Top

Tip: Ipsen & Co.

14.08.2014
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Min kæreste spurgte mig søndag aften, hvordan min uge så ud. Da mente jeg ikke, jeg havde nogen planer. Boy, was I wrong. Mandag fik jeg konfigureret iphone-kalender med papirskalenderen, og så har jeg ræset rundt lige siden. Kender I det, når man liiiige tænker, man skal slappe den og fede den? Og så bliver den tanke revet væk, så snart virkeligheden rammer? Nuij, jeg kan blive lidt sur på mig selv over at have stukket mig blår i øjnene. Men i denne uge er det faktisk gode og sjove og rare ting jeg fiser om. Som Zulu Sommerbio i aften og tøseforkælelse i morgen. Vi kan sove, når vi bliver gamle! Eller bare næste weekend…
 photo morgenmad1_zps25284e44.jpg
Jeg har lige et lille tip til jer! Jeg har længe gerne villet prøve Ipsen & Co (Gammel Kongevej, Frederiksberg), som ligger en spytklat fra min bopæl. Jeg er gået forbi et hav af gange og aldrig taget mig tid til at sætte mig. Det gjorde jeg endelig i søndags med min søde kæreste, og dét var en treat!
Vi bestilte deres morgenmadsplatte, som koster i omegnen af 75-80 kroner, uden drikkevarer. Der var skyr med müsli og havtornhalløj, der var hjemmelavet syltetøj, blødkogt æg lidt brød, ost og smør og en croissant. Udover det fik jeg en KONGE cortado og et glas temmelig friskpresset juice fyldt med frugtkød i. Det var bare simpelt og lækkert!
Vi går faktisk ud næsten hver weekend, hvis ellers vi kan komme til det, og spiser morgenmad. Det er så rart, at morgenmadstallerkner er ved blive smarte i stedet for brunchbuffet. Sidstnævnte er så uhygiejnisk, sjældent topkvalitet og i øvrigt et sted, sådan nogen som mig slet ikke kan styre sig. Ender altid med alt for meget med følelsen af at være en sveske-æble-alt-muligt-andet-og-for-meget-fyldt julegris som resultat.
Ipsen & Co. kan i hvert fald klart anbefales, og så er det så hyggeligt at sidde udenfor, under træerne og se på mennesker på Gl. Kongevej.
Nu vil jeg komme i gang med den travle dag. Jeg kigger ind senere med en guide til hjemme-fod-spa. Mine fødder trænger efter tre festivaler, sandalsæson og brækkede lemmer!  photo morgenmad5_zpsbeb4c09e.jpgQuick English recap:
If you ever find yourself in Frederiksberg, don’t miss out on Ipsen & Co. (on Gl. Kongevej). It’s a little breakfast/light lunch gem with a great breakfast platter. Homemade jam, skyr with granola and buckthorn, some rye bread, soft-boiled egg etc. Just nice and simple but with a great taste. Everything seems homemade and they make a GREAT cortado too! A must visit for a simple breakfast when in Frederiksberg/Copenhagen – it’s smack in the middle of one of Frederiksberg’s best streets Gl. Kongevej!
I am off to the shower – having quite a busy day ahead I have got to get started!
 
 
 

7 kommentarer

 1. Ej, hvor sjovt! Bor selv lige rundt om hjørnet, og går altid bare forbi! Det må helt sikkert prøves med veninderne i weekenden.
  mathildesunivers.blogspot.dk

 2. Lisa Bohn siger:

  Hvorfor de små billeder i starten af indlæggene, som startede i forb. med indlægget “Selvoptaget”?

  1. Cathrine Nissen siger:

   De er også lidt fjollede, men det er for at der ovre til højre i “popular posts” kommer en thumbnail frem. Lidt irriterende men jeg har ikke fundet en måde at skjule dem på endnu :/ Kh

   1. Lisa Bohn siger:

    Ahh. Ok. Du finder nok løsningen en dag 😉

 3. Mette H. siger:

  Årh, kender det alt for godt – det der med at tro, at man har en uge flydt med “luft” og pludselig har man ræset gennem ugen uden tid til at trække vejret (næsten da….). Sådan har min uge været, så jeg nyder en fredag aften i sofaen med masser af indlæg fra din hånd! Skønt!

Send en besked