Top

Tip: Pink uldfrakke

17.04.2014
Skabt af Cathrine

 photo frakke_zps6e6151f8.jpg

Godmorgen 🙂

Vi kom aaalt for sent i seng i går. Dumme lille iPad viser ALT for mange spændende afsnit af Homeland, og den vil ikke rigtig stoppe. Og så sover vi lige pludselig først kl. 01.30. Hold nu kaje, det er den mest spændende og intense serie, jeg har set i hundrede år! Mere om den på et andet tidspunkt. Jeg bliver nemlig hentet om lidt, og så skal jeg på planteskole med min moar! Voksne liv, voksne glæder. Jeg har set frem til planteskoletur i hundrede år – og jeg, som hadede at være med min mor de steder som barn!

Men lige et lille uldent tip til jer først! For et par måneder siden købte jeg den fineste pink fra på Topshop, og så var den hurtigt udsolgt, så at tippe jer om den, var ikke muligt. MEN nu er den tilbage i shoppen! Så hvis I går og har pink drømme og godt kunne bruge en lille overgangsfrakke – varmere er den ikke – så kan I finde den HER (affiliate) til ca. 900 kroner (og der er vist fri fragt på Topshops hjemmeside pt.). Den er i uld, kogt uld, og den har fint lyserødt for. Jeg har taget en 10’er – en 38, for overtøj på mig, må godt give plads til en varm trøje.

God dag!

5 kommentarer

 1. Ane siger:

  Ja, det er bare en rigtig god serie! Jeg fik også slugt de to sæsoner ret hurtigt, så jeg glæder mig til sæson 3 kommer 🙂 Og god planteskoletur! Jeg har også tænkt på, om påsken skulle bruges til at få gang i altankasserne 🙂

 2. Camilla siger:

  God tur på planteskolen 🙂 Jeg håber du finder noget skønt til jeres lille hus.
  Jeg sukker lidt mere efter en læderjakke i sort 😉
  Kh Camilla
  http://cfashion.dk/

 3. Sara siger:

  Ej hvor en den fin! Den er desvaerre udsolgt i min stoerrelse, ved du om den faas andre steder eller i butikkerne? Ellers modtages tip om andre fine foraarsjakker med kyshaand.
  God paaske, Sara

 4. www.bloggeronheels.dk siger:

  Åhhh hvor er den smuk!!!

 5. puherock siger:

  què bonito color!! ^^

Send en besked