Top

Tip: Pop up sale hos Maria Fekih

02.05.2016
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

mariafekih_samplesale
ANNONCE (i samarbejde med Maria Fekih)

I min utålmodighed har jeg her til formiddag mailet med Maria – min kjole er endnu ikke kommet, men hun ville skrive, når den var. I samme ombæring tippede hun mig om sit pop up sale på lørdag. Til de af jer der ikke har hørt om hendes butik – eller boutique, som måske er mere passende, så ligger hun på Frederiksberg Allé, og hendes ekspertise er mellem til  high end-brudekjoler.

Jenny Packham, Rime Arodaky, Elie Saab (kan I huske denne her monster-kjole, der slugte mig?), Vera Wang, Claire Pettibone, Delphine Manivet og YolanCris. Jeg har været ret forelsket i Jenny Packham, Rime Arodaky og Delphine Manivet – wauw, et håndværk. Havde jeg haft den store sparegris med (som jo så klart ikke kunne tilhøre mig, hah!), så havde jeg drømt om Elie Saab. Mage til kjoler.

På lørdag holder Maria et pop up sale – det betyder, at man kan gå ind fra gaden (uden tidsbestilling, altså) og købe sin brudekjole med minimum 30 % i besparelse. Der er kun ét eksemplar af hver kjole (og dem på collagen er der ikke nødvendigvis, jeg har bare fundet tilfældige billeder fra designernes 2015/2016-kollektioner), så det er først-til-mølle.

Der er altså en ret fin mulighed for at få den kjole, man har drømt om, som måske har været uden for budget, eller dén man har planlagt – bare med rabat. Not too shabby.

Pop up sale er på lørdag den 7. maj, og det er fra 10.00 til 15.00 på Frederiksberg Allé 19 på Frederiksberg C, størrelserne er 36-38.

8 kommentarer

 1. Benedikte siger:

  Hej Cathrine! Du skriver, at der kun er én af hver. Er det en af hver størrelse eller en af hver kjole? Hvis det er det sidste, hvilke størrelser er det så? Kh

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er en af hver kjole – og størrelserne er så forskellige. 36-38 afhængig af kjolen 🙂 Jeg ved ikke, hvilke modeller hun har eller andet konkret, desværre.. KH

 2. Nata siger:

  Hvad er hendes prisniveau ca? Det lidt svært at fornemme på hjemmesiden:)

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det kan jeg ikke rigtig sige – jeg ved det simpelthen ikke. Det er medium til high end. Det står på en af siderne, såvidt jeg husker – fra 20K og opefter ca. Såvidt jeg husker altså 🙂 KH

 3. Camilla siger:

  AAARGH! Jeg vil giftes igen! Åh alle de smukke brudekjoler, man kan få. Især den nederste med lange ærmer, synes jeg er lækker!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Den er også såååå flot 😀 Jeg tænker, man kan blive gift igen efter 5/10/15 år-agtigt 😀 Kan man ikke? KH

   1. Camilla siger:

    Haha – jo absolut! Jeg var så heldig at kunne bruge min kjole to gange (vielse og et par måneder efter fest). Men for søren hvor dukker der bare mange fine kjoler op for tiden. Kan man blive gift igen, bare fordi man gerne vil have en til kjole?! Glæder mig til at se din kjole.

    1. Cathrine Nissen siger:

     Ej hvor dejligt 😀 Jeg kan altså også godt forestille mig, at jeg kommer til at tage den på i ny og næ… Bare lige en gang eller to til 😀 Jeg glæder mig også meget til at vise den <3 KH

Send en besked