Top

Tip: How to do the backless/strapless dress bra wise

24.09.2014
Skabt af Cathrine

Først og fremmest tak for jeres besyv på indlægget i går. Det var VIRKELIG fedt at høre, hvordan jeres dage ser ud og få et par tips til at prioritere. I er så kærlige og omsorgsfulde. TAK! Jeg skal helt sikkert vælge fra. Jeg skal bare finde ud af hvordan. Jeg har faktisk et indlæg til i forlængelse med det, for i Paris diskuterede min kæreste og jeg bloggen en del. Måske jeg kan nå indlægget senere?
freebra, nipple covers, back less bra, wonder bra
I forlængelse af mit indlæg i går, så tænkte jeg, at jeg også kunne dele et par tips til, hvad man gør med bh-børger, når nu kjolerne ikke har ryg, har dyb udskæring osv. Som den festpåklædningselsker jeg er, så har jeg faktisk et ret solidt udvalg af ting og sager, som holder inde, på plads og oppe, høhø!

I min samling af festligt undertøj, så har jeg to stropløse BH’er fra Wonderbra. Dem bruger jeg VIRKELIG meget. Også når jeg ikke er til fest. De er så smukke gennem silkeskjorter og de sidder bare godt. Jeg har endnu ikke oplevet andre stropløse bh, der sidder så godt som de gør, og ej holder sig så pænt. Min hvide er efterhånden fem år gammel, hvor imod den sorte har jeg købt for halvandet års tid siden, man ser det ikke! Det er de bedste af de bedste på stropløse-markedet! Kan købes HER og HER.

Så har jeg også dét, jeg kalder fileter, haha! Det er sådan et par nipple-covers af silikone, som går i stedet for BH. Fx har jeg dem på i min blå kjole fra Acne. Jeg har købt Freebras ad to omgange. De holder sig pænt og er til flere ganges brug, hvis man sørger for at pakke dem pænt i æsken igen. Kan købes HER.

Og så er der også de virkelig simple men ret så effektive nipple-plastre. De har typisk form som blomster og er næsten, kun næsten, søde. De er billige, de er til engangsbrug, men de holder brystets overflade virkelig pæn, synes jeg. Kan købes HER.

Jeg har ikke mere bryst, end at jeg kan nøjes med covers osv. hvis jeg ikke er på BH. Men der findes altså også sager der løfter og giver kavalergang, hvis barmen er større. Se mere HER.

Contains affiliatelinks

[show_shopthepost_widget id=”283862″]

5 kommentarer

 1. Tina siger:

  God formiddag søde arbejdsbi 🙂
  Skønne bryst idéer du er fremkommet med:-)
  Jeg plejer at have et par luksus lingeri sæt, hvor stropperne på bhén kan tages af, så løser jeg det sådan.
  Ellers må vi jo bare vise lidt bryst…………
  Vedr. dit indlæg igår, så har jeg det ligesådan, jeg har brugt mange år på at lære at sige fra og passe på mig selv.
  Til sidst begyndte jeg at læse lidt holistisk litteratur og fik på den måde gjort klar hvad der er godt for mig.
  Prøv bøger af Louise L. Hay 🙂
  Vi er meget glade herhjemme, for min datters veninde vandt medalje til Danmarksmesterskabet her i weekenden:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/09/danmarksmesterskab-i-blomsterkunst.html
  Claus Dalby var også forbi og rose hendes smukke kreationer.
  Håber du får en skøn ikke for travl dag.
  Pas nu på dig, du skal holde i mange år frem.
  Tina

 2. My siger:

  i forlængelse af indlægget fra igår, vil jeg lige komme med et indspark. Jeg kender det fra mig selv, lysten til at sige ja til det hele, og være en del af det hele. Det kan man måske overkomme i en periode, men i det lange løb? Not so much. Jeg tror at du skal sætte dig ned, og mærke godt efter. Hvad er det vigtigste for dig? Er det studiet? Jobbet? Bloggen? Og så skal du til at prioritere din tid efter det vigtigste. Hvis studiet er det vigtigste ville jeg skære gevaldigt ned for timerne på arbejdet, og melde ud på bloggen at der er radio tavshed indtil du er færdig, eller måske kun laver et par indlæg om ugen, indtil da, og videre i den dur. Du er alt for ung til at skulle gå ned med flaget en gang eller to om året – og for lige at være lidt skrap, er du også alt for klog til at falde i det samme hul gang efter gang uden at ændre ved tingenes tilstand for alvor.

 3. Christel siger:

  Lige et endnu bedre tip, så har jeg købt sådan en silikone freebra på eBay til 15 kr. og den virker altså bare! har brugt den så mange gange nu, og den holder det hele på plads! ydermere har jeg også købt sådan nogle nippelcovers på eBay, som koster sølle 5 kr. for et par, og de kan også bruges igen og igen! (søg: Silicone adhesive bra)
  Ps. jeg tror sørme der er gået lidt kuks/hack i din blog? På bloglovin er der nye posts med “Edge Of Tommorrov 2014 (english) download” og “Saving Mr. Banks” osv. det ser ud lige som når min **host “veninde” *host downloader film 🙂

 4. Line siger:

  Hejsa.
  Jeg har et spørgsmål. Hvilken bh, eller andre løfte/dække-dimser bruger du når du har din blå tyl-drøm på fra hm conscious exclusive? Kan nemlig ikke rigtig finde noget der lige passer når jeg skal have min på?
  Håber du kan give et prej:)
  På forhånd mange tak:)

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg har slet ikke bh på til den kjole 😉 Evt. kan man tage de der små nipple covers på, men jeg har aldrig bh på til den. KH

Send en besked