Top

TIP: Ren og fornuftig shampoo

16.02.2012
Skabt af Cathrine

Hold nu kaje! Jeg sidder med computeren i skødet i MIN NYE SOFA! Jøsses hvor er det skønt! OG MEGA voksent sådan at have fået en sofa OG en puf. I pænt stof. Men nu skal det ikke handle om min nye elsker.

Jeg har før skrevet om min problemhud. Ja det er måske ikke så lækkert at læse om, men jeg har virkelig haft store problemer med eksem i knæhaserne. Det har gjort, at jeg har skiftet stort alle produkter ud på hylden. Og det gælder også min shampoo+balsam.

Normalt hvis jeg gerne vil have fingrene i noget allergivenlig shampoo uden at lægge en bondegård, så skal jeg gå efter sådan noget som Neutral – og ikke et ondt om det, jeg synes bare ikke, det er særlig effektivt eller lækkert. Men, men, men nu har jeg et fundet et rigtig godt alternativ. Jeg læste om Purely Professional hos PUDDERDÅSERNE. Idéen er, at der bruges et minimum af ingredienser. Og så har de valgt at gå uden om parfume, lauryl og laureth sulfater, silikone, problematisk kemi, farvestoffer, irriterende planteekstrakter og et minimum af konservering (som Pudderdåserne også skriver). Fx er der kun 6 ingredienser i den shampoo, jeg bruger – nummer 2. Og det kan jeg virkelig godt lide. At produkterne er så gennemsigtige og gennemskuelige.

Jeg købte produkterne for nogle måneder siden og har brugt dem lige siden. Jeg har verdens fladeste hår, helt uden glattejern. Og hvis ikke jeg vælger den rette shampoo, så bliver det oven i købet virkelig tungt. Det er ikke noget problem med den her shampoo. Jeg bruger så også shampoo 2, der renser i dybden. Det skal også til, når jeg kun vasker hår 2 gange om ugen.

Min eksem er blevet mindre slem, men det skyldes selvfølgelig også, at jeg har skiftet alle mine showergel/bodylotion ting ud, først til Beauté Pacifique – dog uden stor effekt. Nu er det A-Derma, og med en kombi af PP og A-Derma går det langsomt fremad. Juhu! Måske jeg får pæne ben til sommer alligevel, det gad jeg gerne!

Det eneste, jeg kan savne fra PP, er en rigtig lækker, fed hårkur. Balsamen er effektiv til daglig brug, men jeg mangler den der hår-“treat” til en weekenddag. Men det kan være det kommer.

I kan læse mere om produkterne HER og i øvrigt har jeg købt mine produkter over tilbud, de har kørt via deres Facebookside. Og tjek så lige indpakningen, silkepapir og håndskrevet brev – gotta’ love it!

… Det her er altså ikke et sponsoreret indlæg – bare mig der er overordentligt glad for de her produkter, og den erfaring vil jeg gerne dele med jer 🙂

7 kommentarer

 1. Hvor er det dejligt for dig. Og jeg har muligvis hørt en lille fugl hviske i mit øre at såden en hårkur er på trapperne…

 2. birte brødsgaard siger:

  Godmorgen Cathrines Blog 🙂
  Dine læsere vil gerne se din nye sofa !!!!!!

 3. Åh hvor skønt! Så kan jeg snart fylde badehylden kun med Purely! Tak for tippet i sin tid, det var skønt at opdage en lille perle 😉

 4. Måske den kommer på en dag 🙂

 5. Karina siger:

  Jeg lider af eksem i ansigtet, og jeg har længe prøvet at finde ud af, hvad det er, jeg ikke kan tåle. Jeg har nu fundet ud af, at det måske er nogle stoffer i min shampoo, som jeg ikke kan tåle, så det kunne da være, at jeg skulle prøve den shampoo, som du taler så godt om.

 6. Jeg synes i hvert fald min eksem i knæhaserne får det bedre og bedre – og det efter en kombi af A-Derma og Purely 🙂 Hvis du følger dem på Facebook dukker der ofte tilbud op på produkterne!
  Pøjpøj 🙂

 7. […] Jeg læste for et års tid siden om Purely Professional hos Pudderdåserne – på det tidspunkt var min hovedbund super træt. Jeg var hos lægen for […]

Send en besked