Top

Tip: Blondetoppe til under strik

17.12.2015
Skabt af Cathrine

Kors hvor var jeg træt i morges. Sådan helt igennem jeg-kom-til-at-blive-oppe-og-se-det-nyeste-afsnit-af-Walking-Dead-træt. Det vises først 23.20, og jeg havde forsvoret, at jeg skulle få det set det “real-time”. Men så sad jeg og svarede nogle kommentarer. Og så nogle mails. Og så fik jeg lige en lille lade og en lækker mandel (min mor vil mig det godt – i 2. adventsgave fik jeg to poser Summerbird-mandler – de er egenhændigt blevet tømt). Og så var klokken 23.00, “næææææ, så kan jeg da lige strække den og tage ‘paden med i seng”. Og så sov jeg først halv et… Damn you stupid zombie show! Kan Rick ikke bare snart smadre de zombier en gang for alle, altså… Men så ville der selvfølgelig ikke være flere sæsoner… Det ville min søvnrytme jo nok værdsætte, faktisk… (er jeg den eneste der stadig hænger med på den serie?)

Jeg er også kun lige hjemme og vende for at 1. lufte Frida, 2. spise dagens låge i kalenderen, 3. sætte en vask over og 4. klæde om til middag med et PR-bureau, hvor dresscoden er, hold nu fast, NATTØJ! Og nu håber jeg fanden fisemig ikke, at jeg har taget det for bogstaveligt, for jeg har tænkt mig at tage nattøj på. Det kunne meget nemt ende i en akavet Bridget-bunny-situation.
rockpaperdresses, cathrine nissen, london, dagens, outfit of the day ootd

Nu til en anden lille sag, for jeg får så ufatteligt mange spørgsmål til min blondetoppe, som jeg har på flere gange om ugen under trøjer. Jeg har denne vinter gjort en investering og købt to blondebodies fra Ganni, som er geniale – udover at være fine under strik, så giver de et ekstra lag – også selv om det lag blot er blonde. OG… Og her her vi et velkendt dameproblem; de holder strømpebukser på plads pga. bodystocking-delen. Smart hele vejen rundt. Jeg er så blevet spurgt, om jeg kunne finde nogle billigere alternativer, og der er ikke så forfærdeligt meget derude, som har helt samme effekt; høj blonde hals osv. Mit bedste bud er den fra &Other Stories, som er lidt billigere end Gannis. Men ellers vil jeg sige, det er en god investering, for den kan også sagtens bruges til forår og sommer, når den er så let. Lidt alternativer er fundet! Jeg synes virkelig, de er fine til at give det ekstra lag og deltaje og feminitet til alle de tunge vinteroutfits.

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens

bluse_col1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 (adlinks)

bluse_col2

1 // 2 // 3 // 4 (kjole)

23 kommentarer

 1. Jeanette h siger:

  Nej jeg følger skam stadig med i TWD! OG FTWD! Her i specialeperioden har jeg dog negligeret serie-kiggerierne, hvorfor jeg må tage revanche i julen. I dag har vi nemlig afleveret speciale, og kan holde jul med god samvittighed!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Sådan 😀 Jeg har også negligeret de fleste serier den sidste uges tid eller to – undtagen TWD. Der skal man være hurtig på DR3 og følge med, hvis man vil have en jordisk chance 😀 OG KÆMPE GIGANTISK TIL LYKKE Jeanette! Hvor er I gode, stort til lykke. Må jeg spørge, hvad du har skrevet om? KH

 2. Ditte Blog siger:

  Jeg startede faktisk med at købe den fra & Other Stories da den passede bedst til mit budget, men trykknapperne bagpå kunne simpelthen ikke holde, så jeg endte med at bytte den, og fik at vide det desværre var et problem de kendte til :/ Jeg endte derfor også med Gannis i den fine grønne farve, og jeg er simpelthen så glad for den 🙂
  Er også med på Walking bøljen – dog først lige blevet færdig med sæson 5 som jeg synes var nooooget langtrukket 🙂 Men jeg glæder mig til sæson 6 – kom an juleferie! 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det var da træls – nogen gange kan det bare betale sig at købe drømmen i stedet for de andre muligheder… Øv! Jeg er også SÅ glad for min grønne. Den er så fin og passer til så meget. Sæson 6 skal du glæde dig til – man er tilbage på rette spor 😀 KH

 3. Lisbeth siger:

  Hahaha, nattøjsevent. Hvor herligt! Håber du er sluppet godt uden om akavet Bridget-situation. Det ville virkelig være ærgerligt, hvis sådan en sjov idé røg i vasken 🙂
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det gik 😀 Selv om jeg var bekymret. Aldrig har jeg set så mange voksne på ét sted iført pyjamas, det var faktisk ret fint 😀 KH

 4. Jeg er også stadig på Walking Dead, og har set “mid season finale”, og venter spændt på det starter igen i det nye år.
  Det er smadder fint med de blonder der! Forstår udmærket du er glad for din investering.
  Og nattøjsevent! Det lyder lige som noget vi fleste kan være med på 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åhhhh det har jeg også lige… Jeg glæder mig så meget til at se anden del 😀 Jeg overvejer lidt, om jeg nu skal lave py-pige-party til min næste fødselsdag. Det virkede altså ret genialt 😀 KH

 5. Caroline siger:

  Anyone, hvor ser i sæson 5 henne? Jeg har åbenbart kun set til sæson 4, da de kun har det på netflix og hbo. Synes dog også jeg havde set 5, men åbenbart ikke. Hjælp venner! 😀

  1. Kaja siger:

   På DR om Onsdagen. Hver episode ligger ca. en uge på deres hjemmeside, så det kan du desværre ikke nå.

   1. Cathrine Nissen siger:

    Jeg ser TWD på DR3 – afsnittene ligger der en uge 😀 – Jeg har enten set på DR3 eller Netflix, men jeg skifter mellem UK, Canada, DK, USA på Netflix! kh

 6. Signe Caroline siger:

  Der er også en fra rosemunde (næsten): http://www.rosemunde.com/dk/langa-rmet-t-shirt-med-blondekrave-vintage-powder-90432
  Den findes som minimum også i hvid. Jeg har nemlig tænkt, at den har lidt ekstra varme og stadig er fin under strik 🙂

   1. Cathrine Nissen siger:

    Hvor fin den også er! KH

 7. Samantha siger:

  Den her fra Erbs er virkelig også fin, og billig(ere)

  1. Cathrine Nissen siger:

   Fine! KH

 8. Saba siger:

  Jeg følger slavisk med i the walking dead. Men jeg ser den på nettet så det er virkelig de nyeste afsnit. Den serie er bare god altså, selvom de trækker de lidt..

  1. Cathrine Nissen siger:

   Den er SÅ god. Jeg fatter ikke, de kan holde fast på mig som serier SÅ mange sæsoner igennem 😀 Den er så vild. KH

 9. Nora siger:

  Jeg har spottet nogle fine, billige, højhalsede hos PRAG på Nørrebrogade 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   GODT tip, Nora <3 kH

 10. Emilie siger:

  Jeg har denne smukke, mørkeblå blondetop fra Neo Noir – og jeg elsker den.
  Og så til kun 300kr (endda billigere i dette link)
  http://www.myfittingroom.dk/toj/neo-noir-liza-blondebluse.html
  Glædelig jul Cathrine! 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Sikke en god pris! Glædelig jul Emilie. KH

Send en besked