Top

Tip: En billig(ere) kopi af min yndlingsjakke

11.10.2015
Skabt af Cathrine

maje2
maje1

Good evening ladies,

rund og glad af min kærestes choko-marcipan-is, som han lavede i går, er vi på vej ud for at lufte Dunsedyr. Weekenden er væk! Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg har lavet i går og i dag. Udover at gøre rent, vaske tøj, se en film, spise masser af mad og lave yoga. Og fået kage ved Torvehallerne! Mine uden-arbejde-weekender har et mønster allerede; same procedure as every weekend. Men jeg kan lide det. Jeg elsker en god vane. For flødeskumskager og hundetid.

Jeg er helt misundelig på Chris, der er i Paris i disse dage. Hendes søde kæreste har arrangeret en hemmelig date for hende i aften – de har været sammen i ti år! TI ÅR! Og hvis der er en by at date i og blive lidt forelsket i, så er det PARIS. Min yndlings-europæiske by. Det næste år bliver uden de store udskejelser på rejsefronten – måske en tur til London til familie kan gøre det. Min kæreste blev ligbleg, da jeg nævnte ordet “bryllupsrejse” for ham i dag, haha! “But they all do it!”. Det bliver ikke foreløbigt, at vi ser på den slags. Der skal lidt flere knaster på kontoen først.

Nuvel! Sidst vi var i Paris, gjorde jeg et af årets bedste køb; min mørkeblå læderjakke fra Maje. Jeg solgte min gamle sorte læderjakke med det samme – den havde jeg ikke brugt i over et år. Og jeg har ikke fortrudt det. Det lækre smørbløde læder. Den blå farve – den går til alt. Og jeg har sjældent holdt så meget af et stykke tøj, fået så mange komplimenter, som jeg har for den lille jakke. Det sker ikke så tit, at jeg bliver stoppet på gaden, men dén jakke kan noget.

Jeg har fundet et alternativ. En ruskindsjakke fra Asos. Den koster ca. 1/3 og så er den lavet i ruskind – den er også meget smuk, selv man ikke får pariser-oplevelsen med. Det var dén pølsetur, vi kom fra! I morgen er der et lille roadtrip-indlæg til jer med vores endelige rute og overvejelser derom. Kan I sove godt? Det skal I!

Suede jacket – Asos (adlink!)

jakke_col
maje5

maje3
maje4

7 kommentarer

 1. Helene Christiansen siger:

  Og jeg er SÅ taknemmelig for, at du solgte din gamle læderjakke, for den har været min faste følgesvend lige siden. 😉
  Tak for godt humør og gode indlæg :-*

  1. Cathrine Nissen siger:

   HERLIGT Helene hvor er det godt at høre 😀 Den var nu også god! KH

 2. Kristine V siger:

  Så fin en jakke. Den kan jeg virkelig godt forstå du er glad for, og den klæder dig så godt! 🙂
  Det armbånd du har på, på de to øverste og på det næstnederste billede er virkelig også flot. Må man spørge hvor det er fra?
  Kh. Kristine 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det kan du tro! Det er en julegave fra min kæreste, armbåndet er lavet af Aurélie Bidermann, og du kan se det nærmere her: http://rockpaperdresses.dk/ootd-hm-conscious-exclusive-2015/
   KH

 3. Theresa siger:

  Hvor er den jakke altså bare flot!
  Jeg har spurgt om det engang før, men mener ikke du har svaret. Jeg kan i hvert fald ikke finde indlægget 🙂 Det var om hvilken makeup du bruger? Du ser så fin og naturlig ud 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Du er sød Theresa, tak 🙂 Jeg skal lavet et indlæg med det – jeg har gjort det før, men jeg gør det igen 🙂 KH

 4. Ditte siger:

  Kan anbefale at udskyde bryllupsrejsen en smule. Vi kom faktisk først afsted et år efter vores bryllup, både fordi vi skulle spare lidt sammen efter et dyrt bryllup, men også fordi et bryllup i sig selv er en så overvældende og vild oplevelse at man har brug for lidt tid til at lade den bundfælde sig. Vi endte med at tage 14 dage på Bali + et par dage i Bangkok og kunne fordi vi havde udskudt det lidt og sparet op, vælge ekstra lækre hoteller og suiter på hele turen – fantastisk oplevelse!

Send en besked