/du gør – du er jo på rette vej mod dit drømmejob. Jeg er heller ikke en 12-tals pige, men derfor kan jeg godt forstå uni. OG din ærgelse. Men fordi jeg kommenterer i dit andet indlæg, synes jeg ikke at folk skal være så kritiske i deres kommentarer på det her indlæg. Det er ærgeligt.

 30. Christina siger:

  Søde Cathrine. Man er et forbillede, når man kan tænke på sig selv, og tage valg der gør en glad. Jeg har selv lært på den hårde måde, at det ikke er vigtigt om man gør tingene på den rigtige måde, men at man skal være glad! Bare glad. I virkeligheden er det ret simpelt.
  Jeg synes du er sej! Du har drømme, og du følger dem. Det er der ikke mange der tør længere. Masser af high fives herfra!

 31. Saba siger:

  Jeg vil gerne fortælle dig at den “rigtige” måde at studere på altså ikke altid er rigtig. Jeg har gjort det som politikerne gerne ville have nemlig at færdiggøre min uddannelse på nomineret tid. Jeg har kun haft 1 studiejob ved siden af.
  Nu hvor jeg står på den anden side og er i gang med jobsøgning så fortryder jeg mange gange at jeg ikke fokuserede mere på karriere og på hvad der skulle ske efter uddannelsen. Jeg fortryder at jeg ikke fik et mere relevant studiejob. At jeg ikke tog orlov og fik mig et praktikophold eller tog et semester i udlandet.
  For den hurtige måde var ikke rigtig. Det lider jeg under lige nu da jeg har rigtig svært ved at finde arbejde grundet min manglende erfaring. Så jeg synes at du har gjort det godt. Jeg vil dog opfordre dig til at færdiggøre din uddannelse alligevel da det altid er noget du vil kunne falde tilbage på.

 32. Har ikke så meget andet at sige, end at du sgu er sød 😀

 33. Line siger:

  Det er skide meget øv med den BA, jeg forstår godt, at du er ærgerlig. Men du har opnået så meget uden og det er prisværdigt. Christina fra Bitte Bitte skrev på et tidspunkt et super fedt indlæg om uddannelse – lad dig ikke måle på din uddannelse, eller mangel på samme. Erhvervserfaring er også enormt vigtig. Jeg er selv færdig med min BA fra universitet her til juni og jeg har valgt ikke at søge ind på en kandidat. Jeg er glad for den BA der snart er min, men jeg har også brug for at finde ud af, hvad JEG gerne vil, hvad skal jeg med mit liv. Måske er universitet ikke vejen for mig, men hvis det er… Ja, så skal jeg nok få den kandidat en dag.

 34. Smukke billeder af hest og nyudsprungre kirsebærtræer 🙂
  Og jeg tager hatten af for dine valg og dit arbejde, du gør det kanon godt 🙂
  God weekend.

 35. Ditte siger:

  Hey C
  Det skal nok gå det hele. Jeg har lige færdiggjort min uddannelse på normeret tid og det hele, lige efter bogen, og har undervejs haft lyst til 1000 andre ting, men jeg har hængt i. Nu står jeg så her og synes, min branche er noget røv! Jeg vil meget hellere noget helt andet nu, men nu har jeg så ikke nok su-klip, og jeg ved ikke hvad. Jeg ville måske ønske, at jeg havde fulgt mine drømme lidt mere ligesom dig i stedet for at vælge en uddannelse “at falde tilbage på”. For hvad nu hvis det fald føles som at lande ned i et hul fyldt med kakkelakker, der bare æder en op? 😛
  Så ja, selvom jeg har gjort tingene lige efter bogen, så er det sgu heller ikke altid lige sagen. Men vi skal nok klare den. Jeg plejer at klare den, og det gør du også. 🙂
  Kh Ditte

Send en besked