Top

Tip: Lækre håndsæber

11.12.2015
Skabt af Cathrine

Tænk sig engang – jeg er en handlingens kvinde. Jeg lagde hovedet på puden i går, fuldstændig afklaret om kjolesituationen. Det er SÅ fedt! Det var det helt rigtige bare at træffe en beslutning. Jeg er så pokkers vægelsindet – inviter mig aldrig på restaurant med mindre der er GOD tid til at tage en beslutning om mad. Og selv hvis jeg har taget en beslutning, så bliver den omstødt, når jeg hører hvad min middagspartner skal have.

I går slog jeg til nede hos Maria. Hele denne her kjoleproces har ikke været så “OH MY GAWD, MAN, IT’S THE DRESS!”-agtigt. Jeg har prøvet ca. 20-25 kjoler, og jeg har ikke grædt over nogen af dem. Jeg har ikke haft sådan en absolut definitiv følelse om en kjole, men der er én, jeg har prøvet fire gange. Og med en rigtig god fornemmelse. Jeg har oplevet rigtig mange, der har sagt, at man bare VED det, når man har fundet KJOLEN. Men sådan har jeg ikke haft det. Måske er jeg lidt farvet af modebranchen? At det “bare” er et stykke tøj, altså jeg bliver ikke så sentimental. Selvfølgelig er det en vigtig dag, og en smuk kjole osv. osv. Men man bliver jo også smuk af al glæden og lykken og kærligheden.

Nu har jeg truffet en beslutning, og det føles rigtig rart. Om jeg er endt på en eller to kjoler, vil jeg lade være en overraskelse. Men kors hvor jeg glæder mig til at vise jer det hele til august! Og hey, der er kun otte måneder og to dage til, haha! Det skal nok gå hurtigt.

Jeg er blevet spurgt nu, et par gange, om jeg vil samle et indlæg med, hvor jeg har kigget kjoler – DET vil jeg. Og i første omgang vil jeg give min allervarmeste anbefaling til Maria. Vi havde altså bare rigtig god kemi, hun var så rolig og ærlig, og så har hun de flotteste kjoler i byen, efter min mening altså. Kjolen bliver bestilt i dag, og så tager det fire måneder før, den lander hos Maria, og SÅ skal den syes ind osv. Det var vist egentlig ret godt, jeg kom igang med den beslutning. Og så gider jeg heller ikke bruge mere krudt på det. Det er perfekt, done deal. Kjole købt, videre, ud, nyde. Ja tak.

Mange kjoler skal på før! Fx i aften. I dag, allerede kl. 16.00, skal jeg til julefrokost på arbejdet, og mit tema for aftenens outfit er den røde emoji-danser, hah. Den er rød og fin og passer lige til julefrokost, synes jeg.

aesop2
Nu til noget helt, helt andet. Og så alligevel ikke, det handler om hverdagsluksus, og hvis ikke dét at købe brudekjole på en kold torsdag er en hverdagsluksus, så ved jeg ikke, hvad er. Det her er en lille hverdagsluksus – at have smukke sæber på badeværelset. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes det er sådan en voksen-lækker-ting. At have en lækker sæbe på badeværelset svarer lidt til at have smukke sko på til et outfit. Kald mig bare åndssvag.

Jeg har længe haft købt de svenske sæber fra L:A Bruket, og i køkkenet har jeg bare Tusindfryds (købt i Irma) håndsæbe, hvor jeg har pillet mærkaten af og givet den en ny med dymoen. Det handler nemlig ikke om, at de skal være dyre, men bare lidt sjovere end den fra Neutral i hvid plastik, som jeg har købt i hundrede år. Det er lige den sidste detalje, det ekstra touch, som jeg synes, gør meget.

saebe_col

Da vi var i London, besluttede jeg mig for at tage i Liberty, og der flottede jeg mig på Aesop-sæben. De er altså lidt dyre, men jeg har set dem på så mange fine caféer og restauranter, og der er bare et eller andet apoteker-fint over dem. For at udlægget på den i forhold til de andre sæber gav mening, så gik jeg for en, der kan lidt mere – det er stadig bare en håndsæbe, så der er begrænsninger for dens evner, haha, men dén jeg købte er eksfolierende. Den hedder noget så smart som “REVERENCE AROMATIQUE HAND WASH”, og ja den dufter skønt, men jeg synes altså, at de der korn er det geniale. Især til vintertrætte og tørre hænder. Og så måtte jeg jo have et sæt – den matchende håndcreme til. Ret så lækkert.

Som tip kan jeg berette, at de fleste beautyprodukter er lidt eller noget billigere i England – Aesop, men også en masse andre – makeup osv. Hvis I har en London-tur eller ligenden på tapetet, så kan det anbefales at købe de gode produkter, I bruger, med hjem derfra.

GOD fredag <3

I kan købe Aesop HER eller HER (adlinks)
aesop_1

10 kommentarer

 1. Sara siger:

  Din Dymo – er det en bestemt model eller kan alle Dymo’er lave de labels, du bruger? Og det tape du bruger til, hedder det noget bestemt? 🙂

  1. Sara siger:

   Ooops, glem det… Fandt dit andet indlæg om Dymoen! 😉

 2. Sofie siger:

  Cathrine altså, hvor har du det bare lækkert, og hvor er du god til at sørge for de små, lækre detaljer, der virkelig sætter prikket over i’et. Meget misundelig er jeg. Hvordan boede DU, da du var 20? For jeg savler og savler, hver gang du smider et indlæg ud, men jeg sparer nærmest sammen til Neutrals håndsæbe, haha 😀 Så det kunne være sjovt at høre, hvordan du ‘gjorde’ da du var (lige så) ung (som mig) 😉

  1. Anne siger:

   Ah det er en god idé!
   Sådan et indlæg ville jeg også være kæmpe fan af, Cathrine!

 3. Anne L S siger:

  Du kommer til at elske den håndsæbe og -creme. Jeg slæbte til min kære mands (ja man bliver vant til at sige det efter et par år) store fortrydelse mit sæt med hjem fra Melbourne i januar, og jeg tror aldrig, at jeg bliver træt af den. Ja, den er dyr, men drøj i brug og så bliver jeg glad af at have den stående. Materielt? Ja, men materiel lykke på bedste vis
  /A

 4. Stine B siger:

  Hej, Tillykke med beslutningen. Jeg har selv en overdreven fetich for lækre etiketter og faldt over disse smukke dansk-brooklyn-designede skønheder engang de blev vist i fransk Vogue. Kh Stine:
  http://plantbrooklyn.com/plant-apothecary/

 5. Caroline Bilenberg siger:

  Åh, elsker at Aesop er ved at komme til DK! Som en dansker der bor i Melbourne, har jeg hvinet over skønne australske Aesop i et par år nu, uden nogen lige har taget det for noget. Så lækkert et produkt og ISÆR deres shampoo og conditioner 🙂 God aften.

 6. Amalie siger:

  Ååh det er spændende at følge med i din kjolejagt – jeg skal selv giftes den 28. maj, og har ikke været så engageret.
  Jeg troede jeg ville forvandle mig til en bridezilla, men det er ikke kommet endnu.
  Jeg købte faktisk en kjole hos Maria Fekih, havde ikke helt samme oplevelse af servicen som dig, og endte med at fortryde helt vildt – den sad fuldstændig elendigt da jeg købte den kun 4 mdr efter at have født, og derefter selvfølgelig tabte mig en del. Det kunne ikke reddes hos en skrædder, jeg følte mig simpelthen tyk når jeg havde den på. Jeg er endt med at sælge den, og har nu bestilt et styks prinsessedrøm med tyl hos en anden brudekjoleskrædder, og det skal nok blive godt. Jeg har selv overvejet at skifte kjole efter brudevalsen (ikke tidligere, men kan godt forstå dine tanker omkring det), og har tænkt mig at købe en lidt billigere ‘just in case’ kjole, og måske lade prismærket sidde på så den kan byttes hvis nu jeg ikke vælger at skifte. Kunne du ikke lave et indlæg med gode bud på lidt billigere (dvs under ca 2000kr) kjoler til når festen rigtig kommer igang?
  Tak for en god blog som jeg har været væk fra i et par år, men genfundet da temaet pludselig handlede lidt mere om bryllup 😉

 7. Jette siger:

  Åhh – din beskrivelse af kjolejagten lyder noget nær min oplevelse af hele kjolejagten 🙂
  Jeg har også prøvet 20-30 kjoler, og synes faktisk ikke, at det var særlig fedt at prøve brudekjoler, ligesom jeg havde troet
  Prøvede mange kjoler, der bare slet ikke var mig, så synes vejen til den rette kjole var lang og svær.
  Nu har jeg endelig købt en kjole i onsdags – jeg prøvede den, det første sted, og har sidenhen været i den 3 gange.
  Den fik mig heller ikke til at få hverken tåre i øjnene eller til at få følelsen af, at det bare er KJOLEN, hvorfor jeg ikke turde købe den til en start, men derimod bestilte jeg tider endnu flere steder til kjole-prøvning.
  Men nu – efter beslutningen er truffet og kjolen er bestilt – har jeg en rigtig god mavefornemmelse 🙂 🙂 🙂 Og glæder mig endnu mere til vores kommende bryllup til juli.
  Tak for en dejlig blog, Cathrine 🙂

 8. Julie siger:

  Jeg udlever i de her måneder mit romantiske bryllupssind på din blog og igennem min veninde, som skal giftes til maj – og åh, hvor er det bare skønt! Kærlighedens fest, det hele er bare så dejligt. (måske overromantiserer jeg det også en smule…)
  Hende og jeg har været på udkig efter en flot kjole, og vi synes især at den kjole du viste på Facebook, var så fantastisk! Derudover er Marias kjoler også lige min venindes stil, men vi “tør” ikke rigtig booke tid, da vi er bange for at prisklassen er over budgettet. Har du nogen ide om, hvilket prisleje hendes kjoler spænder over?
  P.S. Fik kaffe på Ipsens i går og spejdede en smule efter dig og Frida 😉

Send en besked