Top

Tip: Hundekurv

20.07.2014
Skabt af Cathrine

 photo fridakurv_4_zps64621f0b.jpg
 photo fridakurv_2_zpsaac86cd1.jpg
Godmorgen 🙂
Jeg er i fuld fart på vej ud på jernhesten, for jeg skal på arbejde! Det er en kort dag, for jeg er allerede færdig kl 14.00, og så har vi en kæmpelang to do-liste i huset, når jeg kommer hjem. Vasketøj, lamper, der skal hænges op, et par billeder til væggene, en entré der skal males. I kender det sikkert; søndage går hurtigt med praktisk her i huset i hvert fald. Min kæreste har én uges ferie tilbage, og jeg… Ja, jeg har først lidt mere ferie til september, hvor den står på Paris! Hip hurra. Men så skal vi altså også nå lidt inden, min kæreste er tilbage på arbejde. Han er ikke god til at komme hjem fra arbejde og så arbejde videre i huset. Og om ni dage får vi fotograf og journalist på besøg til en boligreportage, og jeg har pustet det helt fjollet op – alt skal spille! Jesus, jeg er så perfektionistisk, at min krop halser efter for at følge med mine gode idéer, haha!
Men her først på dagen lige et lille tip om den fineste lille hundekurv! I er et par stykker, der har spurgt til den, da den var på Instagram for længe siden (@rockpaperdresses). Den er i 100 % uld og fra danske Nepaldo, og ja Fridas hundehår sidder i den, og den bliver ikke helt ren, selv om den støvsuges. Men det er trods alt også hendes “hus”, som vi kalder det, så hun må gerne rode lidt – den skal lugte af hende. Vi har i øvrigt den grå-mixede og i den lille størrelse, 60×40 cm, og den er rigeligt stor til Dunsen. Hun kunne sågar lægge sig lidt ud og stadig have plads.
Det var dagens tip, NU cykler jeg 🙂 God solskinssøndag!
 photo fridakurv_1_zps926451be.jpg
 photo fridakurv_3_zps952871a1.jpg

11 kommentarer

 1. Claudia siger:

  Hej du, jeg er nød til at spørge: hvad er det for et gulv man lige aner på billedet. Der ser fint ud!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er bare vores trægulv, der er malet med hvid Epoxy 🙂 KH

   1. Claudia siger:

    Ih hvor fint, jeg er spændt på at se bolig reportage 🙂 kan man selv gøre det hvis man køber det rigtige maling eller skal der malere til?
    Claudia
    Ps. Jeg er tosset med din blog 🙂

    1. Cathrine Nissen siger:

     Det er meget giftigt, så du må ikke selv. Det var lige før vores malere ikke ville røre det 🙂 Og tak sødeste Claudia! KH

 2. Anne-Sofie siger:

  Sikke dog nogle fine billeder, både her og i særdeleshed dem fra Sardinen, det så ud til at være en fantastisk tur.
  Ville lige høre hvilket magasin som skal lave boligreportage ved jer? Det ville være spændende at se 🙂
  // Anne-Sofie
  fancykneesocks.blogspot.com

  1. Cathrine Nissen siger:

   Den bliver lavet af nogle freelance-journalister, så de laver reportagen og sælger den ind til magasiner bagefter. Jeg fortæller noget mere, så snart jeg ved noget 🙂 Det var virkelig en herlig tur! KH

 3. Eva S siger:

  Ej! Hvor er den bare fed, den kurv. Sådan en må mine to terrorister (aka. Jack Russells) eje 🙂
  Den ville også passe bedre ind i vores skandinaviske indretningsstil end dem de har i forvejen (hvorfor skal hundekurve være grimme?).

  1. Cathrine Nissen siger:

   De er SÅ grimme, jeg forstår det heller ikke 😀 Men denne her er ret så fin, og kvaliteten er super! Det fortjener de små perler (og deres ejer at se på 😉 ) <3 KH

 4. Line siger:

  Det regner, og jeg gider ikke skrive på mit speciale mere i dag. Hvad gør man så, når Betty, en 5 måneder gammel bulldog ligger her ved siden af, og putter? Man går i gemmerne på ældre blogindlæg. Og så fandt jeg det her – og så blev jeg altså nødt til at skrive.
  Betty og jeg vil vildt gerne vide, hvad det er for en masse dullelir, der er i Fridas flotte halsbånd? Udover hundetegnet kan vi spotte andre spændende sager. Og så vil jeg egentligt godt vide, om du altid bruger halsbånd til Frida eller om hun også har sele? 🙂
  Tak for en dejlig blog, god radio og hjertevarmende hundebilleder på Insta. Betty siger også tak, og kan findes under hashtagget #bettystutzer, hvis du og Frida skulle være nysgerrige.
  KH.
  Line

 5. Pia siger:

  Fed hundekurv, ved du om den stadig kan købes?kan ikke få linket til at virke.

  1. Cathrine siger:

   Du kan finde dem lige HER, Pia 🙂 KH C

Send en besked